Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Ja kawe tylko sypaną i tylko czarna a cukier hihi to inna historia gdyż używam go bardzo dużo bo aż 6 łyzeczek do herbaty którą pije takze kilka razy dziennieponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
katsuyoshi wrote:Ja kawe tylko sypaną i tylko czarna a cukier hihi to inna historia gdyż używam go bardzo dużo bo aż 6 łyzeczek do herbaty którą pije takze kilka razy dziennie
6 łyżeczek?
O rany, na samą myśl jest mi mdło... To mój mąż sypie trzy i ja już na niego mówię cukrzyk;)Demeter -
nick nieaktualnyTak 6 łyżeczek teraz i tak mało bo w wieku 25 lat to 10 sypałam ale cukier tylko do herbaty... kawe pijam gorzką czarna innej nie lubie
Wiem że sie tak nie powinno ale cóż
W ciazy nie miałam przez to żadnych problemów a nawet nie miałam cukrzycy ciązowe mimo że kiedys mi mówili że moge przez to potem miec problemy w ciaży i na staroscWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:40
-
katsuyoshi wrote:Tak 6 łyżeczek teraz i tak mało bo w wieku 25 lat to 10 sypałam ale cukier tylko do herbaty... kawe pijam gorzką czarna innej nie lubie
Wiem że sie tak nie powinno ale cóż
W ciazy nie miałam przez to żadnych problemów a nawet nie miałam cukrzycy ciązowe mimo że kiedys mi mówili że moge przez to potem miec problemy w ciaży i na staroscponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Oj uwierz moje życie nie było słodkie od czasu jak skończyłam 17 lat....
Ale co tamponad 3 lata starań...
-
A co tam każdy ma jakieś słabości, tà dzisiejszą pokusę zwalam na hormony ale od przyszłego miesiąca koniec. Ja kawę zaczęłam pić dopiero jak urodziłam, chyba mi się wtedy smaki pozmieniały. A nie cukruje herbaty od roku czasu. Chciałabym przestać jeszcze jeść mięso ale z tym już trudniej.Demeter
-
Demeter wrote:Tak wiem zdarzają się takie przypadki, ale jestem świadoma, że moja rezerwa jajnikowa drastycznie spada, po 35 roku życia jest to nieuniknione. Czuję się młodo ale natura sama rządzi się własnymi prawami. Poza tym mój mąż jest starszy ode mnie o 6 lat więc trudno powiedzieć, czy nam się uda. Bardzo żałuję, że nie zdecydowałam się na dzieci dużo wcześniej, no cóż pozostaje mi próbować dalej i modlić się.
-
katsuyoshi wrote:Witajcie dziewczyny
Przeczytałam o czym pisałyscie.
Vesper przykro mi że @ przyszła jeza wredna !
Ev widziałam że tempka nadal sie u Ciebie trzyma
Bobitta a twoja tempka piękna ! Niech się trzyma a nawet rosnie !
Ja własnie zrobiłam sobie kawke a pogoda za oknem do dupy
Nooo tak sie trzyma chodz by wcale ... juz powoli schodzi na dol a ja czuje bol krzyzy i jajniki wiec @ idzie ;| . -
Dziewczyny wiele z Was pisze,ze czuję po objawach,ze nadchodzi @. Ja w tym cyklu miałam wszystkie objawy okresowe te co zawsze,ból piersi,krzyża,podbrzusza,nawet owulacji zbytnio nie czułam,tak jak w zeszłym cyklu,a jednak beta wyszła,wiec trzeba wierzyć!
Co do mnie to rano miałam badania i beta po dwóch dniach podwojona,lekarz mówi,ze prawidłowo,ale kazal mi jeszcze zostać w szpitalu,podwoil dawkę luteiny i leżę.Ev, missy83, Vesper, pigułka lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
słodycze w moim zyciu sa bardzo wazne nie umiem sobie odmowic slodkiego tym bardziej ze jestem osobą szczupla i nie mam presji odchudzania
kawe tez bardzo lubie ale na szczescie nauczylam sie pic jedna dziennie z rana
u mnie dziwe mysli...w sumie za wczesnie na cokolwiek bo wedlug Ovu i moich odczuc owulacje mialam 4 dni temu i od tego czasu bolą mnie sutki(ktore dodatkowo sa czerwone) i podbrzusze. Wczoraj wieczorem tak dziwnie bolaly mnie jajniki, niby kłócie niby ciągnięcie. Niestety jeszcze troche czasu musze poczekac..aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
agape wrote:Dziewczyny wiele z Was pisze,ze czuję po objawach,ze nadchodzi @. Ja w tym cyklu miałam wszystkie objawy okresowe te co zawsze,ból piersi,krzyża,podbrzusza,nawet owulacji zbytnio nie czułam,tak jak w zeszłym cyklu,a jednak beta wyszła,wiec trzeba wierzyć!
Co do mnie to rano miałam badania i beta po dwóch dniach podwojona,lekarz mówi,ze prawidłowo,ale kazal mi jeszcze zostać w szpitalu,podwoil dawkę luteiny i leżę.
Ale sie ciesze ! Super Trzymaj sie kochana ) -
agape wrote:Dziewczyny wiele z Was pisze,ze czuję po objawach,ze nadchodzi @. Ja w tym cyklu miałam wszystkie objawy okresowe te co zawsze,ból piersi,krzyża,podbrzusza,nawet owulacji zbytnio nie czułam,tak jak w zeszłym cyklu,a jednak beta wyszła,wiec trzeba wierzyć!
Co do mnie to rano miałam badania i beta po dwóch dniach podwojona,lekarz mówi,ze prawidłowo,ale kazal mi jeszcze zostać w szpitalu,podwoil dawkę luteiny i leżę.Vesper lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
palma wrote:słodycze w moim zyciu sa bardzo wazne nie umiem sobie odmowic slodkiego tym bardziej ze jestem osobą szczupla i nie mam presji odchudzania
kawe tez bardzo lubie ale na szczescie nauczylam sie pic jedna dziennie z rana
u mnie dziwe mysli...w sumie za wczesnie na cokolwiek bo wedlug Ovu i moich odczuc owulacje mialam 4 dni temu i od tego czasu bolą mnie sutki(ktore dodatkowo sa czerwone) i podbrzusze. Wczoraj wieczorem tak dziwnie bolaly mnie jajniki, niby kłócie niby ciągnięcie. Niestety jeszcze troche czasu musze poczekac..ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ja odkąd pamiętam nie narzekałam na bole przed okresem i zawsze sie smialam ze nie wiem kiedy okres bede miala bo nie mam zadnych objawów. A teraz od jakiegos czasu bolą mnie jajniki, piersi, albo dzien czy dwa przed okresem bardzo boli mnie podbrzusze i nagle przechodzi. Tak więc jak zwykle pod górkę i nie wiadomo o co chodzianiołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
katsuyoshi wrote:Prawda jest taka ze objawy które odczuwamy sa takie na @ jak i na ciąże i jestem tego żywym dowodem bo miałam objawy na @ a się okazało że ciąza jak z synkiem zaszłam.
Wróciłam własnie z miasta... piękna pogodaponad 3 lata starań...