Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Toonney wrote:Embriolog dzwonil i mamy nadal 5 zarodkow wszystkie sie ladnie rozwijaja
4ry sa juz czterokomorkowe 4a
1 jest trzykomorkowy 3a
Transfer poniedzialek o 10tejToonney lubi tę wiadomość
-
krrropka wrote:Toonney, super Niech się wszystkie pięć ładnie rozwiną. Zdecydowaliście się już ile będziecie transferować?
Ila, cieszę się że z dzieciem wszystko dobrze i ładnie rośnie. Znacie płeć, czy nie chcecie wiedzieć? I masz rację, strasznie szybko leci ta Twoja ciąża, dopiero co transfer miałaś. Co do zmian życiowych to będziesz miała trochę na głowie teraz z przeprowadzką, ale Oxford to takie ładne miasto :)I zawsze to trochę bliżej ode mnie ;)A jakby co, to może Ty się wybierzesz na północ
Krrropka strasznie leci ledwo się przyzwyczaiłam ze jestem w ciąży a tu już połowa
Haha zdecydowanie z Oksfordu mam bliżej do ciebie co do pleci to nie wiem chcemy niespodziankę! Zreszta stwierdziliśmy ze najważniejsze ze jest zdrowe! I z wszystkiego będziemy się cieszyć co ma być po tych wszystkich przeżyciach i czekaniu!
Pozdrowionka
NewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Embriolog dzwonil i mamy nadal 5 zarodkow wszystkie sie ladnie rozwijaja
4ry sa juz czterokomorkowe 4a
1 jest trzykomorkowy 3a
Transfer poniedzialek o 10tej
Świetna wiadomość trzymam kciuki musi być dobrze i daj znać jak poszło w poniedziałek myślami jestem z tobą!
Ps dla mnie najgorsze chyba było ze trzeba mieć pełen pęcherz by wprowadzili zarodek straszne uczuciem haha
Powodzenia!Toonney lubi tę wiadomość
-
Ila14m wrote:Świetna wiadomość trzymam kciuki musi być dobrze i daj znać jak poszło w poniedziałek myślami jestem z tobą!
Ps dla mnie najgorsze chyba było ze trzeba mieć pełen pęcherz by wprowadzili zarodek straszne uczuciem haha
Powodzenia!
Dziekuje bardzo :-* przyznam szczerze ze tez sie tego obawiam troszke.
A moge zapytac czy mialas swiezy transfer czy FET ? Podali ci jeden czy dwa zarodki? No i czy udal sie pierwszy czy ktorys kolejny ? -
Ila. Jak ten czas leci, przecież dopiero się dowiedzieliśmy a to już połowa ciąży Cieszę się, że maluszek się zdrowo rozwija.
Tooney. Dobre wiadomości. Trzymam kciuki za poniedziałek
Ja miałam wczoraj badania hormonów, które robią tu w 21dc. W Polsce takie badania robią 7dpo, u mnie to było 5dpo, więc mam nadzieję, że mimo wszystko coś wyjdzie w tych wynikach
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ila. Jak ten czas leci, przecież dopiero się dowiedzieliśmy a to już połowa ciąży Cieszę się, że maluszek się zdrowo rozwija.
Tooney. Dobre wiadomości. Trzymam kciuki za poniedziałek
Ja miałam wczoraj badania hormonów, które robią tu w 21dc. W Polsce takie badania robią 7dpo, u mnie to było 5dpo, więc mam nadzieję, że mimo wszystko coś wyjdzie w tych wynikach
Dziekuje Annie :-* kazde kciuki przyjmuje z radoscia :-*
Na pewno wyjda pamietaj kazdy kraj ma inne normy wiec i inne zasady robienia badanAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Na prawde sie ciesze i mega ufam w moje babelki trzymaj kciuki prosze takze przez dwa tyg po do testu i potem mam nadzieje przez cala ciaze :-*
Toonney lubi tę wiadomość
-
Juz jestem po transferze podali mi "expanded blastocyst " 5AA zamrozili dzis juz dwie blastki ❄❄ jedna dzis lub jutro zamroza a ostatni zarodek jest dosc mocno w tyle ale trzymaja go w inkubatorze i licza ze nadgoni.
Edyzia, Olga_89, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Tooney, cieszę się bardzo i teraz czekam na pozytywny test
-
Toonney będzie dobrze - musi być!
Ila - popatrz już pół roku minęło - masakra jak ten czas leci. Podziwiam ze chcecie niespodziankę mieć w kwestii płci. Dobrze ze wszystko udzie planowo !!! A jak się czujesz wogole?
Kropka co u ciebie ???
Ja czekam na testowanie w czwartek i modlę się każdego dnia żeby mieć co świętować w te święta i zakończyć ten nieszczęsny rok pozytywnie.Toonney lubi tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Toonney będzie dobrze - musi być!
Ila - popatrz już pół roku minęło - masakra jak ten czas leci. Podziwiam ze chcecie niespodziankę mieć w kwestii płci. Dobrze ze wszystko udzie planowo !!! A jak się czujesz wogole?
Kropka co u ciebie ???
Ja czekam na testowanie w czwartek i modlę się każdego dnia żeby mieć co świętować w te święta i zakończyć ten nieszczęsny rok pozytywnie.
Trzymam kciuki za Twoje testowanie bedzie dobrzeNewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
New Age, trzymam kciuki i za Ciebie.
U mnie za to chyba menopauza się zaczyna, bo ani @ ani ciążyNewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Tonney trzymam kciuki! ja bylam na pobraniu krwii w pn I pytalam wczesniej czy musze byc na czczo, a dr mowi ze nie, ze to nie ma znaczenia..dziwnie tu.. ale poszlam na czczo maja mi jakies hormony jszcze badac, ale jakie nie mam pojecia..wszystko cez ladu I bez skladu..zobaczymy jak beda wyniki
Toonney lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga_89 wrote:Tonney trzymam kciuki! ja bylam na pobraniu krwii w pn I pytalam wczesniej czy musze byc na czczo, a dr mowi ze nie, ze to nie ma znaczenia..dziwnie tu.. ale poszlam na czczo maja mi jakies hormony jszcze badac, ale jakie nie mam pojecia..wszystko cez ladu I bez skladu..zobaczymy jak beda wyniki
Jedyne badanie do ktorego musisz byc na czczo to glukoza i proby watrobowe nawet juz w Pl odchodzi sie od bycia na czczo do morfologi czy hormonow bo zjedzony pokarm nie ma wplywu na wyniki.Olga_89 lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Jakie masz amh ?
Tooney, nie badałam tego i nie zamierzam. Nie będę się dodatkowo stresować, bo wg mnie to badanie może mi tylko tyle dać.