Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
No naprawde ja jak sie nie starałam to tez sliz byl piekny a teraz nici..Anet_86 wrote:No i jeszcze napiszę co u mnie
test owu czwarty dzień z rzędu negatywny, ale z dwoma kreskami, o co mu chodzi? Tempka spada - nie wiem czy ten skok się liczy czy nie? Chciałam udostępnić w podpisie wykres, ale nie umiem - kopiuję link i potem link się wyświetla, a nie miniatura
Pojawił się jakiś śluz, chociaż tyle. Kiedyś jak się jeszcze nie starałam, to miałam taki śluz, że musiałam wkładki nosić, a teraz się obejdzie - o losie wredny...
Dziś prowadziłam warsztaty dla studentów, fajnie było pośmiałam się, pogadaliśmy, coś innego
a jak Wam minął dzień?
-
Witajcie słoneczka moje! Zabieram się za projekty, ale najpierw forum
Umówiłam się do lekarza na 29 maja, tylko moje pytanie, w jakim momencie cyklu najlepiej robić badania, czy wasz lekarz zwracał na to uwagę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 21:38
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
Klayd z tego co pamiętam to dla różnych dni cyklu są różne normy przy hormonach. Z tego co pamiętam, tak było np przy androstendionie/
testosteronie/żeńskich hormonach, bo miałam to jakieś 5 lat temu badane. Idź do lekarza, on Ci wszystko fachowo wyjaśni.
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa
-
Ja jak robilam kiedys prolaktyne to nic nie mowil kiedy konkretnie mam zroboc , zrobiłam i z wynikami do szlam do niegoKlayd wrote:Witajcie słoneczka moje! Zabieram się projekty, ale najpierw forum
Umówiłam się do lekarza na 29 maja, tylko moje pytanie, w jakim momencie cyklu najlepiej robić badania, czy wasz lekarz zwracał na to uwagę?
-
Nie wcześniej jak 5 czerwca. Testujecie kilka dni po spodziewanej owulacji, czy dopiero po terminie @? Ja obiecałam sobie, że nie zrobię ani jednego testu, wcześniej niż z 2-3 dni po terminie @ (cykle regularne).
Jestem nienormalna, właśnie przeliczyłam, że gdyby tym razem się udało dzidziuś byłby prezentem na 30 urodziny męża xD.
Anet_86, Mysia:) lubią tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Agu90, cześć
napiszesz coś o sobie? Nasze forum jak spotkania AA: cześć jestem Aneta staram się od 2 lat...
Także ten, mam na imie Aga, od października 2016 szczęśliwa mężatka. Mam 27 lat. O Bejbusia staramy się z Mężem od stycznia tego roku (narazie było bez spiny, mierzenia temp., obserwacji kiedy ovu itd.). Jestem nieszczęśliwą posiadaczką PCOS, w marcu zdiagnozowano także niedoczynność tarczycy. Od zawsze mam problem z @, która bez wspomagaczy się nie pojawia (w tym miesiącu to nawet i po nich jest problem - czekam, bo w poniedziałek testowałam, ale niestety nie było nawet cienia nadziei). Cieszę się, że do Was trafiłam, jestem trochę spokojniejsza a i trochę się doszkalam
Mam nadzieję, że wszystkie bardzo szybko doczekamy się upragnionego malutkiego Szczęścia

-
W końcu nadrobiłam wątek. Mam 27 lat (w listopadzie będę miała:)). Mężatką jestem prawie od dwóch lat. Zaczęliśmy starania od kwietnia tego roku. Obecnie właśnie zaczęłam 2 cykl. Na razie na spokojnie. Byłam u gina i jakby nie wyszło przez wakacje to we wrześniu ustalamy dalszy plan działania. A w wakacje mieliśmy zamiar korzystać, miał być pełen luz i spontan, ale ... no właśnie jest jakieś ale- tak się nie da, bo jeżeli się postanowiło starać, to nie da się o tym nie myśleć. 1 cs korzystałam z testów ovu i termometr. Obiecałam że testów nie kupię więcej, no ale wyszły obiecanki cacanki, i testy już czekają.
-
Hej. Ja tez od pazdziernika 2016;) rozgosc sie kochana . Sa tu naprawde super dziewczyny;) u mnie z @ tez ciezko.Agu90 wrote:Także ten, mam na imie Aga, od października 2016 szczęśliwa mężatka. Mam 27 lat. O Bejbusia staramy się z Mężem od stycznia tego roku (narazie było bez spiny, mierzenia temp., obserwacji kiedy ovu itd.). Jestem nieszczęśliwą posiadaczką PCOS, w marcu zdiagnozowano także niedoczynność tarczycy. Od zawsze mam problem z @, która bez wspomagaczy się nie pojawia (w tym miesiącu to nawet i po nich jest problem - czekam, bo w poniedziałek testowałam, ale niestety nie było nawet cienia nadziei). Cieszę się, że do Was trafiłam, jestem trochę spokojniejsza a i trochę się doszkalam
Mam nadzieję, że wszystkie bardzo szybko doczekamy się upragnionego malutkiego Szczęścia 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 11:17

-
Hej. Wiesz moze spróbuj zamowic sobie mikroskop owulacyjny. Ja go teraz uzywam ale dopiero się ucze. Kosztuje mniej niz 100 zl. Nawet jak się nie sprawdzi to nie szkoda tak kasiory. Poczytaj sobie o nim.meggi90 wrote:W końcu nadrobiłam wątek. Mam 27 lat (w listopadzie będę miała:)). Mężatką jestem prawie od dwóch lat. Zaczęliśmy starania od kwietnia tego roku. Obecnie właśnie zaczęłam 2 cykl. Na razie na spokojnie. Byłam u gina i jakby nie wyszło przez wakacje to we wrześniu ustalamy dalszy plan działania. A w wakacje mieliśmy zamiar korzystać, miał być pełen luz i spontan, ale ... no właśnie jest jakieś ale- tak się nie da, bo jeżeli się postanowiło starać, to nie da się o tym nie myśleć. 1 cs korzystałam z testów ovu i termometr. Obiecałam że testów nie kupię więcej, no ale wyszły obiecanki cacanki, i testy już czekają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 11:18