Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
MartitaS wrote:Gacka a iludniowe masz cykle? Może też będę miała opóźnioną. Chociaż przez ostatnie 2 dni bolało mnie podbrzusze i lewy jajnikLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
welonka wrote:Natalile tez mialam takie sny zawsze śniła mi sie dziewczynka i zawsze tak samo miała na imię i ostatnio jak ustalaliśmy z M imiona to odrazu podał te same imię to nie przypadek wiec szykuj sie na bliźniaczki
Wcale nie jest to niemożliwe moja prababcia od strony mamy miała 3 razy bliźniaki moja teściowa i teść też z bliźniaków (wiem że to akurat nie ma wpływu) więc te bliźnięta u nas dość popularne:).
A tak realnie to biorę co będzie z otwartymi ramionami co prawda mieszkam na 4 piętrze wiec nie wyobrażam sobie logistyki z dwójka, ale przecież jak będzie trzeba to wtedy i rozwiązanie się znajdzie20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
gacka89 wrote:Ok 35 dniowe, mam późno owu.
U mnie 29, teoretycznie czułam, ze powinnam mieć owulkę wt-czw, a wykres swoje. Czuję, że ten cykl będzie bezowocny15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Czesc dziewczyny
Czy ja tez moge sie dolaczyc dopiero odkrywam portal od kilku dni
Pozd -
Ila14m wrote:Czesc dziewczyny
Czy ja tez moge sie dolaczyc dopiero odkrywam portal od kilku dni
Pozd
Hej:) Ja dołączyłam 11.10, więc też jestem na etapie odkrywania15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
ojj dziewczyny ja też miewam takie sny tyle, że nigdy nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka za to jak moja bratowa była n końcówce ciąży przyśniło mi się, że urodzi dziewczynkę tyle, że w tym śnie była już starsza i miała około 5 lat... sliczna blondynka włosy po moim bracie a co się okazało... że jednak będzie Wikuś hmm... to może jak nam się uda z M to my będziemy mieć córę ?
Marudaruda lubi tę wiadomość
-
https://kwejk.pl/zobacz/3067117/niektore-marza-o-takim-brzuchu.html?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=fb&type=picture
Właśnie zobaczyłam tego kwejka i pomyślałam sobie że nie zrozumie nikt kto tego nie doświadczył20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
Mnie również zawsze marzył się chłopak ale z naszymi kłopotami nawet nie myślę już o płci byle tylko udało się zajść i dziecko urodziło się zdrowe
Wczoraj byłam z bratankiem na spacerze... no on jest cudny ma 1,5 ms a już strzela takie miny że szok i widzi coraz lepiej bo bacznie się przygląda każdej nowej twarzy
-
Ja marzę o córeczce i stąd chyba te sny (zawsze to dziewczynka) zresztą mój mąż tak samo:) I tu po raz kolejny życie uczy pokory bo im dłużej to trwa tym bardziej traci dla mnie znaczenie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Nie umiem tego do końca opisać ale mam wrażenie że tak bardzo kocham "kogoś" kto jeszcze nie istnieje że zaakceptuje wszystko.20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
Tez kiedyś chciałam pierwsza dziewczynkę . Ja na razie jestem pełna optymizmu bo dopiero zaczynam bardzo bym chciała żeby się do marca udało, ale póki co mam cykle tak rożnej długości ze nie mogę ich ogarnąć. W tym cyklu, a dzisiaj 35 dzień dalej czekam na @ a tu zero objawow okresowych
-
welonka wrote:Natalile tez mialam takie sny zawsze śniła mi sie dziewczynka i zawsze tak samo miała na imię i ostatnio jak ustalaliśmy z M imiona to odrazu podał te same imię to nie przypadek wiec szykuj sie na bliźniaczki
Sny są przekorne ;p
Mnie całe życie marzyła się córka lub 2 córki, męzowi córeczka. Przed staraniami zmieniłam diete (na dziewczynke ;p), serduszka były tylko przed owulacją (w szczęsliwym cyklu 3dni przed), imię damskie mamy wybrane od kilku lat, w 1 trymestrze wymiotowalam i mialam (nadal mam) bardzo brzydką cerę, oprocz tego śniła mi się kilka razy śliczna dziewczynka... a tu się okazuje ze na 80% będzie u mnie synek ;p Pierwsze kilka dni to byl szok i nawet łzy (teraz mi wstyd). Ale juz się do tej mysli przyzwyczailam, mowię do brzuszka jak do chlopca i naprawdę zaczęlam sie nim cieszyc
-
agaaa90 wrote:Xxboo u mnie leci 63 dc ... No paranoja.... Od 2.11 do estrofemu dolaczam luteine i zobaczymy..... Oby malpa sie pojawila ...
Mnie to jakoś nie dziwi, też miałam cykle po 50 i więcej dni. Oby tylko szybko @ przyszła!
Ja na swoją też ciągle czekam, sprawdzam sobie śluz i szyjkę i nie widać nawet żeby był zaróżowiony chociaż troszkę. Do ilu dni po duphastonie ma przyjść @? Max 14? Dobrze pamiętam?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
wiem że nie na temat ale nie wiem gdzie znaleźć pomoc, a może któraś z was też miała ten problem. Chcę uzupełnić wykres na OvuFriend ale cały czas wbija mi date 1976 r, nie ważne ile razy to poprawiam i jaką datę wpisuje wtedy otwiera nowy cykl rok później czyli np. 1977r. Już się denerwuje i nie wiem co robić, nie mam konta premium może to jest tego powodem? I czy jest tu w ogóle jakiś support20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
edwarda20 wrote:Sny są przekorne ;p
Mnie całe życie marzyła się córka lub 2 córki, męzowi córeczka. Przed staraniami zmieniłam diete (na dziewczynke ;p), serduszka były tylko przed owulacją (w szczęsliwym cyklu 3dni przed), imię damskie mamy wybrane od kilku lat, w 1 trymestrze wymiotowalam i mialam (nadal mam) bardzo brzydką cerę, oprocz tego śniła mi się kilka razy śliczna dziewczynka... a tu się okazuje ze na 80% będzie u mnie synek ;p Pierwsze kilka dni to byl szok i nawet łzy (teraz mi wstyd). Ale juz się do tej mysli przyzwyczailam, mowię do brzuszka jak do chlopca i naprawdę zaczęlam sie nim cieszyc
O to tak jak u mnie wymioty nudności i cera jak u nastolatki, od kiedy jestem w ciąży to już śni mi się chłopak i dziewczynkaagaaa90, Loczek88, edwarda20 lubią tę wiadomość