Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny co chwile latam do wc patrzeć czy @ nie przychodzi w poprzednim cyklu dzień przed @ miałam plmienia jak na razie brzuch nie boli a zawsze bolał dzień przed ale czuje tak jakos mokro wśrodku jakby mi cos leciało boje sie marzyć ale dzis troszke zapomne o tym wszystkim po przedszkolu ide z córka po paczuszki z mojej pracy bedzie troche zabawy więc sie odstresuje a wieczorem ide do sasiadki przypilnować dzieciaczki trzymajcie kciuki mdli mnie cały czas i mam dziwnego stresa zobaczymy co bedzie
-
nick nieaktualnyhejka co tu tak pusto ? ja kupiłam dzis test jakis nowy nigdy takiego nie miałam NORDTEST zobaczymy co wyjdzie niby czułość ma 10 więc jestem dobrej mysli co chwile biekam do wc kilka razu bolał mnie brzuch tak jak na @ ale słabiej i tylko chwilowo do tego coraz bardziej bola mnie piersi a rozdrażnienie siega zenitu masakra a i jeszcze jedno koło południa miałam żółty sluz jak sie podcierałam teraz juz nie i jeszcze jedno co mnie zdziwiło to takie galaretowate coś miałam na papierze malo tego ale było oststni raz takie cos widziałam na kilka dni przed porodem ale wtedy było tego masa mam adzieję że to dobry objaw dziś 29 dc jutro 30 zobaczymy jak jestem w ciazy to ten test powinien już wyjsć prawda ?
-
nick nieaktualnyJeśli jutro masz termin @ to już chyba powinno wyjść chociaż różne cuda się zdarzają i czasami później wychodzą
Ja po wizycie, pęcherzyk jest ale mały i jak będzie rósł tak wolno jak ostatnio to od następnego cyklu stymulacja Następne USG w sobotę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycyt wrote:To czekanie na testowanie chyba jest najgorsze w cyklu... Ale dwie kreski wszystko zrekompensuja Kibicuje Ci bardzo!
-
No to czekamy na wiesci:)
Tinka a Twój pecherzyk niech rośnie i spełni swoja rolę jej jakis mialam zakrecony dzień.jak mi sie chce weekendu.w piatek piekę z córą pierniczki jak ja to uwielbiam:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny nie robiłam bo zaspałam i tak szybko sie wysikałam rano że zapomniałam o tesci dzis mam 30 dc nadal mnie mdli kręci sie w głowie brzuch nie boli i @ brak wiec jestem dobrej mysli ale jutro nie idziemy do przedszkola więc na 100% zrobie jutro moze i dobrze bo to bedzie 1 dzień po terminie zibaczymy mam nadzieje że dzis nie przyjdzie i przez kolejne 9 miesięcy nadal czuje jakby mi cos tam leciało ale nic nie ma mam nadzieje że to dobry znak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny30-31 dni od pół roku wcześniej miał 35-37 dniowe wrednej @ nadal nie ma i niech jej już nie bedzie brzuch mnie nie boli tylko dziwnie ciagnie w podbrzuszu i raz po raz zakuje jajnik nadal mnie mdli i co jakis czas kreci mi sie w głowie zobaczymy jutro