Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Ila14m wrote:Dziewczyny wszystko dobrze dostalam termin na transfer na 7 sierpnia
trzymajcie kciuki! -
Dzięki dziewczyny!
-
Hej dziewczyny tez chce dolaczyc ciezko w tym uk. Nic nie mozna przyspieszyc a mi by sue przydalo. 34dc a ja nadal.nie mialam owulacji. Do tego szyjka byla miekka jakis tydzien temu a teraz nadal juz jest twarda. Totalnie nie wiem co z tym zrobic. Nie chce zeby moj cykl ciagnal sie paredziesiat nastepnych dni..10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Hej dziewczyny tez chce dolaczyc ciezko w tym uk. Nic nie mozna przyspieszyc a mi by sue przydalo. 34dc a ja nadal.nie mialam owulacji. Do tego szyjka byla miekka jakis tydzien temu a teraz nadal juz jest twarda. Totalnie nie wiem co z tym zrobic. Nie chce zeby moj cykl ciagnal sie paredziesiat nastepnych dni..
-
Oleczka94 wrote:Hej dziewczyny tez chce dolaczyc ciezko w tym uk. Nic nie mozna przyspieszyc a mi by sue przydalo. 34dc a ja nadal.nie mialam owulacji. Do tego szyjka byla miekka jakis tydzien temu a teraz nadal juz jest twarda. Totalnie nie wiem co z tym zrobic. Nie chce zeby moj cykl ciagnal sie paredziesiat nastepnych dni..
Witaj Oleczka94 milo ze dolaczylas do grupy -
Oleczka94 wrote:Jestem w 5cs po anty. Mialam 30,30,43,39 i ten juz 35dc a owu nie bylo. Wkurza mnie to..
Teraz mam krótka FL przy karmieniu piersią i też sobie właśnie zamawiam Castagnus na uregulowanie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Zamów sobie z Polski Castagnus. To niepokalanek mnisi, który reguluje cykle, szczególnie polecany po odstawieniu anty. Ja miałam przy nim cykle 24-28 dni. Zaszłam w ciążę w szóstym cyklu.
Teraz mam krótka FL przy karmieniu piersią i też sobie właśnie zamawiam Castagnus na uregulowanie.
A ten castagnus jak skonczylas brac to dalej mialas regularne cykle? Czy tylko podczas brania?10.09.2019 Marcel -
Hej Ila, jak samopoczucie przed wielkim dniem? Mam nadzieję że uda Ci się dzisiaj odpocząć i wyluzowac i od jutra będziesz juz w dwupaku na 9 miesięcy. Buziaki i trzymam kciuki.
-
Oleczka94 wrote:A ten castagnus jak skonczylas brac to dalej mialas regularne cykle? Czy tylko podczas brania?
Przed odstawieniem tabletek cykle były 28-31 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 21:15
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
NewAgeMissK wrote:Ila kciuki za zacisniete!!!
Nie Dziękuje NewAgeMissK i krrropka by nie zapeszyć
Będę się odzywać co i jak
Ściskam mocno
Ps niestety zaczynam się stresować -
Wszytko dobrze juz jest w srodku od wczoraj
wszyystko poszlo glatko i bez komplikacji bo z tego co slyszalam to rozne rzeczy moga sie zdazyc podczas rozmrazania itd wkazdym razie testujemy 21/08 wiec teraz te najgorsze czekanie!
Narazie zero symptomow pewnie to za wczesnie jeszcze
sciskam
Ilonakrrropka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ila, na symptomy na pewno za wsześnie, ewentualnie autosugestia Życzę Ci żeby maleństwo się rozgościlo i pomieszkalo sobie w Tobie przez kolejne 9 miesięcy. Czekamy na pozytywny test!
Edyzia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, na wstępie dziękuję krrropka za nakierowanie mnie tutaj . Szukałam specjalnie staraczek w UK bo tylko Wy zrozumiecie tutejsza służbę zdrowia ..
Jestem po diagnostyce , i pierwszym cyklu z CLO . Czekam na pierwszy monitoring.baaaardzo ciekawa co się okaże. Leczycie się tylko tutaj czy pomagacie sobie zasięgając również opinii w Polsce ?