Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Spinka to ładny zestaw na start
ale nie żałuj sobie ;d przynajmniej na razie ;d bardzo się cieszę Waszym szczęściem i niech tylko beta dopełni formalności
Ja już też coraz bardziej sie nakręcam na to testowanie xD ale musze jeszcze chwile wytrzymaćSpinka_86 lubi tę wiadomość
-
Spinka super! Trzymam mocno, mocno kciuki żeby reszta była już tylko formalnością
Zajadacie się takimi pysznościami, ale i ja dziś na swojej diecie nie miałam źle, jadłam cukinię z indykiem, takie faszerowane, nawet M smakowało
Pilik, muszę tak spróbować, bo mnie cholera bierze jak się naprodukuję a tu d...
Mi teraz też gin bez problemu przepisał eutyrox, bo do endo jeszcze dwa miesiąceSpinka_86 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Hej biedroneczko;) rozgosc sie i czuj sie tu dobrze;)
Spinka super ze powuedzialas teraz mozecie sie cieszyc wspólnie;)
Jedz jedz napewno nie zaszkodzi;)
Ja dzis na kolacje zribilam sobie paste z makrelii wedzonej;) mmm uwuelbiam;)
Z mezem juz lepiej, moze dzis cos sie uda;) doberj nocy papa;*Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Sonka:)
Sońkaa lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Również witam
))
Jak się spało ??Bo mi całkiem całkiem
Poczytałam książkę przed snem ( w końcu się do niej dorwałam !
) a śniło mi się, że robiłam test i wyszły mi II krechy
ale ile razy juz miałam takie sny ;p ale nie powiem nie chciałam się budzić
-
Hej, hej!
Ja wczoraj się trochę wyluzowałam, żal, że się nie udało trochę odpuścił, chociaż temat dzieci w tym moich się pojawił.
Mamy wspólną koleżankę (ja znam ją najsłaniej), która stara się on ponad dwóch lat (poroniła w 6 czy 7 tyg) i od tamtej pory nic. Mimo, że wyniki badan w normie. Ale tak psychicznie jest tym znoszczona, że na temat dzieci i cąże innych reaguje płaczem. Jej cale życie kręci się wokół starań Nie pije alkoholu, sobrze się odżywia, nie lata samolotem (rezygnuje z wakacji), nie bierze leków jak coś ją boli, bo na pewno w tym cyklu zajdzie w ciążę.
Nie chciałabym dojśc do takiej obsesji, bo rozczarowania wtedy naprawdę bolą a to naprawdę może mieć wpływ na powodzenie starań. Ale mowienie takiej osobie, żeby się nie nakrecala też nie jest łatwe.
Ale przysalilam smutną historią z rana! Mam nadzieję, że Wasz dzien będzie dobryu mnie slońce za oknem.
Aga mi 3 dni śniły się 2 kreski, musimy non stop o tym myśleć nawet podświadomie
Spinka - niezłe menu!strach pomyśleć co dalej
super że mogłaś powiedziec lubemu
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hej. Ja wlasnie siedze i pije kawe a ma 9 ide na zabieg, oj będzie juz z glowy.
Jak sie spalo? Powiem ze srednio, jajnik i plecy tak mi dokuczaly ze jakos bie moglam zasnac . Swoją droga to jajnik az tak poerwszy raz w zyciu czulam , bo plecy to co jakows dwa miesiące mnie bola.
Mi tez się ostatnio sinily testy pozytywne, i cos w tych snach jest bo owulacyjne byly pozytywne;)
A jakie plany na dzis? -
Te nasze przyszłe ciąże tak nam siedzą w głowie, że nawet kiedy mamy wypocząć w nocy nie możemy ;p San Tobie dokuczał w nocy a mi od rana daje popalić, ale do przeżycia ;]
Ja dzisiaj mam wolne więc pewnie wezmę się za porządki i robienie obiadu.... M chce kotleta to mu zrobię a za mną chodzi juz od paru dni ryba na parze ;] może w końcu ją sobie przygotuję ;d poza tym mam zamiar leniuchować a co !
