Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Oda też polecam "jutro będziemy szczesliwi " bardzo fajny film. My z mężem raczej Fantasy więc jak lubicie to nowych tranformersow wczoraj oglądałam. Cieszę się, że randka udana. Teraz się sobą nacieszcie !
U mnie 21dc. Tak to jeszcze nie miałam, a różne cuda się u mnie działy. I też liczę na coś więcej tym razem:) jeszcze trochę i po luteinie będzie to obu objawy przestały Cię meczyc.
Welonka, a może brak objawów zwiastuje wyjątkowo dobre wieści?
A mi się marzy mały kociaczek:(
Aga Ty mokra, a u mnie Sahara:/
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Welonka ja tak samo nie czuje bic przy duphastonie w porownaniu z poprzednim razem. Biore jeszcze do środy i czekam na @
Oda takie krotkie rozstania dobrze robia. Przynajmniej wiesz ze tesknisz gdyby nie to że juz jestem po owu to po takiej przerwie moglabym twierdzic że bylby strzal w 10 hahaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dziś jak rejestrowałam męża na badania to Pani powiedziała mi, że 3-5dni i 2dni co najmniej przed nie pić alkoholu. Do tego jeśli przez 3miesiace wstecz były brane jakieś antybiotyki to wyniki mogą być zakłamane30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Dzieki za odpowiedz M nie bral zadnych antybiotykow od 2 lat wiec tym die nie martwie a alko w ciagu tyg raczej nie pije.... No moze piwo od czasu do czasu ... Niech juz bd po tych badaniach bo widze ze on sie tez martwi czy z jego plodnoscia wszystko jest ok ....
-
Aga to normalne. Mój K. też podenerwowany ale zbadać się trzeba:)30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej ja juz w łóżeczku;)
Zazdroszcze pogody bo u mnie masakra, mnie tez chyba cos pobiera bo tak dziwnie gardło mnie swędzi.
Welonka zawsze jest jakas nadzieja.. wiec nie trac jej;)
Erastel mam nadzieje ze Twoje objawy cis zwiastuja, a co do abstynencji przed badaniem nasienia to slyszlam ze 4-5 dni.
Oda pewnie juz obejrzeliscie film wiec po ptokach;) ale nam bardzo podobaly sie czesci igrzysk smierci.
Tak, chwilowa rozłąka dobrze robi;) znam to z autopsji;)
Ja jeszcze jezdze jutro i w srode i wkoncu wolne;)
Dzis mialam straszne obsowy z dostawami.. przez korki, ale sie nastersowalam ;(
Lece sie regenerowac na jutro;) dobrej nocki;*
-
Welonka znajdź jakieś stowarzyszenie/fundacje pomagającą kociaką w okolicy, na pewno pomogą znaleźć domy dla maluchow!
Wyniki miałam, kubeł zimnej wody beta oczywiście ujemna a progesteron bez szału, chociaż jak na mnie nie jest zle... oczywiście na chłodno zaczęłam myslec że mogło być za wcześnie (w sobotę było 8-9dpo), ale już jakoś straciłam nadzieje.
Wlasnie myślę kiedy beta już tak na 100% wyklucza ciąże, w 12dpo? A nawet jak nie wykluczy wtedy to bedzie jasne że coś jest nie tak? Jak jutro piersi nadal będą takie obrzmiałe i temperatura dalej wysoka (dzisiaj czwarty dzień takiego skoki, jakby na wykresie trzeci skok ?) to po pracy pojadę na betę. Dzisiaj karencja testowa, hehe -
Faktycznie 8-9 to za wcześnie. Najlepiej testować w dniu spodziewanej miesiączki chociaż tez znam przypadek ze test pozytywny dopiero wyszedł tydzien po spodziewanej @.
