Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zrobię, bo te stawianie jest, mam skurcz taki jak przed ciążą po lewej stronie. A skoro F. olewa moje telefony i smsy to nie będę czekać na jego reakcję.
Wzięłam jeszcze magnez i nospę, jak nie minie jadę na IP. Od początku ciąży nie miałam tego bólu ;/ przeraża mnie, że się pojawił. -
Dostałam okres, już wiem, że 1X na monit, to za późno, muszę iść 26.09, 28.09 i 1.10 żeby to miało sens. Pisać do F. smsa, czy po prostu umówić się do któregoś lekarzy te 2x? Doradźcie coś. F. może mi nie odpisać, bo to bzdura w sumie, a tak nie będę musiała się prosić.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej dziewczyny:) Ja właśnie wracam z weekendu do Wrocka. Mama uparta i chce najpierw zrobić usg w naszym rodzinnych stronach a potem podda się pod moje dyktando i pojedzie do mnie do mojego gastrologa:)
Co do jazdy autem po laparo to osobiście nie wiem bo nie mam prawka (jakiś taki strach). Ale moja koleżanka poznana w szpitalu jeździła już po tygodniu od laparo:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyZ terminami do F. To jakiś żart. Chciałam się zapisać na wizytę po porodzie i chyba pójdę do kogoś innego bo nie będę czekać tak długo.
U nas ostatnie dwie nocki wyglądały całkiem fajnie. Pobudki co 3h karmienie i zasypianie. Ale już się martwię czy mała brzuszek nie boli czasami ciężko jej zasnąć kręci się dopiero puści bąka albo kupkę i jest lepiej. Nie wiem czy już mam eliminować jakieś pokarmu ? Jem całkowicie normalnie. Wszystko co do tej pory. -
Verita, to normalne, ze po kupie czy baczku jest lepiej. Jedz normalnie
Ja na wizyte poszlam dopiero po pologu.
Pati, a byla mama na usg czy czeka? Szkoda czasu, niech leci zamiast sie denerwowac.
Ja za kolko chcialam wsiasc 2 dni po laparo, bo nie bedzie meza, ale chyba musze plany skorygowac...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
W ogóle ustaliliśmy wczoraj z mężem, że jak do końca roku nic się nie ruszy, to w styczniu idziemy na wizytę do Invimedu. Oboje mamy mieszane uczucia co do tej decyzji, no ale coś trzeba robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:11
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Zawsze lepiej sprawdzić.
Magda, a umówiłaś się do szpitala?
Jestem sama w biurze przez 2 tyg. więc nie mam za bardzo kiedy tam jechać.
Może skoczę w sb rano, ale jeśli się okaże, że procedura jest taka, że skoro masz skoerowanie z napisem pilne to siadasz i czekasz tego samego dnia na przyjęcie, to najwcześniej mogę się przyjąć 5.10💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
futuremama wrote:Veritaserum ja też po 6tyg szłam bo takie zalecenia były Co do brzuszka, to zalecali żeby jak najwięcej na brzuszku kłaść i tyle, bo że jej później lepiej jak coś zrobi to wiadomo
Co do rehabilitacji to kolega http://bobath.pl/kontakt/ tutaj z małą jeździł i byli bardzo zadowoleni.
Magda przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz A skierowania do szpitala nie mają jakiegoś okresu ważności?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Jestem sama w biurze przez 2 tyg. więc nie mam za bardzo kiedy tam jechać.
Może skoczę w sb rano, ale jeśli się okaże, że procedura jest taka, że skoro masz skoerowanie z napisem pilne to siadasz i czekasz tego samego dnia na przyjęcie, to najwcześniej mogę się przyjąć 5.10
Nie wydaje mi się, żeby przyjęli Cię od razu. Wyślij męża ze skierowaniem i dowodem, nie musisz osobiście jechać.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.