Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magda-ck wrote:Piniu gratuluje
U kogo prowadzisz ciążę ?
tę ciąże prowadzę u dr Szczurkowskiej
Monika1357 gratuluje i zapraszam na fioletową stronę:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/swietokrzyskie-mamy-czekamy-kochamy-zapraszamy,3733.html
Monika1357 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej,
widzę że nastała cisza na forum:( to może ja napiszę coś o moich staraniach.....
Staramy się już półtora roku, na początku był luz nie ten miesiąc to następny. Później dostałam od Gina luteinę pod język żeby pomogła. Po pół roku z luteiną okazało się że nic i wtedy się zaczęło..... ja HSG i mąż badania. U niego bardzo dobrze a u mnie niedrożne obydwa jajowody i na dodatek przypuszczenie endometriozy:( teraz już jestem po laparoskopii lewy jajowód tylko udało się udrożnić a na lewym jajniku była torbiel (usunięta podczas laparo) więc ten jajnik nie pracował i endometrioza potwierdzona. Teraz dostałam CLO i duphaston i to mój pierwszy cykl z tymi lekami. W poniedziałek idę na usg, żeby zobaczyć czy CLO działa. Gin dał mi pół roku na zajście w ciążę a jak sie nie uda to bedziemy inaczej działać ale nie tracę nadziej i może teraz już sie uda.....Pinia108 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aasik bardzo mi przykro ..ale wiesz nie ra lepiej od razu wiedziec co i jak ..
a jak dla mnie in vitro nie jest az tak straszne..
po pierwsze macie jak cos wieksze mozliwosci .. bo mozecie startowac w refundacji ..macie swoje nasienie -
aasik wrote:no to pocieszające, gin powiedział że z moimi wynikami to jesteśmy kwalifikowani poza kolejnością
dziś mam małego doła ale cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej.....
nie raz lepeijodrazu podejsc do in vitro i po porstu wspomoc
wiem ze lepiej jets naturalnie..sama chcialabym zbeysmy mieli chodc cien szansy naturalnie we wlasnych 4 katah
no ale coz nasze dziecie jest wybredne i musi dosc osto pociagnac rodzicow po pierwsze po lekarzach a po drugie po kasieaasik lubi tę wiadomość