Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
gacka89 wrote:Dziewczyny sprawdzajcie ceny lekow w necie najlepiej na doz.pl bo mozna grubo zaoszczędzić.
Tu przyklad z inofolickiem https://www.doz.pl/apteka/p120743-Inofolic_proszek_do_sporzadzania_roztworu_doustnego_60_saszetek jest za 99 zl a ty zaplacilas 160
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:No proszę a też kupowałam w dozie
Erastel ja Ci moge Ovarin polecić on jest dod. polecaby przy pcos no i jak widac na moim wykresie dzialaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
KpOla wrote:Ja za 20saszetek place 50zl myslalam ze ta cena jest ok. Ale z tego co piszesz Erastel musze zacząć porównywać ceny.
Tak to jest z tymi cenami;/ ja akurat pod względem kupowania w aptekach jestem mistrzem haha. Czyli chodze jak taka mocherka po każdej aptece i sprawdzam ceny zanim kupie heh.
Długo bierzesz Inofolic? Wgl to witam w naszych szeregach Powiem C, że gdyby nie dziewczyny to ja już dawno bym oszalała:) a jak którejś się udaje po długich staraniach i z wieloma problemami to ta iskierka nadziei świeci coraz mocniej:) Wiem, że i na mnie przyjdze czas!gacka89 lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Dziewczyny od dwóch dni boli mnie prawy jajnik i ciągnie do pachwiny, wczoraj az plecy mnie po prawej bolały, co to może być?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Erastel, inofolic biore 3miesiac dopiero Ale nakręcilam sie jak dziecko :p Kolezanka starała sie rok ponad a jak zaczela brac inofolic to po dwoch miesiacach zaszla. I ja sobie wkrecilam, ze tak bd i umnie... Niezbyt mądre ale wzbudza we mnie pozytywne myslenie wiec jest narazie ok;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 22:41
-
gacka89 wrote:Dziewczyny od dwóch dni boli mnie prawy jajnik i ciągnie do pachwiny, wczoraj az plecy mnie po prawej bolały, co to może być?
Gacka na pewno to jajnik? Ja przy takich objawach miałam problemy z wyrostkiem, a myślałam, że to jajnik. Chociaż przed @też tak czasem ciągnie
Ovarin mnie strasznie kusi ..30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Nie boli mnie caly czas tylko wieczorem mnie łapie. Jeju nie strasz mnie wyrostkiem. Ale nie to raczej jajnik.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Nie boli mnie caly czas tylko wieczorem mnie łapie. Jeju nie strasz mnie wyrostkiem. Ale nie to raczej jajnik.
Hmm, a może bardziej je czujsz wieczorem bo człwiek bardziej bezczynny wtedy? I bardzi Widzę po wykresie,że owulacja była to po owu ja tak też miewałam. I bolało, aż do okresu;/ Mnie od wczoraj też ciągnie wszystko w środku, ale po tym Ginekologu wcale się nie dziwie. Myślałam, że przez te minutowe badanie facet mnie złapie od dołu za gardło:|
Mi, a podpowiedz mi jaką dokładnie Witaminę D bierzesz30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Może masz racje, albo zaczyna boleć na @, chociaż to jeszcze troche, na buzi mnie strasznie wysypało wczoraj, az nie pamitam zeby tyle na raz wylazło ;/Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Byłam dziaiaj dziewczyny u ginekologa i spotkałam koleżankę.Z pierwszym dzieckiem zaszła dzięki in vitro potem gin nie dawał żadnych szans na naturalna ciąże przy jej wynikach wiec się nie zabezoieczali i właśnie jest w 33 tyg ciąży zaszła NATURALNIE Czyli zawsze trzeba mieć nadzieje i walczyć do końca bo biologia lubi nam zrobić niespodziankę Oprócz tej pozywtynej wiadomości zostawiam kciuki i wiruski
gacka89, Marudaruda, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka:) moi znajomi starali się 5lat. In vitro nie wyszło, więc zdecydowali się na adopcje chłopca. Po roku udało im się zaadaptować jego młodszego braciszka, a kilka miesięcy po adopcji Ona była już w ciąży:) Więc kurczę, jak to się dzieje
Gacka, ja w tamtym cyklu miałam twarz jak pizza! Nie wiem dlaczego czasami aż tak bardzo nas występuje:/ Miałam syfy nawet na dekolcie:(
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel wrote:Ineczka:) moi znajomi starali się 5lat. In vitro nie wyszło, więc zdecydowali się na adopcje chłopca. Po roku udało im się zaadaptować jego młodszego braciszka, a kilka miesięcy po adopcji Ona była już w ciąży:) Więc kurczę, jak to się dzieje
Gacka, ja w tamtym cyklu miałam twarz jak pizza! Nie wiem dlaczego czasami aż tak bardzo nas występuje:/ Miałam syfy nawet na dekolcie:(mi88 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Witajcie dziewczyny! Czy Was też dziś przywitał widok padającego śniegu za oknem?
Rano przeżyłam chwilę grozy. Budząc się troszkę mocniej zabolał mnie brzuch(takie chwilowe) i miałam wrażenie że coś mi zaraz poleci. Od razu do łazienki, ale na szczęście okazało się że to tylko trochę śluzu -
nick nieaktualnyKpOla wrote:Dziewczyny moglybyście napisać co sadzicie o moim wykresie ? Temperature mierze od 4cykli i nie do końca umiem ją interpretować a cykle sa bardzo nieregularnie:( Będę wdzięczna:*
Póki co nie da się za wiele powiedzieć, z temperaturą nic się nie dzieje na razie. A co ze śluzem, szyjką? Prowadzisz też obserwacje pod tym kątem? -
Dibolek wrote:u mnie dzis @.... poklocilam sie z m, chyba mnie za to obwinia, mam go juz dosyc masakra
Dibolek lubi tę wiadomość
-
KpOla wrote:Nic sie nie martw kochana:* jemu tez jest ciężko moze nie wie jak sobie z tym poradzic. Na pewno pragniecie dziecka tak samo bardzo
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50