Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiaczek94 wrote:
Robiłam badania wszystko z mojej strony ok, będę je rozszerzała wkrótce, obecnie w sumie zero objawów, a od owulacji minęło już 7 dni, a owulację mam książkową tzn temperatura, kłucie jajników i 2-3 dni przed zapowiedzi "mokrutkie"
Na pewno się wkrótce uda. Napisałaś że z Twojej strony wszystko ok to naprawdę pozazdrościć. Czasem po prostu trzeba czasu
Co do forum masz rację czasem trzeba po prostu komuś się wygadać, a tu można ponarzekać i każdy Cie zrozumieGusiaczek94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobitki odebrałam wyniki FT3 2.30, FT4 1.04 a TSH 3.28... Czytałam na internecie to różne interpretacje są... Jak uważacie?
-
Marza89 wrote:Kobitki odebrałam wyniki FT3 2.30, FT4 1.04 a TSH 3.28... Czytałam na internecie to różne interpretacje są... Jak uważacie?
mi88 lubi tę wiadomość
-
Znowu szybka owulka?
U mnie też coś się zaczyna dziać. Nie wiem czy jajniki i ból podbrzusza na @ czy na owulke ale przynajmniej coś czuć
TEST OWULACYJNY PozytywnyCzekam na męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 21:40
Lonka89, nattka, Marudaruda, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Paulinaaa wrote:Agaaaaa jak tam ? Wszystko ok
? Nie widzę Cię na naszym forum założonym przez mi88 na dziale ciążowym !!
Paulina dzięki za pamięća u mnie po mału ale się kula
wczoraj byłam na badaniach (morfo, ogólne moczu i glukoza) i wszystkie wyniki są ok. W pon mam wizytę i ciekawa jestem czy gin będzie mi mógł zrobić juz prenatalne bo będzie to 10 tydz+4 ...tyle, że sam mi kazał przyjść na poprzedniej wizycie za 4 tyg i mówił o prenatalnych więc zobaczymy czy kropek będzie gotowy do mierzenia ;p ale stresuje się strasznie ;/
Forum na ciążowym śledzę, ale póki co wstrzymuje się z aktywnością, może jak w poniedziałek spadnie mi kamień z serca wtedy coś tam napiszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 07:32
Kasiulka90, Marudaruda, Marza89, Paulinaaa, mi88, welonka lubią tę wiadomość