Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NewAgeMissK wrote:I to jest wiadomość na która wszystkie czekałyśmy !!!! Super teraz niech tylko sobie spokojnie rośnie. Zacznie Ci się teraz ciążowe samopoczucie - mam nadzieje ze nie będzie Cię aż tak meczyc.
Wiesz Co moge miec kazdy mozliwy skutek uboczny 😂 I bede sie Cieszyc bo tyle lat na to czekalam.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilah wrote:Toonney to pewnie tez z tych emocji. Ja po odebraniu wyniku przespalam kilka godzin.
Odpoczywaj i dbaj o Was teraz! Wyznaczyli date skanu?
New Age a u Ciebie jakies zwiastuny porodu??
Mam druga weryfikacje 27.08 I dopiero wtedy ustala scan ale pewnie za 2 tyg bede miala scan w mojej klinice nawykowych poronien. -
Lilah wrote:Toonney to pewnie tez z tych emocji. Ja po odebraniu wyniku przespalam kilka godzin.
Odpoczywaj i dbaj o Was teraz! Wyznaczyli date skanu?
New Age a u Ciebie jakies zwiastuny porodu??
Nin a nic się nie zanosi. Obudziłam się na siku w nocy choć wcale jakoś mi to jie doskwiera bardzo i już usnąć jie mogę. Dziś w sobotę wypada termin z transferu a w w poniedziałek z usg ale mała chyba nie zamierza się nam pokazać w żaden z tych terminów. Ja od dłuższego czasu czyje się tak samo bez dolegliwości i dlatego czekam z niecierpliwością aż w końcu coś się zacznie. W poniedziałek mam midwife i ma mu zrobić masaż szyjki to zobaczymy czy to cis ruszy.
-
Toonney wrote:Mam druga weryfikacje 27.08 I dopiero wtedy ustala scan ale pewnie za 2 tyg bede miala scan w mojej klinice nawykowych poronien.
Toonney super wiadomość gratuluje i cieszę się twoimi szczęściem
Toonney lubi tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Nin a nic się nie zanosi. Obudziłam się na siku w nocy choć wcale jakoś mi to jie doskwiera bardzo i już usnąć jie mogę. Dziś w sobotę wypada termin z transferu a w w poniedziałek z usg ale mała chyba nie zamierza się nam pokazać w żaden z tych terminów. Ja od dłuższego czasu czyje się tak samo bez dolegliwości i dlatego czekam z niecierpliwością aż w końcu coś się zacznie. W poniedziałek mam midwife i ma mu zrobić masaż szyjki to zobaczymy czy to cis ruszy.
NewAgeMissK życzę ci szybkiego i bezbolesnego rozwiązania no i czekam na wiadomości
Toonney lubi tę wiadomość
-
Toonney, super!!! Gratuluję i życzę spokojnej i nudnej ciąży!
NewAge, kciuki! Daj znać jak najszybciej co i jakToonney, NewAgeMissK lubią tę wiadomość
-
NewAge, jak tam, masz dla nas newsa?
-
nick nieaktualnyWitaj Niecierpliwa i gratulacje chyba sa na miejscu
przykro mi z powodu straty
NewAge jak tam?? Pomogl ten masaz? Ja juz nigdy nie dam sobie tego zrobic mialam chyba z piec i nic nie ruszyly a tylko mnie wymeczyly
Toonney to teraz kciuki za piekny wynik 27ego &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 13:55
-
krrropka wrote:NewAge, jak tam, masz dla nas newsa?
Nic się nie dzieje na horyzoncie - cisza. Zeszłotygodniowy masaz nie wypalił bo szyjka była szczelnie zamknięta. Kolejne spotkanie z midwife mam we wtorek i podejmie kolejna próbę masażu. Zakładam ze zostanie nam wywoływanie w przyszły czwartek. -
NewAgeMissK wrote:Lilah no nic się nie rusza do przodu. Wiem ze te masaże są nieprzyjemne i często bolesne. Zreszta po samym dotknięciu jej i sprawdzeniu ostatnio przez 2 dni plamilam. Zobaczymy jak będzie po wtorkowej próbie i sprawdzeniu szyjki.
Mialam wywoływany poród , w razie pytań wał śmiało -
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia.
NewAge. Jak tam?
Tooney. Jeszcze raz gratulacje. To kiedy masz scan?
Ja byłam wczoraj w klinice. Pobrali krew na hormony i AMH, mąż dostał skierowanie na badanie nasienia. Jeżeli będzie ok to wezmą się za mnie, jak złe to skierują na in vitro.
Z dobrych wiadomości to dowiedziałam się, że przysługuje nam refundacja in vitro, więc nie będziemy ponosić żadnych kosztów 🙂
Lista oczekujących jest długa, więc mam nadzieję, że do tego czasu uda nam się naturalnie a IVF będzie jako plan B 🙂
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