Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Toonney, kciuki zaciśnięte, odezwij się jak poszło.
-
A wiec mamy 36 pecherzykow, jeden 22mm, 10=15-17mm, 15=12-14mm, 10= 7-10mm.Pobrali mi znow krew no i pytali czy chce nagranie video jak rozwijaja sie nasze zarodki z klasyfikacja i zdjeciami oczywiscie ze chce lol Dzis o 10tej wieczorem ovitrelle a w srode punkcja
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Tooney, powodzenia!
Toonney lubi tę wiadomość
-
hej, bylam u GP I dostalam skierowanie na krew a maz na badanie nasienia.. moje wyniki z PL sie nie licza, wiec bede musiala przejsc jeszcze raz badania..w tym HSG:/ mialam bardzo duzy bol podczas tego badania, poniewaz jeden jajowod okazal sie niedrozny.. I tutaj jeszcze raz bede musiala przez to przechodzic ;/ ale jak mus to mus no I kazala mi tabletki na tsh odstawic I zrobic ponownie tarczyce po ok 6 tyg.. zobaczymy..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Toonney, sześć to i tak sporo, mam nadzieję że wszystkie sie ładnie zapłodnią i podzielą. Sciskam kciuki!
-
Toonney wrote:Juz po punkcji:-) jestem troche zawiedziona bo z 36 pecherzykow mamy tylko 6 dojrzalych komorek reszta sie nie nadawala
Toonney mielismy podobnie z 22 zaplodnili tylko 12 a z tego byly tylko 3 zarodki zdolne do transferu ale u mnie sie udalo za pierwszym razem wiec mam jeszcze 2 zamrozone na nastepny czasToonney, Edyzia lubią tę wiadomość
-
krrropka wrote:
krrropka Co tam u ciebie? -
Ila, u mnie w porządku, po staremu, teraz końcówka cyklu, ale na nic się nie nastawiam, zbyt dużo rozczarowań.
A Ty jak znosisz ciążę, brzuszek już duży? -
Toonney wrote:Dajesz mi nadzieje kochana :-*
Mam nadzieje daj znac jak bedziesz wiedziec cos wiecej! -
krrropka wrote:Ila, u mnie w porządku, po staremu, teraz końcówka cyklu, ale na nic się nie nastawiam, zbyt dużo rozczarowań.
A Ty jak znosisz ciążę, brzuszek już duży?
Aha rozumiem ale nigdy nie wiadomo wszytko sie moze wydazyc w najmiej oczekiwanym momencie
u mnie ok wsumie juz jestem w 5 miesiacu az nie wierze tak szybko leci brzuszek jest dzis mielismy 20tydz scan wszytko jest super strasznie ruchliwe te dzieciatko
ale ladnie sie rozwija po za tym jeszcze z newsow maz dostal prace w oksfordzie wiec za miesiac sie wyprowadzam z londynu po 9 latach ah to zycie zawsze potrafi zaskoczyc wiec zmian ciag dalszy no to teraz zapraszam na kawke do oksfordu musimy sie wkoncu spothac w realu
krrropk glowa do gory musi sie udac wierze w to wiem jak to jest jak sie dlugo starasz i zaczynasz we wszytko watpoc
sciskam cie mocno
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Embriolog juz dzwonila i mamy 5 zarodkow ktore ladnie wygladaja jutro zadzwonia z updatem jakiej klasy sa i jak sa podzielone i ile maja komorek no i potwierdza kiedy transfer ale raczej poniedzialek
Co do reszty z tym dzieleniem sie nie wypowiem bo totalnie nie wiem o co chodzi10.09.2019 Marcel -
Toonney, super Niech się wszystkie pięć ładnie rozwiną. Zdecydowaliście się już ile będziecie transferować?
Ila, cieszę się że z dzieciem wszystko dobrze i ładnie rośnie. Znacie płeć, czy nie chcecie wiedzieć? I masz rację, strasznie szybko leci ta Twoja ciąża, dopiero co transfer miałaś. Co do zmian życiowych to będziesz miała trochę na głowie teraz z przeprowadzką, ale Oxford to takie ładne miasto :)I zawsze to trochę bliżej ode mnie ;)A jakby co, to może Ty się wybierzesz na północ