Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:tempka twoja mnie nie zadawala,psuje cały wykres(koncówka rzecz jasna)..
Asiu,a byłas moze sprawdzic czy pękają ci jajca w trakcie stymulacji?
Jak pojadę na wizyte chyba pogadam z dr o tym badaniu droznosci jajowodow. Ostatnio wspominala mi o tym ze byc moze trzeba bedzie zrobic..może to dobry pomysł. Chyba psychicznie dojrzalam do tego. Szkoda czasu. Moze jajowody sa zapchane. Nie wiem.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
A jeszcze w tym cyklu jak nigdy mialam plamienie owulacyjne. Rozowa krew pewnie dlatego bo byly 2 jajeczka. W 99% owulacja byla. Mam nadzieje ze sie nie myle:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Monia trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:)
Dzis robilam bete po 14 wyniki. Dzis ostatni dzien dupka. A tak mi sie nie chcialo dzis jechać na badanie ze szok.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Przykro Monia:( ale nie poddajemy sie. Mamy nadzieje ze laparo będzie przełomem w Waszych staraniach. Niech tak się stanie.
A powiedz gdzie bedziesz robiła laparo? Platne czy na fundusz?córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Dlugo sie czeka? Twoja data na kwiecień wynika kolejek czy dal Ci czas jeszcze na starania? U mnie dr mowila o hsg ale pewnie podobnie to wyglada. Musze teraz na wizycie pogadac z nią na ten temat.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
żałuję że nie zrobiłam monitoringu jeszcze raz w tym cyklu. Kurcze @ jeszcze nie mam, już mógłby przyjść abym śmiało mogła przed świętami jeszcze pojechać na monitoring. Nic się nie składa, aj te święta nic mi nie pasują w moich staraniach. Nie wiem jak @ jeszcze się spóźni co zrobię, być może będę musiała lokalnie jakiegoś gin szukać, co mi się nie uśmiecha:/ Co jest grane że @ się spóźnia Ajjjcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
wredna małpa z tej mojej @ jeszcze bardziej złośliwa niż ja Cały czas czuję jakby miała przyjść za sekundę a wkładka czyściutka niech to.. wrrr. No nic trudno tak czy siak pojadę w czwartek myślę ze jutro najpóźniej przyjdzie wredota więc w czwartek będzie coś wiadomo małe pęcherzyki może będzie widać, a dalej niech się dzieje wola nieba zrobimy swoje i będziemy czekać ale zdenerwowała mnie tym razem mocno.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Asiu,tak to z tymi @ jest,mam nadzieje ze szybko przyjdzie...ja tak dlugo czekam na normalnà @...
ale chyba juz stoi na wycieraczce...bylam w ubikacji siku,na papierze toaletowym slad moczu byl lekko ciemny,wiec chyba nadchodziAntoś IVF,Julisia natural
-
Super Jagna w tej sytuacji niech się pięknie rozkręca.I zaczynajcie owocne starania
U mnie już pojawia się przy podcieraniu krew Jeszcze nie ma @, ale mam nadzieję że dziś przyjdzie na całego. Co za małpa, ale mnie w tym cyklu w konia zrobiła. Żartowniś z niech i złośliwiec.. ale ze mną nie tak łatwo ... już wkrótce ja ja w konia zrobię i zniknie na dłuższy czasMonia85 lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud