Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_30 wrote:Dziewczyny wczoraj zrobiłam betę w ludmedzie i wyszła teraz widzę wyniki 72. W niedzielę na kamieńskiego miałam 27. Wiem że to inne laboratorium inze w ludmedzie muszę jeszcze jutro powtórzyć żeby sprawdzić przyrost czy jest prawidłowy ale chyba aż takich różnic pomiędzy laboratoriami nie ma? Jeśli w niedzielę miałam 27 a po jednym dniu 72 to chyba dobrze?zakładając jeszcze różnice labo to 1.5 przyrost jest?
jest ok, ja miałam z 29 na 114, no rośnie ciąża nic tylko się cieszyć Powtórz jeszcze raz i cierpliwie czekaj na wizytę. Ja poszłam jak już było serduszko. Pierwsza beta 14.10, wizyta 5.11.
Paula_30 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:a to nie robiłaś?
-
Na razie zbieram sie do przebadania sie kontrolnego ;p moj zapal z wiekiem maleje
-
Ja też mam pakiet w Luxmedzie, badania robię tam, bo po co płacić na np. morfologie. Oprócz lekarza z Luxmedu chodze tak jak Magda pisała do Fabijańskiego (Kliniki). Gdybym chciała rodzic na Borowskiej wybrałabym pewnie dr Pomorskiego.
Magda, a Ty jak często masz teraz chodzic na kontole szyjki? Do F. prywatnie czy na Kliniki?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja też mam pakiet w Luxmedzie, badania robię tam, bo po co płacić na np. morfologie. Oprócz lekarza z Luxmedu chodze tak jak Magda pisała do Fabijańskiego (Kliniki). Gdybym chciała rodzic na Borowskiej wybrałabym pewnie dr Pomorskiego.
Magda, a Ty jak często masz teraz chodzic na kontole szyjki? Do F. prywatnie czy na Kliniki?
Mnie te wszystkie skierowania wypisuje rodzinna więc też mam spoko. Jedyne czego mi nie pisze, to homocysteiny, ale to rzadko badam.
Zapisane mam w wypisie, że co 7dni u lekarza prowadzącego wiec tak sobie zabukowalam wizyty prywatnie u F. Teraz w piątek idę na pierwszą i zobaczymy co powie.
Myśle, że jak będzie okej, to przejdziemy na tryb co 2 tyg., ale rzadziej, to bym się chyba bała już teraz.
Na razie nie myślałam o poradni na Klinikach, ale jak coś to wdrożę ten system.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 10:09
Paula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Idę jednak jutro na kontrolę na 14:10, bo ten termin ze znanego lekarza na piątek okazał się być wizytą 10minutową, mimo że wyświetlało się jako położnicza.
Trzymam kciuki, zeby byly dobre informacje. Ja w poniedzialek mam 30+0 i ide na usg 3 trymestru13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za betę i daj znać jak będziesz miała wynik
My juZ tradycyjnie nie śpimy echh. Na weekend chyba do moich rodziców jedziemy bo wymieniamy drzwi wejściowe w mieszkaniu i będzie pewnie wszędzie pył i hałas więc wolę się ewakuowaćPaula_30 lubi tę wiadomość
-
Kciuki z bete, Magda za wizyte
Ja pospalam z mlodym ale jakos mialam zle sny i jestem zmeczona nimi
A co jakis czas mam dziwny problem... tak od porodu... Na noc mam gorace stopy. Normalnie pala i czasem owijam je makra, zimna pielucha tetrowa do spania, a jak nie pomaga to w lodowatej wodzie je mocze. Masakra i nie daje mi to spac. -
Wszystko wyglada ladnie, F. pobral mi wymaz z szyjki, zeby miec pewnosc ze jest okej. Jutro mąż zawiezie do MicroFamu. Nastepna wizyta za 1,5tygodnia. Ale wszystkie badania laboratoryjne na ten moment odwolane, bo na razie mam nigdzie nie wychodzic. Mały 900gramow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:12
Paula_071, Seli, futuremama, KAL lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Wszystko wyglada ladnie, F. pobral mi wymaz z szyjki, zeby miec pewnosc ze jest okej. Jutro mąż zawiezie do MicroFamu. Nastepna wizyta za 1,5tygodnia. Ale wszystkie badania laboratoryjne na ten moment odwolane, bo na razie mam nigdzie nie wychodzic. Mały 900gramow
I super. Dobrze, ze nie musisz tam jechac, bo ostatnio jak bylam nie bylo fajnie :p
Rosnie chlopak w sile, oby tak dalej
Paula, a masz konto na Diagnostyce? Tam wynik zobaczysz szybciej niz na Portalu Pacjenta.Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:I super. Dobrze, ze nie musisz tam jechac, bo ostatnio jak bylam nie bylo fajnie :p
Rosnie chlopak w sile, oby tak dalej
Paula, a masz konto na Diagnostyce? Tam wynik zobaczysz szybciej niz na Portalu Pacjenta.
Mam jakieś źle przeczucia dzisiaj
-
Paula_30 wrote:Nie mam konta tam,ale mogę teraz założyć ? Bo skoro teraz nie mam konta to chyba i tak już go tam nie przypiszą?
Mam jakieś źle przeczucia dzisiaj
Udało się, jesteś w ciąży, będziesz i urodzisz pięknego, różowego bobasa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:42
Seli, Paula_071 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021