Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Edyzia.
Napewno bede zdawac relacje hehe .
Mam nadzieje , ze uda sie w miare szybko zajsc w ciaze nie jak poprzednio lecz z drugiej strony jakos sie boje :o nie ze opieki nad dwojka bo to nie problem . Jakos sie boje wewnetrznie az mnie odrzuca od tego pomyslu . Nie odbierzcir mnie zle ale jestem szczera osoba i uwazam ze takie forum jest od tego zeby sie wlasnie prosto z mostu wygadac . -
No wlasnie ZakreconaOna wiem co czujesz. Ja w ogole chyba im dluzek sie staramy tym gorzej sie nastawiam na macierzynstwo. Mysle ze to system obronny na niepowodzenia.
Dzwonilam do kliniki i mam umowiona wizyte na 11 lutego to ostatnia wizyta na ktorej podpiszemy wszystkie dokumenty a potem w kolejnym cyklu zaczniemy dlugi protokol. Dziewczyny po IVF korzystalyscie moze z dodatkowych opcji przed procedura? My bedziemy miec w manchesterze w klinice CARE i myslimy o glue do transferu o o CAREMAPS. Jakie macie doswiadczenia?
To jest w ofercie kliniki
Assisted hatching 475
CAREmaps 795
EmbryoGen 425
EmbryoGlue 150
Extended culture/blastocyst transfer 445
Endometrial scratch 250
Local sedation for embryo transfer 300Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:55
[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Heej Ila, NewAge, cieszę się że u Was wszystko dobrze i maluchy zdrowo rosną. Oby tak dalej.
Edyzia, kciuki za szybką, udaną procedurę.
Zakręconaona, cześć, fajnie że dołączyłaś, oby na krótko
A u mnie nic nowego ;)Dzisiaj 1dc, ale to było spodziewane, bo cały poprzedni cykl to ciągłe problemy zdrowotne, najpierw infekcja intymna, potem zatoki, przeziębienie i było całkowicie bezstaraniowo. Mam nadzieję, że teraz chociaż sie postaramy. -
krrropka wrote:Heej Ila, NewAge, cieszę się że u Was wszystko dobrze i maluchy zdrowo rosną. Oby tak dalej.
Edyzia, kciuki za szybką, udaną procedurę.
Zakręconaona, cześć, fajnie że dołączyłaś, oby na krótko
A u mnie nic nowego ;)Dzisiaj 1dc, ale to było spodziewane, bo cały poprzedni cykl to ciągłe problemy zdrowotne, najpierw infekcja intymna, potem zatoki, przeziębienie i było całkowicie bezstaraniowo. Mam nadzieję, że teraz chociaż sie postaramy.
dzieki krrropka i mam nadzieje ze u ciebie tez niedlugo zacznie sie cos dziac
sciskamEdyzia, krrropka lubią tę wiadomość
-
Melduje ze jesteśmy po skanie. Bobo ma się dobrze i jest bardzo uparte. 30 minut próbowaliśmy je namówić na obrócenie się żeby moc dokładnie zmierzyć a ono albo na głowie stało albo dupka do nas akrobata nam wyrośnie.
Edyzia, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Melduje ze jesteśmy po skanie. Bobo ma się dobrze i jest bardzo uparte. 30 minut próbowaliśmy je namówić na obrócenie się żeby moc dokładnie zmierzyć a ono albo na głowie stało albo dupka do nas akrobata nam wyrośnie.
NewAgeMissK super ze wszytsko dobrze strasznie sie ciesze
Czyli w ktorym tygodniu teraz jestes?
No u mnie mega chaos przeprowadzka w ten weekend do oksfordu no i za 2 miesiace juz rodze i nie czuje sie wogole przygotowana!!!
BuziakiNewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Ila dziś z usg 13w3d
Matko jak to zleciało ci. Na pewno na spokojnie wszystko sobie ogarniesz jeszcze. Czyli musisz się przeniesc z porodem do innego szpitala???
Dziś się zebrałam na odwagę i powiedziałam naszej babce od HR bardzo mi gratulowała. Ale nadal chce to utrzymać w tajemnicy przed reszta oby jak najdłużej bo kobiety u mnie w pracy nie dałyby mi żyć wiec im później tym lepiej.
