Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastrząb latający nad sarenkami brzmi groźnie ale widok na pewno niesamowity. Ja jestem naturolubem, więc chętnie osiadłabym w takiej okolicy, ale na razie wszystko trzyma mnie w mieście* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hej dziewczyny ja skonczylam prace o 16 a teraz kwitne u veta z moja kocica dostala jakiegoś zapalenia na dziaslach i zabija oddechem u mnie tez pogoda dzisiaj. Erastel to ja niedaleko Ciebie jestem w WałbrzychuLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej ja właśnie wracam z pracy i mam czas cos skrobnąć
Oda przesyłam Ci troche słońca ze świętokrzyskiego :p
U mnie tez słonecznie chociaż
nie zapowiadało sie na to . U mnie choróbsko juz pełną parą nos juz prawie mi odpadł od tego kataru
Po pracy przeszłam pól miasta bo chciałam sie umówić do dermatologa i na dzień dobry pocałowałam klamkę nie przyjmuje do odwołania ja to mam szczęście.
-
I mnie w Opolu też słońce dzisiaj chociaż nie jest wybitnie ciepło; ) nawet byłyśmy dzisiaj z dziećmi na spacerze to grzalo słońce mocno ok 12. Wróciłam z pracy i 17, zaraz jakis obiad zrobię mężowi bo jutro mam zebranie z rodzicami to pewnie przed 19 nie wyjdę z pracy ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Gacka, u Ciebie to jest co zwiedzać byłam niedawno w Wałbrzychu no i Książ zaraz obok. Pewnie jeszcze zawitam w te okolice:)
Umówiłam mojego K. na przyszły tydzień na badania więc w przyszły piątek będę się dzielić z Wami wynikamigacka89 lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel no troche jest mam nadzieję że się podobałoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Jest nas teraz 2, wcześniej jak byli młodsi to 3. Jest po 8 na opiekunkę. Wcześniej jak pracowałam z dziećmi niepełnosprawnymi to miałam tak max 7. Ale w różnym stopniu niepełnosprawności. A te szoguny, które mam teraz, to czasami strach i zawał na miejscu jak idziemy na spacer Mamy plac zabaw przy żłobku, ale lało 2 dni i mokro bardzo było, więc poszłyśmy się przejść. Mają takiego węża z pętelkami, którego się trzymają.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ojj jak dobrze,ze ten poniedzialek juz sie konczy caly dzien bylam poza domem bo rano do pracy a po 17 jak wyszlam jechalam w koncu zobwczyc mojego bratanka no Maly jest genialny co prawda mieli wyjsc juz dzisiaj ze szpitala,ale Wiko ma zoltaczke i jeszcze musza sie przemeczyc ... Ale pewnie w tym tyg jeszcze ich wypisza Moj M dzwonil dzisiaj do kliniki i w przyszly pon idzie na badania u mnie dzisiaj 24 dc wiec zobaczymy kiedy @ przyjdzie...i wszystko byloby ladnie pieknie bo nawet plamienia ustaly,ale mam potworne wzdecia i to znowu jak biore dupka do tego ten dyskomfort ... Czuje sie jak balon okropne uczucie.... Co do pogody to u mnie w Wlkp bqrdzo ladna byla,duzo slonca i 19 stopni a jak Wam wieczor mija???
-
Wróciłam właśnie z pracy, zaczęło ciągnąć mnie podbrzusze jakby mnie ktoś drapal od środka:/ aż mi się niedobrze robi , nie wiem co to się stało tak nagle30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Ja wróciłam z randki z mężem, którą kontynuujemy w domu. Jakieś filmy polecacie? (Tylko nie romantyczne :p)
Jestem najedzona, napojona, gotowa do wskoczenia pod kołdrę i odpalenia filmu
Wyjazd męza jednak miał swoje plusy, w końcu mieliśmy szansę się stęsknić.
Aga zdrówka dla Wiktorka, na pewno szybko wyjdą i gratulacje dla rodziców Mam nadzieję, że przyniosłaś ciążowe wiruski i nas pozarażasz
Erastel nie wiem co to za uczucie. W którym dc jesteś? Możliwa owulacja? Może zagnieżdżene, a może przed @ tak reagujesz.
Ja to po tej luteinie mam wszystkie dolegliwości więc też się męczę i doskonale rozumiem Cię. Oby Ci minęło, a najleiej niech to zwiastuje sama wiesz co* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia -
Oda polecam film "jutro będziemy szczęśliwi" fajny film.
Pilik masz wyniki ?
Dzisiaj przeżyłam szok jak zobaczyłam ile moja kotka ma kociąt ( dzisiaj okociła sie ) mam 6 małych kociąt nie wiem co ja teraz zrobię nie zdążyliśmy jej wystylizować bo jak pojechaliśmy do weta to juz byla w ciąży weterynarz chciał usunąć ale nie zgodziłam się na to.
A u mnie w tym cyklu zero dolegliwości po duphastonie. Gdzies zaczęłam wątpić w moją myśl , ze udało sie chyba boje sie rozczarowania i dla tego.
-
Oby wyszli lada dzien no ja sie napatrzec na Szkraba nie moglam Przystojniak Ciotki mi dzisiaj oprocz tych okroonych wzdec to oba jajniki szaleja.... Nawet nie umiem powiedziec ktory bardziej bo naprawde caly dzien mi daja do wiwatu ... I te bole sa rozne bo raz rwace raz klujace a innym razem musze przykucnac bo inaczej nie moge dac rady ... Aa i do tego od sob non stop czuje sie "mokra"...
-
Dzięki dziewczyny, oba filmy widziałam
Ja po luteinie w podbrzuszu mam spokoj,
Ale wszystko inne dokucza
Agaa tez tak mialam kiedys, owulacje mialam wtedy w 29 dc. Myslalam ze to juz @ jajniko szalaly, bol skurcze, co chwile sprawdzalam czy @ bo czulam ze sie zaczelo a tam nic.
Ja juz nie dopatruje się objawow, szczegolnie po luteinie
Czekam grzecznie na @
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia