Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
komputerowe razem z morfologias
Gameta 150 zl , posiew 60
Witamed na al. Legionow 140zl chyba ale tam nie robia posiewu .. -
Landryneczka wrote:Nie nie to w Gamecie zrobimy żeby komplecik był czyli jest badanie nasienia + morfologia i posiew ? Trzeba powiedzieć że chce się cały komplet czy oni robią sami tak ?
tylko zadzwon i sie umow -
Tu z innego lab ale jest pieknie opisane jak sie przygotowac do badania
http://www.witamed.com.pl/badanie-nasienia.html
to samo jest w innych czy Gameta czy nie
najlepiej 3 dni
jesli chodzi o wchodzenie z parterem mysle z enie maja z tym problemow
moj osobiscie nie chce zebym wchodzila z nim woli jak mu glupkowate zdj wysle heheh -
Hej Dziewczynki:) Jak mnie tu dawno nie było. Pinia Gratulacje!!
A'propos badania nasienia. My zrobiliśmy badania w październiku 2014 i wyszły kiepściuteńkie (wady morfologiczne) i za mało "chłopaków". Ale też mój Miś to czasem taka dupa wołowa i jak go prosiłam idź idź jak były dogodne warunki, to nie... poszedł po 2 dniowej imprezie ostro zakrapianej alkoholem i po przerwie od "przytulanka" 5 dniowej jeszcze ze stresu (bo Ci ludzie tak dziwnie na mnie patrzyli... oni przecież wiedzieli po co tam idę :D:D) nie udało się mu trafić i złapać wszystkiego. No, ale się bardzo przejął kiepskim wynikiem, mimo, że powiedziałam, że trzeba to powtórzyć Wiec ułożyłam mu dietę, włączyłam suplementację Androvitem Plus, prawie wyeliminowałam alkohol i poje go czystkiem i pokrzywą i w tym miesiącu mamy iść na ponowne badanie.
a poza tym wybieramy się też na Prostą do Poradni Leczenia Bezpłodności. wiem Ania_84, że macie z tym miejscem bardzo złe doświadczenia (z wcześniejszych postów), ale to chyba jedyne miejsce żeby coś w tych Kielcach wydębić za darmo (chociaż badania w szpitalu). Bo po postach o badaniu nasienia chyba jednak zrobimy je po raz 2 prywatnie
Napiszcie (jeśli znacie)nazwy dobrych preparatów, które mogły by wpłynąć na poprawę jakości nasienia (oprócz Androvitu bo to już znamy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 18:52
Już razem
-
Od końca października też Adnrovit plus i trochę go jeszcze kwasem foliowym wspomagałam, ale zaprzestałam ja wyczytałam, że facetowi 200 wystarczy My bierzemy jeszcze ProBalance na odkwaszanie i badamy sobie pH moczu paskami to akurat moje dietetyczne fanaberie (lub nie fanaberie:)) Właśnie o tej macy czytałam i chyba ja zakupię. A tą l-karnityne i l-arginine to w jakimś preparacie? na receptę czy jak?Już razem
-
też tej firmy LR ProBalance. Ale na internecie tez się znajdzie.
To taka niemiecka firma działająca na zasadach mlm-u. Czyli wysyłkowo przez Partnera zamawiasz lub sama jeśli się zapiszesz. Mają produkty naturalne z serii Health and Beauty i takie tam jakieś perfumy i kosmetyki. Ale ja z tej części kosmetyczno- makijazowej nie korzystam, tylko z tych suplementów diety. Z ProBalance, z past do zębów i aloesu do picia (teraz sobie mała przerwę od niego zrobiłam) i pijemy czystka (tez do kupienia ale drogo wychodzi wiec kupuje w ziołowych sklepach )Już razem
-
Hej dziewczyny
Cordy co do Prostej.. fakt niemam dobrego zdania..ale jak najbardziej polecam jesli chodzi o wykorzystanie do maxa badan na NFZ szczegolnie ze nawet badanie nasienia moga zrobic na NFZ w Witamedzie maja podpisana umowe -
Cordy wrote:O proszę czyli jak nam dadzą skierowanie to będziemy mogli je zrobić w Witamedzie? Świetnie. Bo już nie zaufam im (na Prostej) w tym temacie po Waszych Aniu doświadczeniach.
gbo jak na klasyczne to beda robic na prostej
-
Byliśmy dziś. Mam skierowanie na badania do szpitala W sumie szybko i konkretnie. Mężowi powiedział, że nie jest tragicznie z jego "chłopakami" i dał skierowanko na badania i na posiew. Zalecił też zamianę Androvitu Plus na FertilMan.
Ania_84 długo się czeka na wyznaczenie terminu na Prostej? Wiesz może? Bo zastanawiam się jak sobie w pracy ułożyć, żeby się położyć.
Jakoś mnie te poczynione kroki napełniły optymizmem. Przynajmniej mam czym zająć myśli do następnego "o".Ania_84 lubi tę wiadomość
Już razem
-
Cordy zalezy ..najpirw idzies z do tej pani Marty chyba tak miala na imie oa ustala mnie j wiecej termin na czas mniej wiecej zebys pryszla w 3 dc
-
Hej:) Dawno tu nie zaglądałam, bo bardziej się skupiłam na wątku IVF. Ehh cały luty mieliśmy wyjęty z życia. Procedura ivf pełną parą... Zastrzyki, jeżdżenie do Warszawy, USG, potem punkcja 18ego lutego, transfer 23egfo lutego. I teraz najgorsze- czekanie.... Dziś jest 7dpt. Kibicuję wszystkim i trzymam mocno kciuki!
Ania_84, fablous lubią tę wiadomość