Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika1357 wrote:Ja też głównie przez pracę, ale po co to? Lepiej mieć teraz dziecko niż później się martwić. A praca raz jest raz jej nie ma. Ja stwierdziłam, że koniec tego pędzenia. Chciała bym jeszcze męża tego nauczyć. A długo już się staracie?
Teoretycznie nie tak długo no bo to jest 5 cykl, tylko, że tak naprawdę to będzie taki 2 cykl kiedy będę monitorowała to co się dzieje i zobaczymy. Może się uda. A u Ciebie jak wygląda sytuacja?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Teoretycznie nie tak długo no bo to jest 5 cykl, tylko, że tak naprawdę to będzie taki 2 cykl kiedy będę monitorowała to co się dzieje i zobaczymy. Może się uda. A u Ciebie jak wygląda sytuacja?
Na pewno prędzej czy później się uda:) Tego ci życzę.
My drugi cykl, ale pierwszy jak mierzę temperaturę. Wcześniej w sumie to nie zwracałam na to uwagi, że trzeba monitorować wszystko, nawet @ jakoś szczególnie nie pilnowałam, bo nie miałam problemu. Mam nadzieję, że jak będę to kontrolować to się uda:)Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Na pewno prędzej czy później się uda:) Tego ci życzę.
My drugi cykl, ale pierwszy jak mierzę temperaturę. Wcześniej w sumie to nie zwracałam na to uwagi, że trzeba monitorować wszystko, nawet @ jakoś szczególnie nie pilnowałam, bo nie miałam problemu. Mam nadzieję, że jak będę to kontrolować to się uda:)
W takim razie życzę nam powodzenia! Ja wiążę duże nadzieje z obecnym cyklem. Zobaczymy.
(Mt 6,33) -
miscelle wrote:u mnie dzisiaj 28dc,10dpo tempka 37.10 i modlę sie żeby nie spadła...
Oj kochana, trzymam kciuki i bacznie obserwuję w takim razie!!! POWODZENIA!!!!
(Mt 6,33) -
Dora524 wrote:A ja już chyba złapałam wiruska... test pozytywny ale jeszcze się nie cieszę poczekam na wizytę u ginekologa...
-
Dora524 wrote:A ja już chyba złapałam wiruska... test pozytywny ale jeszcze się nie cieszę poczekam na wizytę u ginekologa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Panie jestem tu nowa Mam 24 lata i to będzie nasz 4-ty cykl starań o małego krasnala :)mam nadzieję, że trochę sobie tu pomarudzę ale i pośmieję się z Wami, ogólnie rzecz biorąc- miło spędzimy razem czas
Ania_84 lubi tę wiadomość