Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się ogarnęłam po wczorajszym weselu odespałam i dopiero teraz mam czas nadrobić forum, wcześniej tylko na szybko zerknęłam co tam u Was słychać
Agness czekamy na wyniki bety Gratuluję!
Na weselu porządnie się wybawiliśmy, tylko szkoda że bolał mnie strasznie brzuch całą imprezę Miałam jakieś delikatne plamienia jak przed @ wczoraj, już się trochę przeraziłam, bo nie wzięłam ze sobą nic poza wkładkami, hehe. A dzisiaj @ ani widu ani słychu Mogłaby już się pojawić, bo chciałabym zacząć nowy cykl ze staraniami...
Jutro mam pierwszy dzień w nowej pracy, wreszcie po 3 miesiącach coś udało się znaleźć. Narazie próbny tydzień i jak będzie pasowało - to staż. Dobre i tyle, zwłaszcza że kasa się przyda na wykończenie mieszkania (za dwa miesiące odbieramy, już się nie możemy z Mężem doczekać!).
Miłego wieczoru i dużo sił na nowy tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 21:04
Agness12, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
Kochane ale sie dzis zablokowalam , jakos tak nie moglam sie zabrac zeby zajrzec po południu.. jakos taka ta niedziela dziwna, nie lubie niedziel.
Tak to jest z ta praca w Polsce , ale chyba gorzej nic w Plocku nigdzie nie jest.. tak to jest pelno ofert pracy a jak juz wysylasz Cv to nikt sie nie odzywa , jak roznosisz to mowia"przekażemy szefowej" a jak juz cos znajdziesz to albo za marne grosze (a muszisz się natytac jak wół ) albo zadnej umowy w najlepszym przypadku śmieciowa. Baaa a urzad pracy?? Haha to juz jest śmiech na sali..
Tak Angess daj znac komiecznie jak wyszla Ci beta;)
Pozdrawiam . Spokojnej nocki;*
-
Agu90 wrote:Ja się ogarnęłam po wczorajszym weselu odespałam i dopiero teraz mam czas nadrobić forum, wcześniej tylko na szybko zerknęłam co tam u Was słychać
Agness czekamy na wyniki bety Gratuluję!
Na weselu porządnie się wybawiliśmy, tylko szkoda że bolał mnie strasznie brzuch całą imprezę Miałam jakieś delikatne plamienia jak przed @ wczoraj, już się trochę przeraziłam, bo nie wzięłam ze sobą nic poza wkładkami, hehe. A dzisiaj @ ani widu ani słychu Mogłaby już się pojawić, bo chciałabym zacząć nowy cykl ze staraniami...
Jutro mam pierwszy dzień w nowej pracy, wreszcie po 3 miesiącach coś udało się znaleźć. Narazie próbny tydzień i jak będzie pasowało - to staż. Dobre i tyle, zwłaszcza że kasa się przyda na wykończenie mieszkania (za dwa miesiące odbieramy, już się nie możemy z Mężem doczekać!).
Miłego wieczoru i dużo sił na nowy tydzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Tooney a moze twoje kosci sie myla. Zataz kopniaka dostaniesz za zle myslenie. Podczytalam cie i wiem ze dlugo sie staracie. Jestes mega wytrwala i trzymam kciuki ze ciebie zeby wam sie wkoncu udalo. Chyba masz mega wsparcie w mezu?
Mam bardzo duze wsparcie w mezu ale to nie jest ze ja sie poddaje czy cos ale po prostu nie ten cykl -
Dawno mnie nie było
Korzystamy z pogody, chodzimy na imprezy ( nie piję jakoś dużo, ale nie odmawiam sobie) i w ogóle wrzuciłam na luz. Przy wykańczaniu domu czas tak ucieka, że nie wiem kiedy cykl mi minął
Powinnam dostać @ sobota/niedziela. Nic kompletnie nie czuję i staram się nie myśleć
Dziś oddałam krew na badania progesteronu (8dpo) i hormonów tarczycy, mam nadzieję , że wyjdą ok i ze spokojem będę mogła czekać sobie na ciążę
Agnes, wielkie gratulacje :*
Agness12 lubi tę wiadomość
1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
Hey ile mnie tu nie było
SanKwt z tą pracą tak to już jest, ja jestem z wyksztalecenia pedagogiem, a pracuje w biurze juz prawie 6 lat na umowie zlecenie. wczensiej mi pasowalo bo a to studia a to ślub, po studiach zaczełam szuka pracy ale nie znalazlam w zawodzie, a teraz siedze tu bo chce zajść w ciąze a u nas w firmie mimo ze na zlecenie to płacą za l4 do końca ciązy a pottem za macierzyński
ide dzisiaj do gina na wizyte kontrolną oprócz badań niech zobaczy czy wgl robią mi się pęcherzyki
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 11:47
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Agness koniecznie daj znać! Nie mogę się doczekać Twoich wyników bety, jakby to były moje, hehe
Asiafaj nie łapie się w tych przedziałach i przeliczeniach, ale progesteron wg mnie masz w porządku
Ilona ładny pęcherzyk. Trzymam kciuki za ten cykl
Ja wizytę u ginka mam dopiero o godz. 18...mam całą listę pytań do niego, będzie mnie miał dość po dzisiaj jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 14:46
Agness12 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś 24 dc przy cyklach około 30 dniowych. Nie wyszedł test ciążowy pozytywny, więc pregnyl już wysikany.
Nie mogę się doczekać soboty, bedę testowała czy się w końcu udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 15:30
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa