Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Turkawka nie łam się...wiem, że czasami jest ciężko ale nie wolno nam się poddawać... przecież chcemy osiągnąć tak ważny dla nas cel i go osiągniwmy wierzę w to...musimy po prostu troszke odpuścić i nie przejmować się tak
turkawka lubi tę wiadomość
= -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Milo ze pytalyscie o mnie.
Jestem juz w domu we Wloszech ale masa roboty czeka wiec nie mam za duzo czasu na komputer.
Bylam u dr Zemsty 19 listopada. Jak weszłam to było dużo kobitek. Ale na szczęscie nic nie czekałam bo lekarz zaraz wyszedł i poprosił panią z 15,30 czyli mnie.
Mam kontrolować cholesterol. Jeść nie jodowaną sól. Iść na diete i schudnąć. Kontrolować tarczyce.
Wyleczyć nadżerke bo może utrudniać zajście w ciąże.
Dał mi Fluomizin - antybiotyk bo stwierdził jakieś zapalenie.
No i dał mi witaminki dla męża choć stwierdził że wyniki są dobre.
Moglibyśmy podejść do inseminacji - tak powiedział.
W sumie to spodziewałam się chyba za dużo - myślałam że da lek albo zleci badania lub zabieg i powie - po tym pani zajdzie w ciąże.
Zadowolona jestem jednak mimo wszystko bo zbadał mnie dokładnie, dużo sobie zapisał, oglądał wszystkie badania jakie mu dałam nawet po włosku.
A i bolała mnie głowa no i ginekolog zbadał mi ciśnienie - 150 na cośtam - wysokie!
A wczoraj rano poszłam zrobić nowe badanie na cholesterol bo stare miałam sprzed 2 lat.
I nie dość że się wystałam długo w kolejce to jeszcze babka mi się w wierzch doni wkłuwała. Okazało się że cholesterol dobry lekko się poprawił - zły jest jeszcze wyżej ale za to trójglicerydy są prawie w normie a były 3 razy za wysokie!cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:kochana nie znam lekarzy z kielc, ale znajoma odradzała mi wojnera bo wszystkim odrazu wali pco i narazie, a za to polecała witczaka (ojca bo ich jest dwóch) tylko że on prywatnie drogi i nie robi usg tylko wysyła do innego i tamtemu też się płaci osobno ale ona sobie go chwali, a jaki jest nie wiem
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:czyli niziurskiego masz juz poniekąd sprawdzonego, wsumie zapytać i spórbować nie zaszkodzi, skoro zemsta ma olewczy stosunek. Ale masz rację przegadaj to z mężem.
Niziurski zapamiętać jakby niedaj boże...cedr697, sjoanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:i tak trzeba na fotel siadać i tak
ale będę miała to na uwadze bo jeszcze u dentysty nogi rozłoże i dopiero będziecedr697, turkawka, sjoanka lubią tę wiadomość