-
agaaa90 wrote:Te nasze przyszłe ciąże tak nam siedzą w głowie, że nawet kiedy mamy wypocząć w nocy nie możemy ;p San Tobie dokuczał w nocy a mi od rana daje popalić, ale do przeżycia ;]
Ja dzisiaj mam wolne więc pewnie wezmę się za porządki i robienie obiadu.... M chce kotleta to mu zrobię a za mną chodzi juz od paru dni ryba na parze ;] może w końcu ją sobie przygotuję ;d poza tym mam zamiar leniuchować a co ! -
Hej można sie przyłączyć? Podczytuje was jakis czas
Ja z moim mężem staram się o dzidzie juz ponad rok. Jesteśmy w trakcie robienia badan, na moje oko u mnie jest raczej wszystko ok. Musimy jeszcze wybrac się na badanie z mężem co nie jest takie proste ze względu na prace.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Hej Britty
Rozumiem, że obydwoje się badacie tzn.że Ty je masz już chociaz jakąś ich część zrobioną a mąż dopiero je bd przechodził tak??Stwierdzili albo mają jakieś podejrzenia, co u Ciebie może być przeszkoda w zajściu?? I w ogóle jeżeli można zapytać w jakim jestes wieku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 08:30
-
SanKwt wrote:Gacka widze ze temperatura sie podniosla po 9dpo
powodzenia
Czekam do weekendu na wszelki wypadek przy owu 13.08 dzisiaj by był dopiero 11 dpo to jeszcze nie testuje.
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dzień dobry Dziewczyny
obudziłam się dziś coś przed 6 zmierzyłam temp i już 3 dzień musiałam lecieć siusiu potem wsunęłam dwie kostki czekolady a z M ustaliłam że jedziemy do miasta i zrobię betę i proga no i teraz mam wyrzuty sumienia że czekolady zjadłam
ale jadę wyobraźcie sobie ze chciałam pokój wymalować a M się ociągał w końcu słyszałam że może na wiosnę a jak usłyszał że jesteśmy we dwoje to zakupy kratki wentylacyjne chce kupić żeby wilgoć nie wyszła i malowanie normalnie podmienili go czy co?...
Britty WitamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 08:48
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Spinka_86 wrote:Dzień dobry Dziewczyny
obudziłam się dziś coś przed 6 zmierzyłam temp i już 3 dzień musiałam lecieć siusiu potem wsunęłam dwie kostki czekolady a z M ustaliłam że jedziemy do miasta i zrobię betę i proga no i teraz mam wyrzuty sumienia że czekolady zjadłam
ale jadę wyobraźcie sobie ze chciałam pokój wymalować a M się ociągał w końcu słyszałam że może na wiosnę a jak usłyszał że jesteśmy we dwoje to zakupy kratki wentylacyjne chce kupić żeby wilgoć nie wyszła i malowanie normalnie podmienili go czy co?...
Britty WitamLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
A na proga nie trzeba być na czczo? Na pewno na prolaktynę trzeba, a że ja ten zestaw robiłam razem to siłą rzeczy musiałam nic nie jeść.
Gacka, dzisiaj 9 dzień bez @ po odstawieniu? Trzymam kciuki!! Ależ byłoby cudownie!! Ale nie zapeszam. Czekamy, jeszcze 4 dni do testowania sobie dajesz?
U mnie lekkie ćmienie jak na @, dzisiaj albo jutro termin. Dobrze, mam nadzieję, że nie będzie bolesna. Wczoraj rano badałam szyjkę to była otwarta, a dzisiaj o tej samej porze zamknięta. Miałam nadzieję, ale znowu jest otwarta. Skubana!
Nie mam cierpliwości bo przed @ to ona wariuje raz tak, raz tak, tylko w owulacje jest wyraźnie otwarta i wtedy nie mam wątpliwości
Spinka, Twoj ukochany (narzeczony czy mąż bo nie zarejestrowałam?) mocno się zaangażował i cudownie słyszeć jak nasi panowie okazują się prawdziwymi mężczyznami i stają na wysokości zadania!Daj znać jak wyniki, wszystkie tu czekamy i kibicujemy!!
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia