Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Jakie masz normy dla Ft 3 i Ft4? Tsh za wysokie, dla staraczki powinno być pomiędzy 1 a 2
TARCZYCA 3,46 uIU/mL
i 7dpo:
FT3: 3,55 pg/ml
FT4: 1,22 ng/dl
lekarz powiedzial ze miesci sie w normie
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
agaaa, powodzenia Rzeczywiście trochę wcześnie na USG, bo małe rośnie jak na drożdżach i każdy dodatkowy tydzień to całkiem inna jakość USG. Ale może Ci zrobi na dwa razy, albo dzidzia będzie większa, niż standardowo i się uda wszystko zobaczyć. Tylko musi mieć dobry sprzęt
Dla mnie genetyczne to był jeden z takich większych przełomów w ciąży, kiedy przestałam się tak bać
Dibolek ma chyba jeszcze kilka dni do USG, prawda?
A to TSH to potwierdzam - jak staramy się o dziecko, powinno być poniżej 2, bo może przeszkadzać.
Maruda, Mycha - kciuki za jajkamalutka_mycha lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja też jakoś raz czuję, raz nie. Owu jeszcze przede mną, ale ciekawe czy się zjawi. Nie mam humoru, pokłóciłam się z małżem. Jem lody (tak, znowu ), a na wieczór planuję wino. Pieprzyć wszystko
Jutro sprzątanie, zakupy, może ciasto upiekę, a w niedzielę stary znajomy ma nas odwiedzić."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Ciężko powiedzieć, Twój wykres chyba pojechał na urlop w góry... Trzymam kciuki Ja nie robię testów, szkoda moich nerwów, nigdy w życiu nawet jeden mi nie wyszedł."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Ja właśnie zrobiłam bo z wykresu pierwszy raz nic nie wynika. On z tych słowackich gór jeszcze nie wrócił, zabalowal
Ale wreszcie mam jakieś objawy, tj bol jajnika, śluz + ten test więc jestem dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 19:42
-
malutka_mycha wrote:Ja właśnie zrobiłam bo z wykresu pierwszy raz nic nie wynika. On z tych słowackich gór jeszcze nie wrócił, zabalowal
Ale wreszcie mam jakieś objawy, tj bol jajnika, śluz + ten test więc jestem dobrej myśli
No to zaciskam najmocniej jak się da"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
malutka_mycha wrote:Bol brzucha o niczym nie świadczy, dziewczyny często piszą że miały tak pomimo tego że były w ciąży.
Marudaruda ja za Ciebie też
Zaczęłam myśleć, że pewnie nic z tego... Bo jutro planowana @,a dziś zaczął boleć mnie brzuch coś jak na okres no i już dołek... Mimo tego, że od owulacji codziennie bolą mnie piersi i mimo tego, że są też jakieś inne objawy to jakoś się poddałam i czekam na @... Chyba boję się znowu rozczarować... -
Chyba nic nie możemy z tym zrobic, bedziemy się nakręcac. Cykl po cyklu będzie nas nawiedza nadzieja ale może są tego plusy. Gdyby nasza sytuacja była beznadziejna, gdybyśmy wiedziały że nie ma szans to nie miałbyś y też nadziei. Więc nasza sytuacja nie jest taka zła
Ale oczywiście nie można też popadać w przesadeMarudaruda, gosia17 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Chyba nic nie możemy z tym zrobic, bedziemy się nakręcac. Cykl po cyklu będzie nas nawiedza nadzieja ale może są tego plusy. Gdyby nasza sytuacja była beznadziejna, gdybyśmy wiedziały że nie ma szans to nie miałbyś y też nadziei. Więc nasza sytuacja nie jest taka zła
Ale oczywiście nie można też popadać w przesade
Moja przesada już daaaaawno została popełniona"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.