Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Ila14m wrote:Czesc dziewczyny
Co tam u was slychac ?
Kkkropka jakies newsy
a co u ciebie NewAgeMissK juz wiesz kiedy masz transfer?
Ja tylko chcialam sie podzielic wiadomoscia ze od wczoraj zaczelam czuc ruchy dzidzi i ze wkoncu moge uwiezyc ze tam naprawde jest
Pozdrawiam i dobrej nocy
Ilona
Ila fantastyczne wieści !!!!
Pisze bo dziś już mieliśmy transfer - zabraliśmy 2 zarodki. Teraz znowu czekanie nam zostało.
krrropka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Toonney wrote:Witajcie dawno mnie tu nie bylo za co niezmiernie przepraszam ale w koncu nasza droga ma jakis sens i od srody zaczynamy stymulacje do ivf.
Jak dobrze pamietam to masz za soba naprawdę długa drogę i wiele przeszłaś. Cieszę się ze zaczynacie procedurę - życzę Wam powodzenia i pisz jak się czujesz.
Ja dziś już po drugim transferze to nasz ostatni strzal.Toonney lubi tę wiadomość
-
New Age, zaciskam kciuki z całych sił, niech rosną.
Ila, ale fajnie
Tooney, powodzenia. -
NewAgeMissK: super trzymam kciuki!!!! mocno jak tylko moge!!!
Tooney: powodzenia
krrropka: dziekuje a co u ciebie? -
NewAgeMissK wrote:Jak dobrze pamietam to masz za soba naprawdę długa drogę i wiele przeszłaś. Cieszę się ze zaczynacie procedurę - życzę Wam powodzenia i pisz jak się czujesz.
Ja dziś już po drugim transferze to nasz ostatni strzal.NewAgeMissK lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Ila, u mnie po staremu, czekam już na styczniową wizytę w klinice i zobaczymy, co dalej.
-
Hej dziewczyny , poradzcie prosze.. pracuje na nocki, po pracy jestem ok 7 w lozki do spania, spie do 10-11. pozniej klade sie spac 15 I spie do 19, wczesniej treningi. kiedy w takiej sytuacji najlepiej mierzyc temp? mierze ok 10 , ale nie sadze czy jest ok,za malo snu lipa co? (przepraszam za brak PL znakow, pisze z ang klawiatury)
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga, po czterech godzinach snu jest jak najbardziej ok. Ważne żebyś mierzyła o tej samej godzinie.
Olga_89 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Dlaczego ostatni jesli moge zapytac.
Oleczka ostatni strzał bo już nie mamy więcej mrozakow. Ta procedurę mieliśmy już prywatnie wykorzystując nasze blastocysty zamrożone z ICSI refundowanego przez NHS. Nie będziemy już więcej podchodzić do ivf - prywatnie koszty są spore i szansa ze się nam w końcu uda wciąż nie pewna. Jeśli teraz nam nie wyjdzie to będziemy poważnie rozmawiać o adopcji. -
NewAgeMissK wrote:Oleczka ostatni strzał bo już nie mamy więcej mrozakow. Ta procedurę mieliśmy już prywatnie wykorzystując nasze blastocysty zamrożone z ICSI refundowanego przez NHS. Nie będziemy już więcej podchodzić do ivf - prywatnie koszty są spore i szansa ze się nam w końcu uda wciąż nie pewna. Jeśli teraz nam nie wyjdzie to będziemy poważnie rozmawiać o adopcji.10.09.2019 Marcel
-
Hej dziewczyny nie zagladalam przez kilka dni ale moalam mega duzo pracy i na nic nie mialam czasu. Wczoraj bylismy na monitoringu i mam 30 pecherzykow 7 12-14mm, 15 10-11mm i 8 7-10mm w poniedzialek kolejny scan i w srode punkcja.
Annie1981, krrropka lubią tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Jak dobrze pamietam to masz za soba naprawdę długa drogę i wiele przeszłaś. Cieszę się ze zaczynacie procedurę - życzę Wam powodzenia i pisz jak się czujesz.
Ja dziś już po drugim transferze to nasz ostatni strzal.
14.5 roku staran, 4ry poronienia wiec mega dluga droga ale byle do przodu -
Toonney wrote:14.5 roku staran, 4ry poronienia wiec mega dluga droga ale byle do przodu
Toonney lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny