Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
gabi90 wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie z niepowodzeniami przy staraniach Ja dopiero zaczęłam, a już jestem zmęczona. Domyślałam się, że nie będzie łatwo, ale to jak się czuję przerosło moje oczekiwania... Do tego mój organizm, który tak sobie ze mną pogrywa! Plamienie 9dpo? I chociaż nie mam już Ovitrelle w organizmie wciąż bolą mnie piersi, wyglądają jakbym miała już karmić. Nie wspomnę o tym, że od 1,5 tygodnia brzuch mi tak napitala jak bym miała non stop okres. Nie rozumiem tego wszystkiego
Może implantacja? Robiłaś test 9 dpo? Czemu tak wcześnie? Może jeszcze nic nie wyjść!"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
agaaa90 wrote:Hmm kto wie może to byl zloty strzał czego z całego serducha Ci życzę;* u mnie akurat potrafi lecieć caly dzień po przytulancach wiec dla mnie to norma
To współczuję"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Gabi droga po dziecko to naprawde w naszych przypadkach maraton I to hardkorowy;/ ja to w ogole zazdroszcze tym z was ktore maja reg.okres I potwierdza sie owu... Bo u mnie z tym wszystkim jest do bani.....w ogole nie wiem na czym stoje... Ale juz w pon wizyta w klinice;) z jednej str.nie moge sie doczekac a z drugiej mam cykora co uslysze....
Marudaruda, pilik lubią tę wiadomość
-
agaaa90 wrote:Gabi droga po dziecko to naprawde w naszych przypadkach maraton I to hardkorowy;/ ja to w ogole zazdroszcze tym z was ktore maja reg.okres I potwierdza sie owu... Bo u mnie z tym wszystkim jest do bani.....w ogole nie wiem na czym stoje... Ale juz w pon wizyta w klinice;) z jednej str.nie moge sie doczekac a z drugiej mam cykora co uslysze....
Tak jak u mnie. Też zazdroszczę takim kobietkom, niby głupia owulacja, a jak potrafiłaby mnie ucieszyć."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
gabi90 wrote:Maruda test robiłam później, plamienie miałam 9pdo. I miałam nadzieję, że to implantacja.
Aga trzymam kciuki za wizytę
A to przepraszam, nie wiedziałam. A który masz dpo?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Gabi ja też zaczynam tak jak Ty, też momentami mam juz po kokardy, czasem mi się płakać chce na to wszystko.. U mnie tez początki a też cuda się dzieją.. ja znowu byłam pewna że szybciutko nam pójdzie, bo oboje zdrowi, młodzi, rodziny mamy wielodzietne. Ja dużo o tym myśle, mam taką pracę, że z klienkami też o tym nawijam:D a to kilka w ciąży - to jest mega pokrzepiające:D Ale trzymam za Nas wszystkie kciuki mocno. Każdej z nas się uda na pewno
agaaa90 lubi tę wiadomość
-
Marudaruda wrote:A to przepraszam, nie wiedziałam. A który masz dpo?
Mateoska ile ja już łez wylałam, aż mi wstyd ja dzisiaj też - same klientki w ciąży, albo z maleńkimi dzieciątkami i niestety mnie to tylko dobiło, a musiałam tam być i je obsługiwać ...
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Dziewczyny, trzeba trochę zacząć myśleć o czymś innym, bo zwariujemy Ja muszę się skupić na swoim pęcherzyku, w następnym cyklu planuję w ogóle nie mierzyć temperatury i niech się dzieje wola nieba Muszę sobie chyba znaleźć jakieś inne zajęcie, może jak się skupię na czymś innym to będzie inaczej"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Dziewczyny pomóżcie bo normalnie zwariuje. Jestem już w nowym cyklu, właśnie jakoś teraz na owulacji, ale wciąż nie jestem pewna co stało się w tamtym. Tym bardziej, że cały czas, od tamtego cyklu czuję jakby ze mnie powietrze wychodziło, co jakiś czas po bąbelku. Wczoraj w dodatku w pracy nagle tak mi się w głowie zakręciło, że aż miałam usiąść na wypadek jakbym mdlała tylko nie chciałam siary robić. Okres miałam. Ale też inny niż zwykle. Baaaardzo bolało, ale za to jakoś o wiele mniej niż zwykle tego było. Niby po tym okresie się pogodziłam, że nic z tego, ale serio już byłam pewna, że się udało. Macica napuchnięta, w pachwinach ciągnie, gorąco i słabo mi się robiło. W 12 dpo robiłam bete, ale nic nie wyszło. Macie pomysł o co może chodzić?2 cs
Dostinex na prl, Ovarin -
Alex, może to być przez pcos. Organizm wtedy świruje, hormony świrują, jajniki kilka razy podchodzą do owulacji. A mierzysz temperaturę w pochwie? Ja jak mierzyłam pod pachą, to też mi takie góry i doliny wychodziły. Mierzenie pod pachą jest absolutnie nietrafione!
mi88 lubi tę wiadomość
-
kol wrote:Dziewczyny pomóżcie bo normalnie zwariuje. Jestem już w nowym cyklu, właśnie jakoś teraz na owulacji, ale wciąż nie jestem pewna co stało się w tamtym. Tym bardziej, że cały czas, od tamtego cyklu czuję jakby ze mnie powietrze wychodziło, co jakiś czas po bąbelku. Wczoraj w dodatku w pracy nagle tak mi się w głowie zakręciło, że aż miałam usiąść na wypadek jakbym mdlała tylko nie chciałam siary robić. Okres miałam. Ale też inny niż zwykle. Baaaardzo bolało, ale za to jakoś o wiele mniej niż zwykle tego było. Niby po tym okresie się pogodziłam, że nic z tego, ale serio już byłam pewna, że się udało. Macica napuchnięta, w pachwinach ciągnie, gorąco i słabo mi się robiło. W 12 dpo robiłam bete, ale nic nie wyszło. Macie pomysł o co może chodzić?
Posłuchaj sobie muzyki, pooglądaj seriale, potańcz, a przejdziekol lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem dziś w 3dc i robiłam badania. Pomożecie mi powiedzieć czy są ok? Niby w normie, ale....
TSH - 0.561 (norma: 0.550-4.780)
Estradiol (E2) - 41.50
Norma: Faza folikularna: 19.5-144.2
Faza owulacyjna: 63.9-356.7
Faza lutealna: 55.8-214.2
Folikulotropina (FSH) - 4.58
Faza folikularna: 2.5-10.2
Faza owulacyjna: 3.4-33.4
Faza lutealna: 1.5-9.1
Luteotropina (LH) - 3.60
Faza folikularna: 1.9-12.5
Faza owulacyjna: 8.7-76.3
Faza lutealna: 1.5-9Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 14:23
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia