Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Sońka to kiedy testujesz?
Ja mam typową budowę litery A, ale przez kręgosłup mam zdeformowaną klatkę i tzw. garba żebrowego problem zdecydowanie z kupieniem spodni bo jestem wysoka i mam szerokie biodra,a u nas jak szeroko w pasie to znowu krótka nogawka.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka, jak szeroko w biodrach to ogólnie problem, znam to z autopsji i czasem mam wrażenie, że te spodnie szyte są na dorastających chłopców, nie na kobiety... :-[
Nie wiem kochana kiedy testuję, bo może mi się przesunie @? To taki cykl wersja 0.0., bo z nowymi lekami, także będę na bieżąco się obserwować i zdawać relacje 18.08. mam wizytę u gin, zobaczymy czy potwierdzi owu, a jutro odbieramy wyniki M, także tak to wygląda kochana10 cs szczęśliwy
-
Z tymi dorastającymi chłopcami to się zgodzę hahha czasami mam wrazenie że szybciej znajde cos na siebie w dziale męskim niż damskim.
Rozumiem, no to trzymam kciuki żeby wszystko się potwierdziło i wyniki wyszły pomyślnieLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Samotnie mój K. w pracy niestety , ogarnęłam kuchnie, wstawiłam prabie. Zastanawiam się nad porzadkami w szafie haha. Wymyślam juz sobie robote z nudów. Pod wieczór może do rodziców się wybiorę o ile nie znajde sobie czegoś jeszcze do sprzątania ;)a ty jakoś ciekawiej spędzasz dzień?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ja sie poopalalam, przeczytalam prawie cala ksiazke i musze chyba kupic cos nowego, chociaz mam pokazna biblioteke
Zjadlam wielki obiad z 2 dan, ciasto, kawe i pękam a przed nami jakas wycieczka,
Jeszcze kombiinujemy gdzie
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Dziewczyny po ilu dniach od owu testujecie?
U mnie również leniwy dzień . Byliśmy na spacerku i lodach. Teraz mąż sobie gierkuje a ja mam upragniony czas dla siebie - na czytanie przy wiatraku .
A co do grzeszenia jedzeniowo to lepiej się nie będę przyznawała . Wczoraj wypiłam 2 karmi, kiełba z grilla a dziś indyjskiego butter chickena... Na razie to jestem w ciąży ale spożywczej .Sońkaa, Nikusiia lubią tę wiadomość
-
Ja czekam do spodziewanej @ czyli 20. Dzisiaj u mnie 11dpo. Wole poczekać dłużej i mieć pewność.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Widze dziewczyny ze kazdej z nas na swoj sposob pozytywnie minal czas ja wlasnie wrocilam od rodzicow i powoli nastawiam sie na ciezki tydzien w pracy,ale tez z drugiej strony nie chce sie nadtawiac az tak bardzo negatywnie ja od jutra zaczynam 2 cykl z duphastonem wiec zegnaj ladna buzko ;p ale czego soe nie zrobi dla upragnionych II kresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 18:36
-
Muffika, dobre! Rozbawiłaś mnie tą ciążą spożywczą!
A my dziś grillujemy, czyli czas spędzamy typowo po polsku
Aga, oj wszystko się robi... łyka się pół apteki, odchudzanie, liczy dni... itp. itd. I czeka się jak wariat na testowanie10 cs szczęśliwy
-
Doslownie pol apteki xD zaczynasz dzien od tabletki i konczysz na niej :p byle tylko byl tego skutek,ktorego oczekujemy jak szalone )) poki co to na dzien dzisiejszy to sluz leci ze mnie strumieniami... Dzisiaj juz nieco mniej,ale bez wkladki ani rusz...
-
Cześć
Z tej strony Monika
Pierwszy cykl starań, jestem 2,5ms od odstawienia antykoncepcji. Zawsze cykle regualrne teraz jestem w 51 dniu cyklu bez @... Późna owulacja ok 11 dni temu kiedy to z mężem staraliśmy się zrobić co w naszej mocy Dzisiaj test negatywny... Brałam przez 7 dni luteine dopochwowo, jesli do tygodnia nie dostane @ albo nie zobacze dwoch kresek...
Pozdrawiam
#51 dzień bez @
#mdłości po jedzeniu bleee...
Nikusiia -
no u mnie też grillowo było i plażowo ale tylko nogi pomoczyłam bo coś woda była jak dla mnie za zimna M jeszcze poleciał ze siostrzenicą na plaże bo jak usłyszała, że już nie idziemy drugi raz to zaraz jej się oczy zrobiły mokre a teraz jedziemy na krótką przejażdżkę rowerową i reszta wieczoru przed tv bo M o 5 pobudka do pracy
-
Ooo ale jestem wyczerpana, ale pozytywnie;) dzis juz do konca dnia leze i nic nie robię, nogi wchodza mi (nie napisze gdzie ) od tego chodzenia;) jeszcze na powrocie z Torunia zaliczyliśmy Ciechocinek.
Oj tak pol apteki, i pryszcz pryszcza pogania;) ale mysle ze warto sie poswiecic -
Ja mialam dzisiaj dzien aktywno leniwy, pojechalismy z moim i znajomymi nad zalew pospaceroac i na rykbke, a wieczorkiem byly przytulaski pizza i leniwy wieczor. W tym miesiacu jakos fajnie sie zlozylo se moj pracuje co drugi dzien ( pracuje po 12h, to jak wraca to nir che mu sie nic) a w teraz w ten weekend kiedy przypada ovu ma wolne czyzby jakis znak??
-
Madziula łącze sie z Tobą ja tez standardowo w pracy .
Dzisiaj prawie popłakałam sie w pracy w pewnym momencie dostałam takich boleści czułam kazdy krok takie ciągnięcie od jajników po pachwiny cale podbrzusze podpuchnięte a w pracy powiedzieli ze musze chodzić bo dopiero wróciłam z zwolnienia niech mnie pocałują nie powiem gdzie jak tak dalej będzie to biorę zwolnienie i tyle.
My zjedliśmy pizze bo przyjechała siostra z narzeczonym a nikomu nic się nie chciało robic a teraz leżymy plackiem .
Agaa a u mnie odwrotnie duphaston poprawie cere a jak biorę clo i duphaston to dopiero cera prawie idealna ,w tym cyklu nie mialam stymulacji to cala mnie wysypało -
welonka, może za wcześnie wróciłaś do pracy? może skonsultuj się na wszelki wypadek z lekarzem, nawet takim pierwszego kontaktuLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️