Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysorry że sie wtrącę, ale ja właśnie też się zastanawiałam. na pierwszej wizycie miałam wykresy ale w końcu nie pokazalam bo się wystraszyłam, że za jakąś paranoiczkę mnie weźmie a teraz żałuje, że nie pokazałam. a tak w ogóle to gdzieś im więcej o tym myślę tym bardziej czuje się zniechęcona do tej poradni. jeśli znowu dostanę @ choćby jeden dzień nie tak jak wypada to znowu mnie nie położą, a następny termin możliwy do leżakowania to pewnie kwiecień jak nie maj - zajeb*cie. i co pozostaje mi chyba wtedy robić badania na własną rękę ale obawiem się że to mnie zrujnuje finansowo.
Sjoanka przepraszam, że tak niedyskretnie zapytam ale ile Ty płaciłaś?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie żadnych jeszcze nie miałam robionych. My z mężem dopiero zaczynamy wszelakie wizyty u lekarzy. hormonów nie robiłam wcześniej tzn. w normalnym życiu czyli przed stataniami bo nie było że tak powiem takiej potrzeby. bardziej z mężem skupialiśmy się na jego problemie - wnętrostwo. Dr Zemsta podczas wizyty potraktował to jednak olewkowo i nakazał mi zgłosić się do szpitala w celu zrobienia wszystkich hurtem (no prawie bo wiadomo).
Aniu powiem Ci że gdzieś mi się to dziwne też wydaje. Podczas wstępnego umawiania wszystko było ok. Jak już dostałam wcześnej @ a był to piątek i zadzwoniłam to pani z wielkim ale to wiekim fochem oświadczyła że po co ja dzwonie przecież dziś jet święto i oni nie przyjmują i w sobotę i niedzelę też. dobra zadzwoniłam w poniedziałek 8.00 i dowiedziałam się że mają już komplet miejsc a wolne łóżko będą mieli dopiero w czwartek (a to za poźno bo 7 d.c.).
jutro jade odebrać wyniki męża, i nasionka i posiew. Boje się jak choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:37
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem znowu
Mam wyniki
TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
FT3 3,06
FT4 1,39
anty-TPO 15,31
Zrobiłam pakiet tarczycowy (czyli to co napisałam ale bez FT3 - które kosztuje 18 zł) za 60 zł
Na wynik AMH poczekam jeszcze - a zapłaciłam 185 zł za niego.
W pakiecie taniej wychodzi nieco.
Wezme wykresy ale mam dopiero 2 - w tym ten dzisiejszy - nietypowy bo z wyrywaniem zęba.Ania_84, turkawka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny