Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiaczek94 wrote:
Robiłam badania wszystko z mojej strony ok, będę je rozszerzała wkrótce, obecnie w sumie zero objawów, a od owulacji minęło już 7 dni, a owulację mam książkową tzn temperatura, kłucie jajników i 2-3 dni przed zapowiedzi "mokrutkie"
Na pewno się wkrótce uda. Napisałaś że z Twojej strony wszystko ok to naprawdę pozazdrościć. Czasem po prostu trzeba czasu
Co do forum masz rację czasem trzeba po prostu komuś się wygadać, a tu można ponarzekać i każdy Cie zrozumieGusiaczek94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobitki odebrałam wyniki FT3 2.30, FT4 1.04 a TSH 3.28... Czytałam na internecie to różne interpretacje są... Jak uważacie?
-
Marza89 wrote:Kobitki odebrałam wyniki FT3 2.30, FT4 1.04 a TSH 3.28... Czytałam na internecie to różne interpretacje są... Jak uważacie?
mi88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, coś się dzieje!!! Disco w jajnikach od wczoraj i dzisiaj zaczął się śluz, najpierw po południu wodnisty, a teraz normalnie rozciągliwy!!!
mi88, MartitaS, KalaW lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Znowu szybka owulka?
U mnie też coś się zaczyna dziać. Nie wiem czy jajniki i ból podbrzusza na @ czy na owulke ale przynajmniej coś czuć
TEST OWULACYJNY Pozytywny Czekam na mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 21:40
Lonka89, nattka, Marudaruda, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Kurde, nie wiem, ale tak się zanosi. Całe szczęście! Dzisiaj bzykanko jak nic
Kasiulka90, Lonka89, nattka, MartitaS, Paulinaaa, welonka lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Cholera wie, ale nawet of wyznaczył mi dni płodne od jutra Ale coś jest na rzeczy, jak nic.. Mi, trzymaj kciuki, dzisiaj w obroty pójdzie żel!
Marza89, mi88 lubią tę wiadomość
PCOS, ↑ testosteron. -
Paulinaaa wrote:Agaaaaa jak tam ? Wszystko ok ? Nie widzę Cię na naszym forum założonym przez mi88 na dziale ciążowym !!
Paulina dzięki za pamięć a u mnie po mału ale się kula wczoraj byłam na badaniach (morfo, ogólne moczu i glukoza) i wszystkie wyniki są ok. W pon mam wizytę i ciekawa jestem czy gin będzie mi mógł zrobić juz prenatalne bo będzie to 10 tydz+4 ...tyle, że sam mi kazał przyjść na poprzedniej wizycie za 4 tyg i mówił o prenatalnych więc zobaczymy czy kropek będzie gotowy do mierzenia ;p ale stresuje się strasznie ;/
Forum na ciążowym śledzę, ale póki co wstrzymuje się z aktywnością, może jak w poniedziałek spadnie mi kamień z serca wtedy coś tam napiszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 07:32
Kasiulka90, Marudaruda, Marza89, Paulinaaa, mi88, welonka lubią tę wiadomość