Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio nie mam czasu nawet o tym myśleć, jak zawsze we wrześniu masa pracy. W czwartek idę zobaczymy co powie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej, dzięki za pamięć :* wszystko dobrze, jajowody drożne
MartitaS, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Uff, całe szczęście Cieszę się, że w końcu Ci się udało dobrać termin, bo to (moim zdaniem) drugie najważniejsze badanie w staraniach. Jaki macie dalszy plan działania? Staranie naturalne teraz kilka miesięcy czy jakieś leczenie? Nam się udało w cyklu z hsg, więc trzymam kciuki, żebyś za miesiąc się chwaliła
gacka89 lubi tę wiadomość
-
Idę w przyszłym tygodniu do gina więc zobaczymy. Na pewno jak tylko się dobrze poczuje to będziemy działać już teraz.
No i właśnie mam problem. Wieczorem teraz zaczęło mną telepać mam stan podgorączkowy. Brzuch mnie jakoś nie boli bardziej niż wcześniej ale się martwię nie wiem co robić. Miałam takie uczucie jakbym kolkę miała ale podejrzewam że to od spinania brzucha. Miała któras z was tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 21:46
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ja się po hsg dobrze czułam i po wyjściu z przychodni już nic mi nie doskwierało. Ale może Tobie się macica rozkurcza, nie mam pojęcia. Moja kuzynka też narzekała na bóle podbrzusza przez cały dzień. Poczekaj do jutra, jeśli Ci nie przejdzie, to zgłoś się nawet na izbę przyjęć, powinni Ci zrobić usg i sprawdzić, czy wszystko spłynęło jak należy.
-
Ok dzięki, myślę że może to też z nerwów. Dla mnie było dosyć bolesne bo okazało się że mam bardzo wysoko szyjkę i nie mogli się dostać, więc bolało mnie cholernie, zaczęło robić mi się słabo i wogole źle się czułam w trakcie.
Idę się położyć spróbuję zasnąć i zobaczę jak jutro będę się czuła.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
malutka_mycha wrote:Gacka jak sytuacja? Co lekarz powiedział po hsg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 01:01
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dzisiaj 17 DC, wczoraj pierwszy raz w życiu byłam pewna że bolą mnie piersi, wręcz piekły i przeszkadzał stanik dzisiaj już tak się nie czuję. Ale znowu temperatura niska po hsg, niby of wyznaczył mi ovu w 13 DC, czyli dzisiaj 4dpo ale szału nie ma przed hsg miałam zawsze dużo wyższą, no ale może to tak jest. Teraz tylko czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:37
malutka_mycha lubi tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Paulinaaa wrote:gacka trzymam kciuki
Jak tam maluszek?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
SanKwt wrote:Tacka dawaj znać czekam na wieści;)
Myslam że jednak może coś, bo i temp. była jakas stabilną była przez kilka dni, no i bolaly/bolą do teraz piersi co jest dla mnie nowym zjawiskiem, no ale to chyba jakieś efekty po hsg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 08:37
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny, staramy się od kwietnia 2018 r., o widzę, że mikaa88 w moim wieku - hej to pewnie masz to samo- ciągłe mówienie, że to już czas itd... A najchętniej to ja bym wykrzyknęła, że chcę ale nie mogę.. Co do wyluzowania się.. Ciężko... Ja mam wrażenie, że te starania to owładnęły całym moim światem.. niestety... Nie chce za bardzo zmieniać pracy, chociaż jest bardzo stresująca i nie daje mi satysfakcji - bo jakbym zaszła w ciążę, to dla dobra maluszka chciałabym od razu iść na zwolnienie lekarskie żeby przypadkiem coś się nie stało.. nie chcę iść do kosmetyczki żeby popracować nad cerą (odkąd nie biorę tabletek antykoncepcyjnych - znacznie mi się pogorszyła) itd.. ciągle "nie" bo jak będę w ciąży.. to jest straszne.. A co do wyluzowania.. to ja się czasem po prostu napije alkoholu.. Nie jest to dobry sposób, ale pomaga.. Wyjście ze znajomymi też.. Ale niestety życie w rytmie cyklu plus wizyt u lekarza nie jest za ciekawe..
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:cześć Dziewczyny, staramy się od kwietnia 2018 r., o widzę, że mikaa88 w moim wieku - hej to pewnie masz to samo- ciągłe mówienie, że to już czas itd... A najchętniej to ja bym wykrzyknęła, że chcę ale nie mogę.. Co do wyluzowania się.. Ciężko... Ja mam wrażenie, że te starania to owładnęły całym moim światem.. niestety... Nie chce za bardzo zmieniać pracy, chociaż jest bardzo stresująca i nie daje mi satysfakcji - bo jakbym zaszła w ciążę, to dla dobra maluszka chciałabym od razu iść na zwolnienie lekarskie żeby przypadkiem coś się nie stało.. nie chcę iść do kosmetyczki żeby popracować nad cerą (odkąd nie biorę tabletek antykoncepcyjnych - znacznie mi się pogorszyła) itd.. ciągle "nie" bo jak będę w ciąży.. to jest straszne.. A co do wyluzowania.. to ja się czasem po prostu napije alkoholu.. Nie jest to dobry sposób, ale pomaga.. Wyjście ze znajomymi też.. Ale niestety życie w rytmie cyklu plus wizyt u lekarza nie jest za ciekawe..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:00