Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_30 wrote:Zrobiłam i mam czekać 4 godz na wynik w dodatku nie ma nic elektronicznie muszę wrócić po ten wynik do nich. Najdłuższe moje 4 godz zycia
A robiłaś z progesteronem? Może naturalnie zaskoczyło? I nie potrzeba nic więcej, bywa i tak trzymam kciuki. -
veritaserum wrote:Ja nie jem słodyczy teraz bo na mojej wadze też się to odbija.
Mi się coraz bardzieh chce drugiego malucha i nawet trochę zawiedziona byłam jak miesiączka przyszla. Ale teraz jedziemy na luzie a od stycznia przyszłego roku zaczynamy znowu na poważnie
Czyli co, wychowawczy czy wrocisz do pracy?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Seli wrote:A robiłaś z progesteronem? Może naturalnie zaskoczyło? I nie potrzeba nic więcej, bywa i tak trzymam kciuki.
-
Paula_30 wrote:Właśnie sama betę bo nie pomyślałam że może na też proga i teraz żałuję ale zawsze miałam mega niski poziom i teraz się boje ze mogę dostać @ bo ostatnio jak robiłam to miałam 11
w każdym cyklu jest inne jak zaskoczyło to może być wyższy, a kiedy masz termin? -
Mnie w tej ciazy chyba z 2 miesiace bolal brzuch jak okres, nie sugeruj sie tym, bo to sie czesto zadarza. Ja bym zrobila proga, zwlaszcza, ze i tak musisz pojechac tam po wynik bety. Masz lekarza z ktorym mozesz sie skontaktowac w razie czego?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Mnie w tej ciazy chyba z 2 miesiace bolal brzuch jak okres, nie sugeruj sie tym, bo to sie czesto zadarza. Ja bym zrobila proga, zwlaszcza, ze i tak musisz pojechac tam po wynik bety. Masz lekarza z ktorym mozesz sie skontaktowac w razie czego?
-
Paula_071 wrote:Zwolnila sie na jutro wizyta do Fabijanskiego w Ginmedice, nie wiem czy ten lekarz Cie intetesuje.
Ja mam troche progesteronu jak cos.
Progesteron bym chętnie wzięła jeśli beta wyjdzie. Bo strasznie się boje ze dostanę @. Możliwe że beta nie wyjdzie wcale więc wtedy nie ma tematu. Jeszcze 2 godziny.
-
Paula_30 wrote:Super,a na które godzinę wizyta?
Progesteron bym chętnie wzięła jeśli beta wyjdzie. Bo strasznie się boje ze dostanę @. Możliwe że beta nie wyjdzie wcale więc wtedy nie ma tematu. Jeszcze 2 godziny.
Cos kolo 14. Wejdz do nich na strone i zobacz.
Jak beta wyjdzie to sprawdz poziom proga. Bez sensu brac jak masz swoj dobry.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Cos kolo 14. Wejdz do nich na strone i zobacz.
Jak beta wyjdzie to sprawdz poziom proga. Bez sensu brac jak masz swoj dobry.
Progesteron za 2 godziny bedzieSeli, Magda - mbc, Paula_071, Pati88 lubią tę wiadomość
-
Ladna beta
Jeszcze co do ginekologa to mozesz napisac do dr Szewczuka. On odpisuje szybko i jak trzeba to wcisnie Cie jutro. Jak dziewczyny pisaly jest specyficzny ale za pacjentkami.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Czyli co, wychowawczy czy wrocisz do pracy?
Najlepiej by było wrócić do pracy na te pół roku i zajść. Wrócę od października jakoś i mam nadzieję w pierwszej połowie 2020 zajśc czy się uda to nie wiem. Miesiączki mam ale czuję że to są cykle bezowulacyjne. I mega nieregularne. -
nick nieaktualny
-
Jeszcze raz gratki i spokojnej ciazy
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
Paula_30 wrote:spokojnie to nie bedzie, czy teraz czekanie na 6 tydz zeby potwierdzic ciaze czy nie biochemiczna, a wczesniej czy jest przyrost w ogole... itp
A to tak zawsze. Potem usg genetyczne itp ;p a po porodzie tez jest strach