Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Po laparo okazało się, że jajowody mam drożne, ale miałam mnóstwo torbieli na lewym jajniku ... no i na usg liczne pęcherzyki .... po badaniach hormonalnych wyszło, że stosunek Lh do fhs wynosi prawie 2:1 a prawidłowy to 1:1...
poprzedni cykl z dupkiem bez plamień a teraz nie wiem co one mogą sugerować ;/
-
Nohemi wrote:Ulotka twierdzi, że może to potrwać do 10 dni, więc jeszcze chwilkę. Co prawda moje doświadczenia z dupkiem są takie, że dostałam w 2gim dniu brania.
Trzymać kciuki, żeby jednak nie przyszedł?
Aga też się borykam z plamieniami. U mnie brązowe od 2 lat zawsze zwiastują okres, ale znam też dziewczyny u których był zielony kropek.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Macie racje dziewczyny! Dzieki na poztywne myślenie! Ostatnio ciągle sobie cos wkręcam ze jest cos nie tak. Podpowiedzcie mi czy bol zęba moze wplynac na wyzsza temperaturę?
Agaaa a owulacje występują u ciebie naturalnie?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Macie racje dziewczyny! Dzieki na poztywne myślenie! Ostatnio ciągle sobie cos wkręcam ze jest cos nie tak. Podpowiedzcie mi czy bol zęba moze wplynac na wyzsza temperaturę?
Agaaa a owulacje występują u ciebie naturalnie?
Najlepiej idz do stomatologa z bolem zeba przyjmuja PONOC bez zapisu.
Jesli sie starasz powinnas jak nakszybciej wyleczyc zeby, bo od zębów zepsutych sa roznorodbe choroby . -
Przy PCOS raczej naturalne owulacje to rzadkość ;/ zostaje mi tylko czekać i zobaczyć czy faktycznie @ bd wcześniej czy to jednak plamienie a @ bd tego 28-29... wiem jedno, że na pewno mojego gina fakt o plamieniu nie ucieszy ;/ a co on ze mną pocznie dalej nie wiem ... ehhh zupełnie mi humor siadł przez to
-
U mnie punktualnie @. 15 dc owulacja, 29 dc @. Widocznie jednak pęcherzyk pękł 10.08.
No i w poniedziałek badania męża, w tej klinice wyniki są tego samego dnia,
Bo jak on OK to zostaje nam badanie drożności moich jajowodów. Bo owulacje mam normalnie, hormony wszystkie w normie, endometrium też moze być
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
A objawy wszystkie mam ciążowe:
ból piersi (silny), żyłki, w tym cyklu zauważyłam też na bokach, do tego ciężkie i ciepłe
mega senność i zmęczenie
nudności od 2 dni
bóle brzucha, kłucie jajników
na zmianę apetyt i jego brak,
więc naprawdę nie ma co przed @ doszukiwać się u siebie objawów ciąży, bo równie dobrze może być także @, nawet jak niektóre wydaje się wam, że macie pierwszy raz!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
U mnie praktycznie przez cały cykl mam bóle obydwu jajników chociaż w tym raczej prawy bardziej dał mi w kość ... a dzisiaj to właściwie to tylko prawy... rano za to miałam hmm jakby to ująć swędzące sutki ... głupie uczucie ;p Naprawdę już brakuje mi sił na te hormony .. bo to się odbija też na moim zachowaniu... chodzę nerwowa, zła, smutna drażliwa i najchętniej zostałabym sama bo wiem, że jestem nie do wytrzymania ;/ tylko co możemy zrobić ;/ albo nie mamy @ bo przychodzi rzadko albo za często ;( leki łykamy a ciąży brak... a teksty pt. "i na Ciebie przyjdzie czas" doprowadzają mnie (zwłaszcza) dzisiaj do białej goraczki:[
-
Ja jednak wybralam sie do dentysty. Dostałam antybiotyk. Nie wiem za bardzo c o robic. Mysle ze będę brala go troche krócej,jesli doszlo do zapłodnienia mysle ze na takim etapie nic sie nie stanie. A jednak mam tan zapalny,juz nawet gardło zaczęło mnie bolec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 17:25
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Dziewczęta, ja tam myślę, że zrobimy wszystkiemu na złość i @ nie będzie! jak ja bym chciała się nie stresować i tak myśleć:p ale wszystko jest możliwe więc trzymam za Nas kciuki. U mnie 5 dni do @ , brzuch boli beznadziejnie, do tego plecy. Już po nocach mi się czerwień @ śni:/
gacka89 lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Biedroneczka94 wrote:Ja to mam jeszcze 10 dni do @.. Ale wytrzymać juz nie umiem
Znam to doskonale, poprzednie cykle przez to czekanie myślałam, że zglupieje.tersz jestem troszkę bardziej cierpliwa..;p
Ps. Dziś w pracy Starszy Pan zapytał mnie:"Ile Ty masz lat dziewczynko?" Haha30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel