Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeśli to będzie pocieszenie, a uważam że daje ogromną nadzieję, to moja koleżanka która ma przegrodę całkowitą w macicy (więc ma jakby dwie), tylko jeden jajowod i do tego nie do końca drożny oraz endo zaszła w ciążę drugi raz!
Dodam, że zupełnie naturalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 21:27
SanKwt, Oda_33 lubią tę wiadomość
-
SanKwt wrote:Tez znam taki przypadek z dwoma macicami, ale cala ciaza przelezana i chlopiek ma wade serca ale jyz po dwoch operacjach jest wszystko dobrze.
No tak, na pewno jest to duże obciążenie, ale i u zdrowych kobiet tak się zdarza. Natura jednak pokazuje, że i to nie jest przeszkodą. -
Natura to totalna świruska, kto za nią nadąży? Hehe żartuje sobie, bardzo lubię takie historie, dają nadzieję, że niemożliwe nie istnieje
Dziewczynki, jutro już piątek i bardzo mnie to cieszy, już marzę o wstaniu bez budzika i kawce na spokojnie i leniwie
Mieliśmy dziś z M małe spotkanie ze znajomymi i kolega mi powiedział, że schudłam chyba! Juupii I że wyglądam jakoś tak bladziutko, kurcze przed testowaniem to brzmi jak najlepszy komplementSpinka_86 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Nohemi wrote:Dziewczyny jeśli to będzie pocieszenie, a uważam że daje ogromną nadzieję, to moja koleżanka która ma przegrodę całkowitą w macicy (więc ma jakby dwie), tylko jeden jajowod i do tego nie do końca drożny oraz endo zaszła w ciążę drugi raz!
Dodam, że zupełnie naturalnie.
Test negatywny wiec czekam na @.
Sankwa jestem po odstawieniu duphastonu kilka dni wiec powinnam juz dostać. -
Hej dziewczyny
u mnie chyba to plamienie to jednak początek @ ;/ co prawda nadal jest brązowe i tylko jak się podcieram, ale mam złe przeczucia ;/ dziwne jest tylko to, że obudziłam się i było mi niedobrze ... cóż wszystko wskazuje na to, że znowu cykl mi się rozjechał wrrr ale poczekam jak się sytuacja rozwinie w ciągu dnia ....
-
Sońkaa dzień dobry, piątek jak piątek:p gorzej jak dla kogoś nie jest ostatnim dniem w pracy :p
agaaa90 daj znać co dalej:)30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej!
Spinka dawaj znać jak wyniki!
Agaa też wcozraj tylko plamienie miałam, tzn śluz kremowo nrązowy ale liczę to jako @. Tzn nie liczę jako 1 dc bo nie było krwawienia, ale już nie mam złidzen. W zeszlym cyklu plamkenje miałam od 11 dpo a @ punktualnie.
W tym cyklu chyba jednak dziś bęfzie @ czyli jednak pęcherzyk mógl byc. 11.08
Bo nie dopuszczam mysli ze cos mi soe znowu rozreguluje
I w koncu piatek! Tak! wspolczjje tym,
Ktorzy musza w weekend jeszcze meczyc sie w pracy my jedziemy w strony meza, dom z ogrodem na mnie czeka obym mogla sie poopalac!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Cześć dziewczyny:) ja dopiero wstalam mam wolne pól dnia, bo ode na 16 do pracy na noc. Dzieciaki dzisiaj u nas w ośrodku śpią
U mnie dalej cisza, wczorajsze zle samopoczucie przeszlo popoludniu.
Sońka mi moj K ostatnio powiedział że wyglądam jakbym chora miala byc, a ja lezalam padnieta pod kocem nie mialam mocy na nic.
Nie mówię mu nic że jeszcze @ i że bede testować zobaczymy jak sie do niedzieli sytuacja rozwinie. W niedziele bedzie 13dpo wg wykresu ovufriend.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej ja tez dopiero wstalam , u mnie ostatnio tez bylo plamienie a na nastepny dzien @ .
Gacka trzymam kciuki;)
Welonka myslalam ze Ci siwe udalo;(
A co do tych przegrod macicy. To ta kobieta co urodzila te dziecko to lezala cala ciaze , potem tez zastanawiala sie nad usunieciem tej przrgrody ale zrezygnowała i z usuniecia i z kolejnego dziecka bo w małżeństwie przestało sie ukladac.
U mnie dzis pogrzeb o 13 wiec u mnie dzus na smutno.
Milego dniagacka89 lubi tę wiadomość
-
San ściskam mocno, jestem z Tobą całym serduchem :*
SanKwt lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualny
-
Aa moze tak Was sie poradze bo wszystkich ktorych pytam mowia ze jest ok.
Mianowicie,chce zalozc czarna sukienke do kolan bez żadnego dekoltu i dosyc luzna , bedzie dobrze? Rzadko mam pogrzeby i pierwszy raz w lato wiec srednio mam wyczucie.
Sorki za taki temat na watku.