Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Spinka no to juz tetaz oficjalnie gratulacje bardzo sie cieszę: )
San myślę, że jest ok taki strój.Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Biedroneczka trudno powiedzieć, czy to dobrze czy źle. Jezeli to zagnieżdżenie no to dobrze, jeżeli to nadżerka, infekcja albo objaw endometriozy no to źle. Jak nadchodząca @ to także źle. A może to jakieś mechaniczne uszkodzenie, albo pękniete naczynko.
6dpo jest jednak szansa, że to fasola się zadomowiła A jesteś pewna, że to 6dpo?
Niestety wszystkie ciążowe objawy są często są objawami tak naprawdę czegoś innego i ja już nie daję się nabrać i wolę sobie nie robić nadziei.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hej Dziewczyny mam troche głupie pytanie ale juz zauważyłam ze na was zawsze można liczyć chodzi o to ze staramy sie o z mężem o malucha i ogólne pilnujemy diety i ostatnio dużo bardziej wracamy uwagę na to co jemy itd tylko akurat jutro wypada mi ovu a umówiłam sie z dziewczynami i sie zastanawiam czy jak napije sie ze dwa piwa wieczorem czy to moze coś zaszkodzić ? Czy lepiej nie ryzykować i zamówić sok ?
-
Blanka991 wrote:Hej Dziewczyny mam troche głupie pytanie ale juz zauważyłam ze na was zawsze można liczyć chodzi o to ze staramy sie o z mężem o malucha i ogólne pilnujemy diety i ostatnio dużo bardziej wracamy uwagę na to co jemy itd tylko akurat jutro wypada mi ovu a umówiłam sie z dziewczynami i sie zastanawiam czy jak napije sie ze dwa piwa wieczorem czy to moze coś zaszkodzić ? Czy lepiej nie ryzykować i zamówić sok ?
-
Blanka991 wrote:Hej Dziewczyny mam troche głupie pytanie ale juz zauważyłam ze na was zawsze można liczyć chodzi o to ze staramy sie o z mężem o malucha i ogólne pilnujemy diety i ostatnio dużo bardziej wracamy uwagę na to co jemy itd tylko akurat jutro wypada mi ovu a umówiłam sie z dziewczynami i sie zastanawiam czy jak napije sie ze dwa piwa wieczorem czy to moze coś zaszkodzić ? Czy lepiej nie ryzykować i zamówić sok ?
Spinka_86, Sońkaa lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Rozumiem cie generalnie tak z zycia im więcej osob wie tym częściej cos sie nie udaje.
Ja dostałam prace,mam umowę do grudnia potem chca mnie zatrudnić na 1,5roku. Kurczę sama nie wiem jak sobie to wszystko poukładać troche slabo abym zaraz zaszła w ciążę ale z 2 strony tyle sie staram,ze szkoda mi porzucić dalsze starania. Chociaz jak przez rok sie nie udalo to coraz trudniej wierzyć ze szybko zajdę w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 16:04
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Spinka moje gratulacje :* teraz rozsiewaj wśród nas ciążowe wirusy )
Co do mojego plamienia to mam je nadal... tyle, że nie mam żadnych skrzepów a kolor jest ten sam... nie wiem co myśleć bo z reguły jak miałam plamienie to na 2 dzień rozkręcała się @ a dzisiaj nic takiego przynajmniej jeszcze) się nie wydarzyło... dziwna sprawa ... no i oczywiście nie wiem jak teraz liczyć cykl ...
Spinka_86 lubi tę wiadomość