U mnie tez juz powoli temperatura zaczyna spadać wiec pewnie juz wszystko stracone.
u nas schroniska nie chca brać kociaków jedyne co mogą zrobic to wystawić ogłoszenie na fb i tyle -
Dzień dobry dziewczyny
U mnie dzisiaj znowu słonko świeci i gdybym nie musiała pójść do pracy to na pewno wykorzystałabym go w pełni trzeba nacieszyć się ostatnimi promieniami
Spałam jakieś 5h a długi dzień przede mną .... idę na 15 do 24 więc będę wykończona....aleeee, jutro mam szkolenie bhp więc przynajmniej usiądę na 4 literach i nic innego nie będę musiała robić
Mnie nadal męczą te wzdęcia... i to przelewanie w brzuchu.... wrrr tabletek nie lubie brać, ale chyba będę musiała łyknąć jakiś espumisan bo mnie rozsadzi ...
-
nick nieaktualny
-
Pilik bardzo trzymam kciuki za Ciebie, ale niestety objawy tak wcześnie mogą świadczyć zarówno o ciąży jak i @. Wiem, że niektóre z nas uważają że mają objawy już chwilę po owulacji, ale myślę, źe to znieg okoliczności. Ja w zeszłym cyklu, bez luteiny, miałam pierwszy raz bolące, cięzkie, gorące piersi. Mnóstwo żyłek szczególnie po bokach piersi czego wcześniej nie widziałam. Mnóstwo śluzu, co tez było nowością. @ była punktualnie. Gdyby okazało się, że jestem w ciązy bylabym pewna, że mam objawy od 6dpo. Ale jednak przyszła @.
Teraz już czekam pokornie, ale u mnie to na pewno zadziałała wiadomośc, że na naturalnà ciąże nie mam szans i łatwiej mi się nie doszukiwać
Kiedy teraz testujesz? Myślę, że beta w 12 dpo będzie wiarygodna, jeżeli nie przesunęła Ci się owu
Dziewczyny u mnie też jakoś słonecznie w końcu!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Aga, ja przed @ zawsze mam bslon w brzuchu. Wyglądam jak w ciąży i mam zaparcia. Zero obcisłych sukienej, jeansy zapiete mi dokuczają - masakra. Ja myslalam ze to kwestia zatrzymywania wody w organizmie, bo jak malo pije to mampodobme objawy dlatego moze pij duuuuzo wody to Ci pomoze* hormony w normie
* naturalna owulacja
Hej dziewczyny:) ja dzisiaj ide do pracy na wczesną popołudniówke od 10.30-18.30 zaczynaja sie zajęcia u mnie. Ciesze sie bo juz mnie zmeczylo to chodzenie tylko na rano, a dzieki sezonowym zmianom nie wpadam w rutynę.
Po tym jak zaczelam mierzyć temperature tym nowym termometrem, po kolejnym spadku i trzech wyższych temperaturach wykres pokazuje mi że owu sie przesunela 3 dni później. Chociaz ten sluz tak wczesbie byl taki ładny.
No i temperatura zaczyna mi spadać więc jest jak sie spodziewalam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 08:36
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka, śluz jest też przed owulacją i ustępuje chyba w jej dniu. Może u Ciebie śluz zwiastował właśnie owu i był wcześniej ladniejszy.
Ja nigdy nie mierzylam temp i nie wyobrażam sobie. Pewnie bym miała niezły zygzak i mnóstwo stresu
U mnie szuyjka tez juz nisko i sie otwiera, 2 dni do @, moze uda sie punktualnie znowu
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Mozliwe Oda. Ja za to nie ogarniam szyjki ostatnio mam wrazenienze ona caly czas jest wysoko i zamknieta nawet przed poprzednia@.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Co do zygzakow na wykresie spojrz na mój. Ale znowu wiekszosc byla mierzona zwyklym termometrem z jednym miejscem po przecinku. Dlatego daje sobie z mierzeniem jeszcze jeden cykl i jak nic nie bedzie to w listopadzie ide na konsultacje do innego gina.
Powiem Wam ze czasami trace nbadzieje nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego bo sie bie umiem obserwować chodzi mibo sluz i szyjke, ze interpretuje to w zlyxh momentach jak jest za wczesnie albo juz za poznoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️