To co zostało ci jeszcze przygotować ?? -
NewAge, dobre wieści, cieszę się bardzo:)
Ila, powodzenia! My ostatnio remont robilismy i była mała masakra, więc wyobrażam sobie co Ty masz teraz na głowie.NewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Hej.
Ciesze sie , ze wszystko u Was dobrze i oby tak dalej.
U Mnie nowy cykl sie zaczal z okresem ktory 5 dni sie spoznil . Co najlepsze 3 testy ciazowe paskowe wyszly z lekka kreska bardzo lekka druga jakby pozytywne testy byly a kolejne dwa negatywne . Ale jednak dostalam okres wiec obstawiam ze jakas seria mi sie chu*** trafila a nie ,ze jakas ciaza .
W kazdym badz razie nadal niezabezpieczamy sie lecimy na zywiol haha . Bedzie co bedzie . Jezeli nie uda sie w lutym samo to od marca wprowadzam leki stymulujace po konsultacji oczywiscie z moja ginekolog z polski co prowadzila mi ciaze i leczyla mnie przed.
Troche sie boje bo po tych lekach czesto zavhodzi sie w ciaze blizniacza badz mnoga jak mialam za pierwszym razem .
Wiecie marzyly mi sie blizniaki zawsze ale teraz majac jedno juz ciezko troszke haha -
Co do remontu to powoli i My sie szykujemy ale to powoli narazie sie rozgladamy co bysmy i jak chcieli . Niby 2 lara temu byl maly remont domu jak sie wprowadzalismy ale teraz bysmt chcieli 100% wszystkiego zmienic od kafli po cala lazienke kuchnie bo pokoje tylko zmiana mebli . Ale pamietam co wtedy bylo kurde
-
NewAgeMissK wrote:Ila dziś z usg 13w3d
Matko jak to zleciało ci. Na pewno na spokojnie wszystko sobie ogarniesz jeszcze. Czyli musisz się przeniesc z porodem do innego szpitala???
Dziś się zebrałam na odwagę i powiedziałam naszej babce od HR bardzo mi gratulowała. Ale nadal chce to utrzymać w tajemnicy przed reszta oby jak najdłużej bo kobiety u mnie w pracy nie dałyby mi żyć wiec im później tym lepiej.
To co zostało ci jeszcze przygotować ??
NewAgeMissK Wow szybko u ciebie tez leci!
My jutro przeprowdzka do Oksfordu juz spakowani i gotowi na nowa przygode jak tylko przyjade to musze leciec do szpitala by sie przepisac tyle rzeczy mam na glowie do porodu i jeszcze wozka nie mam cos tam mam dla dzidzi ale nie nakupowalam wszytkiego bo nie chcialo mi sie targac tego wszytkiego wlasnie mi stukna 30tydzien jak to szybko leci w 36 podobno juz trzeba spakowac torbe do szpitala maskra przez to ze tyle sie dzieje nie mam czasu myslec jak ten porob bedzie wygladal moze i lepiej co ma byc to bedzie!!!
Pozdrowionka i duzo zdrowka dla was obojga
Buziak -
krrropka wrote:NewAge, dobre wieści, cieszę się bardzo:)
Ila, powodzenia! My ostatnio remont robilismy i była mała masakra, więc wyobrażam sobie co Ty masz teraz na głowie.
Dzieki krrropka jak sie ogarne zapraszam na kawke do Oksfordu! -
ZakręconaOna wrote:Co do remontu to powoli i My sie szykujemy ale to powoli narazie sie rozgladamy co bysmy i jak chcieli . Niby 2 lara temu byl maly remont domu jak sie wprowadzalismy ale teraz bysmt chcieli 100% wszystkiego zmienic od kafli po cala lazienke kuchnie bo pokoje tylko zmiana mebli . Ale pamietam co wtedy bylo kurde
ZakręconaOna powodzenia z remontem! oh jak ja nie lubie tych wszytkich rzeczy remontow i przeprowadzek ale mam nadzieje ze ci sie uda szybko ladnie zrobic -
https://naforum.zapodaj.net/b4c66f291e32.jpg.html
Cześć dziewczyny.. Czy też coś tu widzicie?
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys