Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Gacka to pewnie jedziemy na jednym wózku:( chociaż jak @ przyjdzie to dopiero będzie pewność30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel a moze u ciebie jeszcze sie cos pokaze? Ja to juz ku koncowi cyklu sie zblizam ale może u ciebie jeszcze cos wyjdzie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:16
pumka1990 lubi tę wiadomość
"Najlepszą zemstą jest ogromny sukces." – Frank Sinatra.
-
Cześć Anka:) widzę, że z twgo samego rocznika jestesmy a jakieś badania robiłas czy narazie na calkowitym luzie?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
No nie wiem Gacka, jakoś już nie wierzę w cuda;)
Anka witamy;) napisz coś więcej o sobie;)KIM127 lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
A mnie cały czas praktycznie boli prawy jajnik. A miałam dzisiaj taki skurcz ból i potem chwilę dłuższą bolały mnie jajniki, że nie wiem. Wczoraj jeszcze trochę delikatnie plamiłam po @, ale naprawdę bardzo delikatnie i miałam wrażenie, że mam śluzu dużo razem z delikatnym różowym krwawieniem. Ale to pewnie jeszcze od @. Dziwne to. A dopiero 6 dc."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:A mnie cały czas praktycznie boli prawy jajnik. A miałam dzisiaj taki skurcz ból i potem chwilę dłuższą bolały mnie jajniki, że nie wiem. Wczoraj jeszcze trochę delikatnie plamiłam po @, ale naprawdę bardzo delikatnie i miałam wrażenie, że mam śluzu dużo razem z delikatnym różowym krwawieniem. Ale to pewnie jeszcze od @. Dziwne to. A dopiero 6 dc.
Erastel cuda sie zdarzają, a napewno będą nimi nasze dzieciLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
A to ja zawsze miałam śluz taki typowo płodny razem z @, więc u mnie to akurat nic nie znaczyło
Maruda, ale Ci te jajniki dają popalić ostatnio. Może się budzą w końcu?
Ja jutro jadę do rodziców, a oni zawsze czestują winem wieczorem. Zawsze maczam usta i resztę dopija M, ale teraz będę musiała chyba w ogóle odmówić. Muszę wymyślić, co zrobić, żeby nie było podejrzeń
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
A nie wiem, jakoś tak ostatnio. Teraz znowu lewy czuję. Nie chcę się nakręcać, bo już nie raz tak miałam i nic to nie znaczyło. Poza tym, za tydzień szpital..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 11:42
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Mnie przez dwa dni bolał lewy jajnik, ąż ciągnęło do pachwiny, a dzisiaj znowu po obu stronach mam takie głupie uczucie jakbym w środku coś mi rozpierało delikatnie, nie boli to ani nic tylko takie głupie uczucie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Mnie przez dwa dni bolał lewy jajnik, ąż ciągnęło do pachwiny, a dzisiaj znowu po obu stronach mam takie głupie uczucie jakbym w środku coś mi rozpierało delikatnie, nie boli to ani nic tylko takie głupie uczucie.
Może coś jest na rzeczy"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Może coś jest na rzeczyLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Byłam dzis u gin;) Wiec zdaję relacje Zrobiła mi cytologie, zlecila AST i ALT. Poza tym jeszcze hormon tarczycy mam zrobic. Powiedziala, ze jeden jest refundowany a pozostale musze zaplacic. Zalecila brac Ovarin i dalej Inofolic. Nastepna wizyta poczatkiem stycznia. Powiedziała, ze bedziemy powoli szukać przyczyny zmiany regularnosci okresu. Rozmawiałam tez z dziewczyną, ktora do niej chodzi juz jakis czas i bardzo ja polecala. Mowila, ze zleca badania i nie bagatelizuje niczego. Ogolnie jestem zadowolona myslalam, ze bedzie dużo gorzej.
mi88 lubi tę wiadomość
-
KpOla wrote:Byłam dzis u gin;) Wiec zdaję relacje Zrobiła mi cytologie, zlecila AST i ALT. Poza tym jeszcze hormon tarczycy mam zrobic. Powiedziala, ze jeden jest refundowany a pozostale musze zaplacic. Zalecila brac Ovarin i dalej Inofolic. Nastepna wizyta poczatkiem stycznia. Powiedziała, ze bedziemy powoli szukać przyczyny zmiany regularnosci okresu. Rozmawiałam tez z dziewczyną, ktora do niej chodzi juz jakis czas i bardzo ja polecala. Mowila, ze zleca badania i nie bagatelizuje niczego. Ogolnie jestem zadowolona myslalam, ze bedzie dużo gorzej.
No to świetnie, grunt to trafić na lekarza z powołaniem a coś mówiła, że to może być też od tabletek anty?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:
Jak tak patrzę na Twój wykres to wydaje mi się, że of źle Ci wyznacza owulację. Ja bym powiedziała, że owulacja była 23 dc, czyli w sobotę...
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
no ja tez tak myślę i tego stwierdziłam, że się będę trzymać tegoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:No to świetnie, grunt to trafić na lekarza z powołaniem a coś mówiła, że to może być też od tabletek anty?
-
KpOla wrote:Widzialam, ze nie chciala mnie straszyc niczym... byla powściągliwa w tym co mowi, i postawila chyba na następną wizytę, ze czegos wiecej sie dowiemy.
KpOla lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️