Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu90 wrote:Agness koniecznie daj znać! Nie mogę się doczekać Twoich wyników bety, jakby to były moje, hehe
Asiafaj nie łapie się w tych przedziałach i przeliczeniach, ale progesteron wg mnie masz w porządku
Ilona ładny pęcherzyk. Trzymam kciuki za ten cykl
Ja wizytę u ginka mam dopiero o godz. 18...mam całą listę pytań do niego, będzie mnie miał dość po dzisiaj jak nic -
Ilona04 wrote:Ja po wizycie za 4 dni mam miec ovu, mam jeden pecherzyk 15 mm i kilka drobnych w poniedzialek ide zobaczyc czy pekly
Ilona też jestem dziś po wizycie, też mam pęcherzyk 15mm i też w następny pon. idę sprawdzić czy pękł Powodzenia naszym pęcherzykom niech się spiszą
Asiafaj, a nie masz szans na jakiś lek podnoszący progesteron? np duphaston lub cokolwiek innego lekarz by zaproponował?Anet_86 lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Aneta jak zrobisz badania to przynajmniej wiadomo co jest. Niepewność gorsza od kiepskich wyników. Na pewno bedzie ok !!!
Anet_86 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
Witajcie, powoli nadrabiam bo chętnie dołączę
Ja... my staramy się o pierworodne dziecię 4lata (4lata minie pod koniec czerwca) od pamiętnych słów mojego B "tylko dziecka nam brak... i tak zaczęła się walka o szczęście... przez pierwsze 1,5roku było na "luzie"... potem zaczęłam się martwić. Poszłam do jednego gina, stwierdził PCOS... zmieniłam lekarza bo tamten mnie wnerwiał tekstami typu "pójdziesz z innym to się uda"... tak trafiłam do gina moich sióstr, który wykluczył PCOS, ale fakt mam torbiele na jajnikach (to akurat rodzinne ), ale hormony ok. Wcześniej tylko mocno podwyższona prolaktyna, która spadła do 20(w tym cyklu nawet kontrolnie badałam). Zbadałam także B... w czerwcu morfologia 2% i aglutynacja, w styczniu br morfologia 1% i aglutynacja z agregacją...
Ślub planujemy na 14.07.2018 a po nim jeśli do tego czasu się nie uda pełną diagnostykę i leczenie w klinice niepłodności
Jestem aktualnie w 12dpo... A tu jeszcze trzeba czekać do 25maja
Ed. Widziałam że było kto gdzie mieszka... ja mieszkam w "Granitowym sercu Polski"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 18:46
17.11.17-poronienie całkowite -
Mnie wizyty u lekarzy strasznie stresują Chyba w takich sytuacjach zawsze spodziewam się najgorszego haha Pozostaje nam zdać się na dobrych lekarzy, a o tych niestety dość trudno.
Grunt to pozytywne myślenie Chociaż ja postanowiłam, że jak się do wakacji nie uda, to zaczynam kolejne studia.
Agness jak tam wyniki bety?
Ilona04, SylwiaLu nic nie pozostaje tylko działać
AJA_S "Granitowym Sercem Polski nazywa się dolnośląskie miasto Strzegom, wie już chyba każdy Polak." << No chyba nie każdy... Na szczęście mam wyszukiwarkę Geografia nie była nigdy moją mocną stroną
SanKwt, AJA_S, Agness12 lubią tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
Klyd mysle ze zarowno jak i u Sylwii dzialania beda pelną para mnie juz ginekolog nie stresuje, mam takiego wyluzowanego wiec spoko ja jestem najbardziej ciekawa czy mi pekaja te pecherzyki , nawet nie nastawiam sie na sukces milo będzie ale ciekawi mi czy wgl pekajaAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualny
-
Ja po prostu uwielbiam działać, stąd czekanie w kolejce już mi ciśnienie podnosi haha Ja chodzę do najcudowniejszej Pani doktor, wszyscy pacjenci ją uwielbiają: jest kompetentna, a przy tym wyjątkowo empatyczna.
Ilona04 Do niedawna to ja w ogóle nie przypuszczałabym, że mogą nie pękać, skoro cykl regularny, objawy książkowe itp.
Dziewczyny! Doradźcie mi coś na jutrzejszą 10 rocznicę znajomości z mężem Nie mam zielonego pojęcia jak ją zaaranżować, zwłaszcza, że mąż w nocy już musi jechać do pracy. Aż ciężko uwierzyć, że znamy się taki szmat czasu ;PStarając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
Klayd Ja bym poleciala klasyka;) kolacja (ulubione danie) a potem maly prezencik tzn: wez ladne karteczki napisz jakies przyjemnosci (cos co lubi , cos z czego ma najwieksza radoche, to co u Was sie sprawdza)niech bedzie tego duzo , potem niech wylosuje 3 karteczki i spelnisz je ,a skoro macie malo czasu to niech to bedzie w najblizszy weekend . Jak sie na cos czeka to potem lepiej smakuje;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:11
-
Gratulacje Agness! Super! A kiedy robiłaś test ciążowy, ile dni po owu wyszedł pozytywny?
Agness12 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa