Starajac sie o bobada w Uk
-
WIADOMOŚĆ
-
aniafk - my mamy zamiar spróbować Balance Activ Conceive, to chyba coś w stylu Conceive Plus - Fertility Gel. Ale z wiesiołka nie mam zamiaru rezygnować, też czytałam o jego właściwościach na brytyjskich stronach, więc naprawdę nie wiem, czemu ta baba była aż tak rozbawiona, że to stosuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 22:30
Juicy x -
Paula a może jak będziesz na urlopie w Polsce ( o ile jeździsz) zrób sobie wszystkie badania?
Ja jak 4 miesiące w ciążę nie zachodziłam to zaczęłam na każdym urlopie na własną rękę wszystkie hormony badać. Właściwie dwa razy w cyklu byłam krew pobierać i na drugi dzień już miałam wszystkie wyniki. Robiłam chyba wszystkie hormony jakie istnieją Oczywiście wszystkie wyniki ok.
Powiem Wam, że chyba bym oszalała gdybym miała tyle czekać. Mi w Polsce ginekolog kazał czekać minimum 3 cykle po poronieniu przed kolejnymi staraniami - ale gdzie bym wytrzymała, od razu zaczęliśmy
Wracając do lekarzy to faktycznie zależy na kogo się trafi. Mój syn ma alergie, nie wiem na co. Wiem ,że na pokarm i wziewną ale nie wiem na jakie składniki. Jak byłam u gp ostatnio bo kaszlał jak stary astmatyk i poprosiłam ją o skierowanie na testy to mi powiedziała, że w jego wieku się nie robi jeszcze testów. Chora baba bo wiem, że robi się już 3 latkom.
-
Cześć dziewczyny czytam i czytam i chce się z wami podzielić moimi przeżyciami. Pierwsza ciążę miałam poza magiczną skończyło się operacją druga piękny zdrowy synek ale ciąża to od początku była zagrożona na szczęście byłam w pl ale teraz od dwóch lat mieszkam w Londynie i w grudniu dokładnie 06.12 .2013 poronilam w 12 tygodniu koszmar , teraz już kilka miesięcy się staramy i nic
-
nick nieaktualny
-
Ja kupowałam w sainsbury,więc myślę, że dostaniesz go w każdym większym markecie.
Nikonka tylko pamiętaj, że wiesiołek bierze się tylko do owulacji. Na niektórych jest informacja żeby nie zażywać jak planujesz ciąże więc się tym nie zrażaj.
Ja na poprawę śluzu ( którego w ogóle nie miałam) poza wiesiołkiem używałam conceive plus i jak widać pomogło
Nikonka lubi tę wiadomość
-
Hej. Wlasnie znalazlam ten watek i postanowilam dolaczyc. Ja rowniez mieszkam w Uk i staramy sie od 2 lat o dziecko. Zaczelismy od wizyty u gp, pozniej bylo kilka spotkan w szpitalach ale widzac podejscie tutejszych lekarzy postanowilam leczyc sie prywatnie w polskiej klinice. Jak narazie jestem 5 cykl na lekach (clomid +2 cykle pregnyl) i narazie nic.Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualnyWitajcie, ja tez z UK i tez sie juz troche staram.
Kiedys pisalam na ovu, ale potem potrzebowalam przerwy i znowu wrocilam, nie wytrzymalam rozlaki...
Morelko niestety nie sotoswalam wiec sie nie wypowiem, ale jesli chodzi o podejscie polskich i angielskich lekarzy do problemu, to ja w przeciwienstwie do Ciebie mam lepsze doswiadczenia z angielskimi szpitalami i lekarzami. Sa bardziej dociekliwi, zlecaja wiecej badan, duzo pytaja, polscy bardzo szybko wypisuja recepty...No ale wiem, wszystko zalezy oczywiscie od tego, na kogo sie trafi. Powodzenia! -
morelka wrote:Dziewczyny czy ktoras z was stosowala Utrogestan?
Ja brałam tylko dwa cykle, bez skutku, za to miesiączki były tak bolesne, że musiałam się zwalniać z pracy...angielski lekarz kazał przestać brać, i jak się nie uda do końca roku, to będziemy skierowani do kliniki niepłodności...dodam, że polski lekarz przepisał mi ten lek bez żadnych badań
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]