X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z UK
Odpowiedz

Staraczki z UK

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Newage dziekuje :)
    No nie bylo latwo , to byl straszny okres dla nas . Szczegolnie dla mnie , do dzis czasem lza poleci ale takie zycie . Wspomnienia zostana na zawsze .

Jak dziewczyny mija dzien ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    New Age, gratuluję! Życzę dużo zdrowia i spokoju.

Dziekuje co u Ciebie krrropka ??

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Edyzia.:)
    Napewno bede zdawac relacje hehe .
    Mam nadzieje , ze uda sie w miare szybko zajsc w ciaze nie jak poprzednio lecz z drugiej strony jakos sie boje :o nie ze opieki nad dwojka bo to nie problem . Jakos sie boje wewnetrznie az mnie odrzuca od tego pomyslu . Nie odbierzcir mnie zle ale jestem szczera osoba i uwazam ze takie forum jest od tego zeby sie wlasnie prosto z mostu wygadac . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona. Witaj i powodzenia :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Edyzia Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ZakreconaOna wiem co czujesz. Ja w ogole chyba im dluzek sie staramy tym gorzej sie nastawiam na macierzynstwo. Mysle ze to system obronny na niepowodzenia.
    Dzwonilam do kliniki i mam umowiona wizyte na 11 lutego to ostatnia wizyta na ktorej podpiszemy wszystkie dokumenty a potem w kolejnym cyklu zaczniemy dlugi protokol. Dziewczyny po IVF korzystalyscie moze z dodatkowych opcji przed procedura? My bedziemy miec w manchesterze w klinice CARE i myslimy o glue do transferu o o CAREMAPS. Jakie macie doswiadczenia?

To jest w ofercie kliniki
    Assisted hatching 475
    CAREmaps 795
    EmbryoGen 425
    EmbryoGlue 150
    Extended culture/blastocyst transfer 445
    Endometrial scratch 250
    Local sedation for embryo transfer 300

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:55

[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
    6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej :) Ila, NewAge, cieszę się że u Was wszystko dobrze i maluchy zdrowo rosną. Oby tak dalej.
    Edyzia, kciuki za szybką, udaną procedurę.
    Zakręconaona, cześć, fajnie że dołączyłaś, oby na krótko ;)

A u mnie nic nowego ;)Dzisiaj 1dc, ale to było spodziewane, bo cały poprzedni cykl to ciągłe problemy zdrowotne, najpierw infekcja intymna, potem zatoki, przeziębienie i było całkowicie bezstaraniowo. Mam nadzieję, że teraz chociaż sie postaramy.

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Ila14m Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    Heej :) Ila, NewAge, cieszę się że u Was wszystko dobrze i maluchy zdrowo rosną. Oby tak dalej.
    Edyzia, kciuki za szybką, udaną procedurę.
    Zakręconaona, cześć, fajnie że dołączyłaś, oby na krótko ;)

A u mnie nic nowego ;)Dzisiaj 1dc, ale to było spodziewane, bo cały poprzedni cykl to ciągłe problemy zdrowotne, najpierw infekcja intymna, potem zatoki, przeziębienie i było całkowicie bezstaraniowo. Mam nadzieję, że teraz chociaż sie postaramy.

dzieki krrropka i mam nadzieje ze u ciebie tez niedlugo zacznie sie cos dziac
    sciskam

Edyzia, krrropka lubią tę wiadomość

Ila

Syn -Nataniel - 15.03.2022 💕
    Syn -Ernest 25.04.2019 - IVF

0bf99834af045fe21dee7239d60deaae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2019, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krrropka od stycznia to wogole jakiś był chorobowy okres tez walczyłam z przeziębieniem - w pracy non stop ktoś chory. Wychodzisz już na szczęście na prosta wiec do dzieła w tym miesiącu!!! Cały czas trzymam kciuki !!!

krrropka lubi tę wiadomość

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ze jesteśmy po skanie. Bobo ma się dobrze i jest bardzo uparte. 30 minut próbowaliśmy je namówić na obrócenie się żeby moc dokładnie zmierzyć a ono albo na głowie stało albo dupka do nas akrobata nam wyrośnie.

Edyzia, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Ila14m Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Melduje ze jesteśmy po skanie. Bobo ma się dobrze i jest bardzo uparte. 30 minut próbowaliśmy je namówić na obrócenie się żeby moc dokładnie zmierzyć a ono albo na głowie stało albo dupka do nas akrobata nam wyrośnie.

NewAgeMissK super ze wszytsko dobrze strasznie sie ciesze :)
    Czyli w ktorym tygodniu teraz jestes?

No u mnie mega chaos przeprowadzka w ten weekend do oksfordu no i za 2 miesiace juz rodze i nie czuje sie wogole przygotowana!!!

Buziaki

NewAgeMissK lubi tę wiadomość

Ila

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2019, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ila dziś z usg 13w3d
    Matko jak to zleciało ci. Na pewno na spokojnie wszystko sobie ogarniesz jeszcze. Czyli musisz się przeniesc z porodem do innego szpitala???

