Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magdab wrote:O 17 wypuszczają. Wcześniej nie chcą. Pielęgniarka mówiła, że mogą zostawić jeszcze na drugi dzień, ale to w jakichś cięższych przypadkach...
Dzięki, muszę się dogadać z mężem żeby po mnie przyjechał.
Jak tam po wizycie? Mam nadzieję, że pozytywnie nastrojona jesteś -
Po wizycie... brak pęcherzyka dominujacego więc dupek od 16 dc i później clo. Lekarz pochwalił wyniki moje i męża. Powiedział, że teraz dopiero można powiedzieć o możliwości zapłodnienia jestem pełna nadziei na nowy rok!
Jutro będzie dobrzeStaraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności. -
Szkoda, tak mocno trzymałam kciuki..
Wirtualne wspierałki przesyłam :*
Dobrze, że mimo wszystko podchodzisz do tego z optymizmem i nadzieją, nie ma co się załamywać, w końcu nastawienie psychiczne to połowa sukcesu . Chociaż ciężko czasem nie złapać doła.
Brałaś już wcześniej CLO?
-
Bardzo mnie podniósł na duchu, że przez 2 miesiące takie zmiany u mnie. Dieta + odpowiednie leczenie = sukces (mam ogromną nadzieję)
Aha mam sobie zrobić 2dc DHEA-S. Robił ktoś? Jakie leczenie się podejmuje jak wyjdzie podwyższony?Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności. -
Hejka.
Dziewczynki: Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenie i nadchodzącego Nowego Roku 2015, aby się spełniły wszystkie wasze marzenia, a szczególnie te o maluszku :* I wierze, że każda z Was na przyszłe Święta będzie miała Swój osobisty prezencik w brzuszku (jak ja poniżej ) lub rozpakowany i płaczący w łóżeczku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26d5161f3896.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 14:38
Ania_84, magdab, Frozen, ewcia21k lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ania_84 wrote:Pinia wszytskiego Naj jak sie czujesz ??
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
Wpadłam Wam kochane złożyć życzenia świąteczne
W oczekiwaniu na zbliżające się
Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
Żegnamy minione miesiące
I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.
Pragniemy przeżyć
Niepowtarzalne świąteczne chwile
W pokoju i wzajemnej bliskości.
Serdeczne życzenia:
Zdrowia, pogody ducha,
Spełnienia wszystkich marzeń,a szczególnie tych fasolkowych ,
Wiary-bo dużo jej wszystkie potrzebujemy i
Miłości,dużo,dużo miłości!
I takich prezentów!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6539890bfa0.jpgPinia108 lubi tę wiadomość
-
Pinia śliczny prezent świąteczny
Dziewczyny ja też Wam życzę wszystkiego dobrego na Święta i spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego
Ja wchodzę w Nowy Rok z nowymi nadziejami, w lutym mam laparoskopię i jestem pełna dobrych myśli, że w końcu nam się uda. Wierzę, że w 2015 wszystkie będziemy już zaciążone!magdab lubi tę wiadomość
-
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
dziekuje ze jestescie ..bo naparwde jestescie wspaniałe
-
Hej kochane
Noworoczne zyczenia
Ja ze swojejj strony dziewczynki zycze Wam i Waszym parterom/mezom duzo sily i wytrwalosci ..oby ten rok byl lepszy i bardziej owocny od poprzedniego.. aby wyniki w Nowym roku was zaskoczyly i zakonczyly sie zielonoscia
a od str nie dzieciastej .. zycze Wam zdrówka bo to najwazniejsze, szczescia spełnienia osobistego, zawodowego, parterskiego abyscie w tym roku i w nastepnych robily to co lubicie, rozwijaly swoje pasje i z kazdym dniem odnajdywaly w sobie to co w Nas jest najlepsze .. wspolnego gotowania, spacerow, wycieczek zarabistego sexu kupe kasy co by sobie dogadzac
i tego czego nam wszytskim chyba brakuje..troche spokoju .. i mozliwosci zadbania o nasze kobiece ja duzo sexapilu
jesli macie zwierzaczki to niech beda Waszymi przyjaciolmi dbajcie o nie bo to skarby ktore czuja co nam w duszy gra
Buziaki
ale sie rozpisalam chyba jestem jeszcze pod wplywem -
Witam! 7 stycznia 2015 przez cc przyszła na świat moja córka Kamilka.
Kamilka czeka na kolegów i koleżanki więc dziewczynki trzymam za Was kciuki.
a to moje 3 kilo szczęścia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/917d70caa4cf.jpgmagda-ck, magdaP82, Frozen, magdab, Ania_84, Landryneczka, turkawka, Cordy, Kalia lubią tę wiadomość
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017