Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pracowicie wstawiłam pranie, poodkurzałam bo w weekend mamy gości a nie chce jutro spędzić pół dnia sprzątając a, że idę na 15 do pracy to mogłam coś już porobić
Spinka myślami odpędzaj @ jak najdalej się da najlepiej na 9 miesięcy Dobrze Ci taki wyjazd zrobi bo tak jak piszesz zajmiesz myśli czymś innym
Zapowiada się taka ładna pogoda a ja kolejne popołudnie spędzę w pracy ... pocieszający jest tylko wolny weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 09:37
Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
dziś kolejny test pokazał tylko kontrolną liczę że albo za wcześnie albo testy już błędne są został mi ostatni test nie wiem tylko czy robić go jutro czy w niedziele bo datę ważności ma do niedzieli
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj mam lekki zajazd w pracy. Ja testuje jutro zobaczymy co będzie, na razie nic nie wskazuje żeby @ miała się pojawić, ale nie wiem też jak przestawił mnie dupek, oprócz obżerania haha. Temperaturę rano zmierzyłam to jak na 7 rano była wysoka, ale nie sugeruje się tym ze względu na to że raz mierzyłam o 7 raz o 9. Co prawda gdzieś przeczytałam, że jeśli się tak mierzy to powinno się doliczyć te dwie kreski do wskazanej temperatury, ale cholera wie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dzień dobry!
Gacka - nie znam się na temperturach zupełnie. Więc Ci nie powiem i cieszę się, że nie mierzę bo bym już w ogole wariowała znając mnie
Spinka - dzisiaj 10 dpo? Może być za wcześnie. Możesz zrobić następny test w nd, skoro i tak masz, bo na bętę dopiero w pon?
Aga - pracowicie Ja mam z kolei dużo pracy po prostu więc moje mieszkanie trochę na tym cierpi, ale mysle ze 2 h i doprowadzę do porządku w weekend
Ja dziś z samego rana byłam na badaniach - prog i prolaktyna. Wyniki popołudniu ale chyba nie dam rady ich odebrać, wiec już jutro przed wizytą to zrobię.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
To czekamy na na zafasolkowany weekend :D:D
U mnie jeszcze trochę do testowania, ale mam nadzieję, że @ się nie pojawi Zobaczę też jak z cerą bo jak zacznie znowu wychdzić mi to i owo na twarzy to raczej wredna małpa przybędzie ... wrrr... póki co wzięłam dzisiaj 3 tabletkę i ciszaaa ;]
-
Oda jak zepniesz poślady to uwiniesz się szybciej niż w 2 h Daj jutro znać co z wynikami ) Ja to chciałabym już dostać grafik na wrzesień wtedy mogłabym się zapisać od razu do gina i byłabym już spokojniejsza zwłaszcza, ze jeżeli @ pojawi się między 28 a 29( tfu tfu oby nie!) to 5 dnia cyklu muszę zacząć brać znowu estrofem a to opakowanie mi nie starczy ... a przerwy nie chce robić .. chyba że lekarz mi tak powie, ale nie chciałabym w razie czego tracić cyklu, bo znowu mi się wszystko rozjedzie ...
-
W poprzednim cyklu mierzenie mi pomogło stwierdzić kiedy owu było, teraz to tak mierzyłam i nie mierzyłam, dlatego nie sugeruje się nią bo w porównaniu z poprzednim cyklem to niskie strasznie miałam te pomiary.
Ja mam 14dpo więc chyba już powinien wyjść sikacz jak coś będzie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka ja też trzymam kciuki!!
Spinka Ty też wysikaj piękny test!
A potem ja
CHociaż ja to boje się, że mój niski progesteron wykluczy ciążę
No nic, może jednak pojadę dziś po wyniki :p* hormony w normie
* naturalna owulacja
No pewnie, każda z nas II kreski, mi chodziło o kolejność. Nie biorę pod uwagę żadnych negatywów :p
A tak poważnie, jak nie wyjdzie to trudno. Ja to pewnie nastepny cykl stracony, bo jak owu miałam teraz z lewego, to nastepna pewnie z prawego, a tam mam raczej zrosty. Ale nie bede sie podddawac, najwazniejsze że owu jest, wiec już jakiś sukces
A dzisiaj brzuch mnie boli już jak na @ Wiem, ze niektorzy mowia ze to tak samo moze byc na ciaze, ale ja znam ten bol i co cykl konczy sie @.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda wiem, że to trudne, ale na razie nie myśl o tym co ten ból może zwiastować :* sama tak mam bo łudzę się, że ten wcześniejszy ból prawego jajnika oznaczał owu, ale cholera to wie... teraz do wiwatu daje mi lewy więc istna karuzela... tylko jak pisałam, na lewym miałam bardzo dużo zrostów i cały czas chodzi mi po głowie, ze może coś tam znowu się niedobrego dzieje ;/ aleeee... głowa do góry dziewczyny! stres i negatywne nastawienie nam nie pomoże (a wiem, ze rozczarowań jak mało kto już doświadczyłyśmy)... Pozostaje nam wierzyć, że jak nie ten to najbliższy cykl będzie tym "naszym"
Bo mówię Wam już mam dość oglądania kobitek z brzuszkiem Sama tego chcę !
-
ja też miałam bóle, ale brałam wtedy dupka wiec nie wiem czy to nie od tego, teraz mam wrażenie, że mnie ciągnie. a dzisiaj mam jakiś problem w ogóle z brzuchem, biegam co chwile do toalety i nic.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
u mnie np. zanim zaczęłam cykl z estrofemem i dupkiem miałam uczucie ciągnięcia w jajnikach... ale to było na tyle silne że musiałam przykucnąć bo prawie cały gwiazdozbiór miałam przed oczami.... a teraz takie jakby kłucie na przemian z pulsowaniem... i bądź tu człowieku mądry ...
Gacka ja tak miałam w środę .... myślałam, że dostałam plamień a tu nic... brzuch miałam twardy i czułam non stop pełen pęcherz... zaznaczam, ze nie miałam nigdy zapalenia dróg moczowych a na drugi dzień było już wszystko w porządku.... dziwne to wszystko
-
agaaa to Ty juz jesteś dużo po owulacji?
No ja miałam kłucie jajników do tej pory, ale głównie prawego, a nie z niego byla owu. Gdyby nie potwierdzona USG owulacja to nie wiem, czy bym nie myslala ze jednak dopiero mam owulacje.
Nasze organizmy są różne, a do tego każdy cykl nieco inny,co daje nadzieję.
A my możemy tylko czekać...
Ja zajmuje się pracą i mniej myślę, chociaż czasmi na mysl ze moze sie udalo mimowolnie się uśmiecham
Kochane u mnie jeszcze 6 dni, więc olewam wszystkie dolegliwości, cierpliwe czekam.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia