Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Erastel ja jestem z Walbrzycha w sobote jade do Wro, ale z moim K. Chcemy po jarmarku sie rozejrzećLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Same pyry, no no;p do Poznania często wpadam, mam tam przyjaciela więc na pewno dam znać!
Marudaruda, akurat weekend cały w pracy:/30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Gacka pamiętam też się czaję na Jarmark, uwielbiam grzaniec Wrocławski. Inne mi aż tak nie smakują ale niestety mój K. Ma nocki, a w Weekend uczelnie i tak ciągle coś aż w końcu nie pojdziemy wcale! :p
Tak mnie kusi by się wina napić! Żabka pod nosem, a chłop na nockę odprawiony. Ale nie mieliśmy pić w tygodniu i trzeba się trzymać zasad bu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 21:51
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Gacka, wypatruj rudej w sobotę na jarmarku
Aga, mi w tygodniu jak najbardziej, bo teraz też nie dam rady. Pasuje mi tydzień przyszły oprócz wtorku (pogrzeb) i piątku (jadę na weekend do rodziców). I tylko ten tydzień w sumie, bo potem idę do szpitala..agaaa90 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Gacka, wypatruj rudej w sobotę na jarmarku
Aga, mi w tygodniu jak najbardziej, bo teraz też nie dam rady. Pasuje mi tydzień przyszły oprócz wtorku (pogrzeb) i piątku (jadę na weekend do rodziców). I tylko ten tydzień w sumie, bo potem idę do szpitala..Marudaruda lubi tę wiadomość
-
agaaa90 wrote:No to zrobmy tak, ja jutro w tyrce spradze dokladnie grafik i ktorys z pasujacych Nam dni wybierzemy Bo tylko z tego co teraz wiem pon mam na 5 do 13 o ile sie to nie zmienilo wiec jutro się upewnię i wszystko dogadamy ok?? no cieszę sie jak głupia z bateryjki :p
Okej, to czekam na info. Też się cieszę A może jakiś inny kontakt?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda bede wypatrywać ja taka średnio rzucająca sie w oczy. Ale mój K. To już bardziej bedzie mial pewnie czape taka z klapkami i ruda brodęLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Marudaruda bede wypatrywać ja taka średnio rzucająca sie w oczy. Ale mój K. To już bardziej bedzie mial pewnie czape taka z klapkami i ruda brodę
Ja muszę pogadać z mężęem jeszcze jak to robimy. Bo jedziemy do Wro i do Chocieboża. I nie wiem co w sobotę a co w niedzielę. Śpimy na pewno w Legnicy"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Oooo dziewczyny To miłego spotkania życzę!
Maruda, straszna historia. Też słyszałam o takim przypadku, że facet został sam z niemowlakiem. Nie wyobrażam sobie, co musi czuć.
Z kolei brat kolegi musiał decydować, czy ratują żonę, czy dziecko. Wybrał żonę, a córeczka na szczęście przeżyła. Teraz jest ośmioletnim rozpieszczonym potworem ze sporą nadwagą - chyba trochę też ze względu na jego wyrzuty sumienia ją tak rozpuścili.
A znowuż koleżance zginął w wypadku mąż pół roku po ślubie - spadł z urwiska. Znali się od dziecka, byli sąsiadami.
Dlatego, tak jak tu na forum dawno temu pisałam, co by nie było, to i tak trzeba się cieszyć, że jesteśmy w tak dobrej sytuacji, że w ogóle możemy być staraczkamiKasiulka90 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
agaaa90 wrote:Ineczka,Marudaruda ja tez z Poznania...
agaaa90 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
agaaa90 wrote:A Ineczke bierzemy na yyy soczek
agaaa90 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej hej;) ja dziś cały dzień w pracy. Oczy mi się zamykają bo oglądałam serial do późna, a później już nie mogłam oczywiście zasnąć i dziś oczy na zapałki;/ przestałam pić kawę ale dziś właśnie sącze bo zasne!
Coś czuje, ze lekarz miał rację i w tym miesiącu bez owulacji:/ temperatura wciąż taka sama30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej dziewczyny, ja się szykuję do pracy właśnie. U mnie chyba nic z tego noe bedzie temperatura po mału siw obniza. Wczoraj mialam znowu takie plamiebie jak pare dni wcześniej. Najbardziej wkurzyło mbie dzisiaj to ze znowu temp. Przesunela mi owu ale znowu prowadze dla sprawdzenia rownolegle podobny wykres jak na of i tam owu sie nie przesunela. Wi3c juz sama nie wiem co o tym myslec. Ale raczej na Mikołaja nie mam co liczyc.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️