Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia85 wrote:Później Ci napisze jak wrócę do domu, ale miałam wszystkie I trymestru i większość tych z listy
Okazało się ze na poim wyniku ANA2 jest od razu ana3
spoko,nigdzie mi sie nie spieszy..tez stoje przy garach,koncze obiad i do pracy na 14tą,miłego dnia...a @ juz ci sie rozkręciła?Antoś IVF,Julisia natural
-
Monia,własnie przeczytałam post ROMY na clo,była u immunologa z wynikami,zlecił jej kolejne badania (na NFZ),oczywiscie z kazdą wizytą kolejne bo od razu tak drogich badan nie moze,ale powoli bedzie szukał przyczyn..juz dzis dostała skierowanie na mutacje mthfr bo akurat tego nie robiła i juz za dwa tyg. wynik i wizyta kolejna..kurcze,farciara...moze my tez powinnysmy spróbowac do immunologa??Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Asienka,jak sie czujesz,dupek daje popalic?Ten spadek tempki to jakby zagniezdzenie...chyba zaraziłas sie od Gamy,oby!!!Trzymam kciuki
Chcialabym zeby juz bylo po niedzieli. Jeszcze trochęcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Codziennie rano zerkam na wykres Asienki i usmiecham sie,masz piekne te wykresy,nigdy takich nie miałam kiedy mierzyłam tempke.Nadajà sie do publikacji jednym slowem
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:00
Aasienkaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Codziennie rano zerkam na wykres Asienki i usmiecham sie,masz piekne te wykresy,nigdy takich nie miałam kiedy mierzyłam tempke.Nadajà sie do publikacji jednym slowem
Miłego dnia dziewczynkicóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Asieńka trzymam kciuki bo ten wykres FujFuj
Jagna dziękuję, byłam na usg we wtorek i uf dzidziol jest-11mm, serduszko pika 156x/min, także na razi staram się ni estresować i być dobrej myśli.
I czekam oczywiście na Wasze dobre wieści :*Aasienkaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Aasienkaa wrote:Jeszcze aby sie pięknie kończyły; ) hehe. Ale w końcu na którymś postawie zielona kropkę nie ma innej opcji:) wierze w to pomimo, ze czasem wątpię. Bitew wiele przegralam, ale wojnę chcę wygrać
trzeba byc dobrej mysli,jesli nie teraz to jednak przyjdzie na ciebie pora,ale mysle ze to juz kwestia dni :-)Najwazniejsze to isc do przodu i nie poddawac sie mimo porażek,jest cel i tylko wytrwali go osiągną,jak nie my to kto??Aasienkaa lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:Asieńka trzymam kciuki bo ten wykres FujFuj
Jagna dziękuję, byłam na usg we wtorek i uf dzidziol jest-11mm, serduszko pika 156x/min, także na razi staram się ni estresować i być dobrej myśli.
I czekam oczywiście na Wasze dobre wieści :*
jak miło,super ze dzieciątko sie zadomowiło,oby mu było tam najlepiej i niech sie tego trzyma.Trzymam kciuki,zdróweczka kochana zycze podwójniemidnight lubi tę wiadomość
-
Midnight rośnijcie zdrowo
Życzę dobrego wieczoru i dobrej niedzieli:) Ja dziś odwiedziłam fryzjera, poprawiłam sobie humor zmieniłam kolor w sumie tak nie do końca, bo zrobiłam tzw. ombre ale jest mi lepiej i czuję się odnowiona a co...
Jagna pewnie, że damy radę, przetrwamy to i w końcu nasz marzenia się spełnią
Monia co u Ciebie ?midnight lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
pewnie, że kusi i to mocno
ale tak szczerze sądzę że @ przyjdzie. Naprawdę nie wierzę że się udało. Nawet już smutna nie jestem, jakoś to takie normalne już, chyba muszę przemeblowanie w głowie zrobić Ale stół kuchenny ostatnio na większy wymieniłam bo jak się wprowadzaliśmy kupiłam mały stolik z myślą że bedziemy przy dużym w salonie jadać, w życiu wychodzi inaczej i po czasie męczarni wymieniłam Mogę pomieścić 3 osoby więcej heheh... a jedną na pewno więc może ten większy stół będzie zaproszeniem nowego członka rodziny
Monia boję się testować. Mam 2 testy, czekają, ale od kilku miesięcy tyle mi testów nie idzie bo mało kiedy testuję, zawsze 5 dni wcześniej plamienia pojawiające się wcześniej pozwoliły mi oszczędzić na testach;) na początku starań fortuna szła na testy.. głupia ja. Nie wykluczam że zatestuję szybciej, wszystko będzie zależało jak będę się czuła:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
hehe.. Jagna nie liczę aż na tyle tak poważnie to nie sądzę aby teraz się udało, po prosty tego nie " czuję ". Temp. pewnie sfałszowana, bo wstałam rano z zatkanym nosem, pewnie coś mnie bierze Zrobiłam dziś jakiś domowy test i negatyw. Zaskoczona nie jestem. Nie wiem co rano się stało, mam nadzieję że nic złego, bo zbudził mnie ból jajnika lewego, trwał kilka minut( może 3 min) był tak ostry że bałam się ruszyć, teraz już spokój, momentami go czuję. Pierwszy raz coś takiego miałam, oby to nic złego. @ powinna przyjść środa-czwartek. wtorek-środa robię bete jak nic się nie zmieni, aby z czystym sumieniem odstawić dupka.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Aasienkaa wrote:hehe.. Jagna nie liczę aż na tyle tak poważnie to nie sądzę aby teraz się udało, po prosty tego nie " czuję ". Temp. pewnie sfałszowana, bo wstałam rano z zatkanym nosem, pewnie coś mnie bierze Zrobiłam dziś jakiś domowy test i negatyw. Zaskoczona nie jestem. Nie wiem co rano się stało, mam nadzieję że nic złego, bo zbudził mnie ból jajnika lewego, trwał kilka minut( może 3 min) był tak ostry że bałam się ruszyć, teraz już spokój, momentami go czuję. Pierwszy raz coś takiego miałam, oby to nic złego. @ powinna przyjść środa-czwartek. wtorek-środa robię bete jak nic się nie zmieni, aby z czystym sumieniem odstawić dupka.
twój test negatyw wcale mnie nie rozczarował,ja miałam negatyw w terminie @ dopiero trzy dni po terminie bladzioch wyszedł,beta potwierdziła ciąze.Tak wiec spokojna twoja rozczochrana..Antoś IVF,Julisia natural
-
Aasienkaa wrote:Mnie ten test tez nie zdolowal. Jednak czuje sie typowo jak przed @. Nie mam złudzeń Jagna,mowie szczerze.
tempka twoja mnie nie zadawala,psuje cały wykres(koncówka rzecz jasna)..
Asiu,a byłas moze sprawdzic czy pękają ci jajca w trakcie stymulacji?Antoś IVF,Julisia natural