Dziś się zebrałam na odwagę i powiedziałam naszej babce od HR bardzo mi gratulowała. Ale nadal chce to utrzymać w tajemnicy przed reszta oby jak najdłużej bo kobiety u mnie w pracy nie dałyby mi żyć wiec im później tym lepiej.
    To co zostało ci jeszcze przygotować ??

• krrropka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAge, dobre wieści, cieszę się bardzo:)

Ila, powodzenia! My ostatnio remont robilismy i była mała masakra, więc wyobrażam sobie co Ty masz teraz na głowie.

NewAgeMissK lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ciesze sie , ze wszystko u Was dobrze i oby tak dalej.

U Mnie nowy cykl sie zaczal z okresem ktory 5 dni sie spoznil . Co najlepsze 3 testy ciazowe paskowe wyszly z lekka kreska bardzo lekka druga jakby pozytywne testy byly a kolejne dwa negatywne . Ale jednak dostalam okres wiec obstawiam ze jakas seria mi sie chu*** trafila a nie ,ze jakas ciaza .

W kazdym badz razie nadal niezabezpieczamy sie lecimy na zywiol haha . Bedzie co bedzie . Jezeli nie uda sie w lutym samo to od marca wprowadzam leki stymulujace po konsultacji oczywiscie z moja ginekolog z polski co prowadzila mi ciaze i leczyla mnie przed.
    Troche sie boje bo po tych lekach czesto zavhodzi sie w ciaze blizniacza badz mnoga jak mialam za pierwszym razem . :?
    Wiecie marzyly mi sie blizniaki zawsze ale teraz majac jedno juz ciezko troszke haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do remontu to powoli i My sie szykujemy ale to powoli narazie sie rozgladamy co bysmy i jak chcieli . Niby 2 lara temu byl maly remont domu jak sie wprowadzalismy ale teraz bysmt chcieli 100% wszystkiego zmienic od kafli po cala lazienke kuchnie bo pokoje tylko zmiana mebli . Ale pamietam co wtedy bylo kurde

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ila14m Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Ila dziś z usg 13w3d
    Matko jak to zleciało ci. Na pewno na spokojnie wszystko sobie ogarniesz jeszcze. Czyli musisz się przeniesc z porodem do innego szpitala???

Dziś się zebrałam na odwagę i powiedziałam naszej babce od HR bardzo mi gratulowała. Ale nadal chce to utrzymać w tajemnicy przed reszta oby jak najdłużej bo kobiety u mnie w pracy nie dałyby mi żyć wiec im później tym lepiej.
    To co zostało ci jeszcze przygotować ??

NewAgeMissK Wow szybko u ciebie tez leci!
    My jutro przeprowdzka do Oksfordu juz spakowani i gotowi na nowa przygode :) jak tylko przyjade to musze leciec do szpitala by sie przepisac tyle rzeczy mam na glowie do porodu i jeszcze wozka nie mam cos tam mam dla dzidzi ale nie nakupowalam wszytkiego bo nie chcialo mi sie targac tego wszytkiego wlasnie mi stukna 30tydzien jak to szybko leci w 36 podobno juz trzeba spakowac torbe do szpitala maskra przez to ze tyle sie dzieje nie mam czasu myslec jak ten porob bedzie wygladal moze i lepiej co ma byc to bedzie!!!

Pozdrowionka i duzo zdrowka dla was obojga :)
    Buziak

Ila

• Ila14m Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    NewAge, dobre wieści, cieszę się bardzo:)

Ila, powodzenia! My ostatnio remont robilismy i była mała masakra, więc wyobrażam sobie co Ty masz teraz na głowie.

Dzieki krrropka jak sie ogarne zapraszam na kawke do Oksfordu!

Ila

• Ila14m Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Co do remontu to powoli i My sie szykujemy ale to powoli narazie sie rozgladamy co bysmy i jak chcieli . Niby 2 lara temu byl maly remont domu jak sie wprowadzalismy ale teraz bysmt chcieli 100% wszystkiego zmienic od kafli po cala lazienke kuchnie bo pokoje tylko zmiana mebli . Ale pamietam co wtedy bylo kurde

ZakręconaOna powodzenia z remontem! oh jak ja nie lubie tych wszytkich rzeczy remontow i przeprowadzek ale mam nadzieje ze ci sie uda szybko ladnie zrobic :)

Ila

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ila tez mam taka nadzieje ale zaczniemy dopoero za pare miesiecy na spokojnie po urlopie . Zreszta ja bardzo niezdecydowana jestem , bardzo ...

O w okfordzie mam kolezanke :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Olga_89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2019, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/b4c66f291e32.jpg.html

Cześć dziewczyny.. Czy też coś tu widzicie?

8p3oskjozzzi1rdx.png
    Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
    AMH 8.62
    lekko Policystyczne jajniki
    07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
    mamy jeszcze:❄️❄️❄️
    15.03.19 8dpt beta 0
    Crio 05.04.19 4AA
    9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
    05.05--> serce wali jak dzwon :) <3 mamy 11mm :)
    07.07.19--> znamy plec :) chlopczyk! Gabrys <3
  • NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga_89 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/b4c66f291e32.jpg.html

Cześć dziewczyny.. Czy też coś tu widzicie?

Zdjęcie jest dość ciemne ale wydaje mi się ze jest tam cień!!

‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