Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola powtorz test w terminie @. Zycze Wam z calego serca 2 kresek. Trzymam mocno kciuki.
Ja juz chcialabym byc po okresie i znow sie starac. Ojjjj... dlaczego to nie moze byc prostsze.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze jaetem tak płaczliwa że każdy wasz wpis doprowadza mnie do łez gapie sie w ten test i rycze zawsze o negatywnym teście objawy mijały teraz nie nadla bola mnie cycki ciagle latam siku mdli mnie jak cholera mam jaks dziwny ten test w miejscu gdzie powinna być ta 2 kreska to przy jednej sciance jest tylko taki punkt tak jakby nie było pigmentu tej czerwonej kreski powidzice jak tu sie wstawia fotki to wam pokaże i tak jest od początku może test jest wadliwy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
to moj, 2 dni po terminie @, beta ponad 1200...nie moge jeszcze uwierzyc, chociaz sikalam o 5 rano...tyle lat i to in vitro a teraz naturalnie i to w pierwszym cyklu, oby wszytsko bylo dobrze bo ta ciaza to duza nadzieja dla mnie
karola czekaj do terminu, ja nigdy nie robilam przed bo balam sie jednej kreski, wolałam zobaczyc @ niz jedna kreche, powodzeniaAnatolka, Ania_84, Aasienkaa, Edyzia, gosiunia, cookiemonster, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa super!!! cudownie, nie ma rzeczy niemożliwych Kochana trzymam kciuki za Was:) a Ty dbaj o siebie i goń do ginekologa.
kaarolaa lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualnykaarolaa wrote:
to moj, 2 dni po terminie @, beta ponad 1200...nie moge jeszcze uwierzyc, chociaz sikalam o 5 rano...tyle lat i to in vitro a teraz naturalnie i to w pierwszym cyklu, oby wszytsko bylo dobrze bo ta ciaza to duza nadzieja dla mnie
karola czekaj do terminu, ja nigdy nie robilam przed bo balam sie jednej kreski, wolałam zobaczyc @ niz jedna kreche, powodzenia
no i jak sie czjesz jakie ty masz objawy ? -
nick nieaktualnyCześć! Ale fajnie, że jest nowy wątek! Mam 3 letnią córkę, we wrześniu udało sie zajść w ciążę w 1 cyklu. Byliśmy przeszczesliwi. Niestety ok 7 tc zaczęły się plamienia i po tygodniu poronilam. Teraz jest drugi cykl starań po, czekam na zwiastun ovu. Troche mam pesymistczne nastawiebie ale widzac ten test kaaroli wraca nadzieja! Gratulacje!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Cyt ja tez miałam monitoring przed pierwsza ciazą jak jeszcze walczyliśmy o 1 ciaże okazało sie że miałam jajeczka ale jajnik jej nie uwalniał kurcze niech juz te 2 dni mina niech już bedzie jasne co i jak bo oszlaeć idzie nie wiem czy te nerwy rozdrażnienia mam zpowodu ciazy czy z powodu @ alezawsze na 2 dni przed @ bolał mnie brzuch na razie nic mnie nie bolo więc to dobry znak zobaczymy trzymajcie kciuki kobietki bym i ja ujrzała takie cudne kreseczki jak Karola
-
nick nieaktualnyCyt na monitoring zdecydowałam się sama, żeby nie tracić czasu tzn w razie gdyby miało się okazać że coś z moją owulacją nie tak tym bardziej że raz jak byłam przypadkowo na USG to 14 dc byłam już po owu, gdy zaszłam z synkiem w ciąże miałam 20 dc bo też akurat byłam u ginekologa w tym cyklu, a my zazwyczaj już ok 17 dc opuszczaliśmy bo byłam pewna że już dawno po owulacji a te całe moje starania już tyle trwają że nie chcę tracić czasu.
I to mój 2 cykl z monitoringiem będzie i niby sobie obiecałam że ostatni, że nawet jak się nie uda to odpuszczę .. ale jak będzie nie wiem -
Witaj Cyt Nowy wątek nowe nadzieje i nowe życie oby jak najszybciej:) Mam nadzieję,że szybko wszystkie uciekniemy stąd szybciutko:)Ciężko czasem myśleć pozytywnie w sytuacjach w jakich byłyśmy czy jesteśmy.. ale razem damy radęcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola0704 wrote:super bardzo sie cieszę ja nadal mam dziwne objawy nie ustąpiły a zawsze tak było jest mi goraco kreci mi sie w głowie cycki bolą i co najdziwniejsze zawsze lubiłam jak córka mnie czesała zapinała spinki i tak dalej a dzis mnie szlak omal nie trafił wszystko mnie tak drażni a jakie ty testy robisz bo te kreski to powinny byc juz grube przy takiej becie wysokiej prawda ?
no i jak sie czjesz jakie ty masz objawy ?
co do objawowo, to ja juz niedziele tydzien temu cos przeczuwalam, ale nie bylam pewna, wtedy moglo dochodzic do zagniezdzenia...w sobote wypilam piwo i moze 4 kieliszki wodki, normalnie nic mi to tym nie jest, ale cala niedziele mnie mdliło, jesc jakos nie moglam, bylo mi duszno i serce waliło, w poniedzialek powtorka, mowie jakis ten kac dziwny, zeby dwa dni trzymal i to po takiej ilosci alko...bedac u kolegi i pijac cole myslalam ze zemdleje, a juz kolejne dni spokojne, tyle ze piersi zaczely bolec i tak jakby piec w srodku i tak jest do teraz, oprocz bolacych piersi nie mam objawow... -
nick nieaktualny