Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
słońce82 wrote:Nie liczy się wiek metrykalny, a emocjonalny.
Cieszę się, że nie jestem tutaj sama po trzydziestcesłońce82, missy83 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Vesper wrote:Zuzanna, to przyznaję, że mało wiesz o swoim cyklu po dwóch latach starań...(nie miej mi za złe). Myślę, że warto, żebyś się zaczęła obserwować.
Bo może jeśli masz późne ovu, to faza lutealna jest przykrótka?
Zacznij obserwować, kiedy masz ovu, ile u Ciebie średnio trwa FL (może jest ok, ale tak czy inaczej warto wiedzieć), jakie masz wahania długości faz w cyklu...
poza tym z tego, co wiem stan endometrium najlepiej ocenić zaraz po @
Ja faktycznie nawet przed mierzeniem tempki miałam łatwiej, bo organizm daje mi sygnały, że coś się dzieje w jajnikach w czasie przypuszczalnej ovu i jestem w stanie oszacować, ile u mnie średnio coś trwa.
Ale jak pisałam wcześniej, monitoring jest najlepszy do oceny ovu.
Rzeczywiscie musiałabym się wybrać na monitoring. No bo objawow owulacji nie mam , jedynie ten sluz - ale to raz on jest a raz go nie zauważam.ponad 3 lata starań...
-
Zuzanna dopinguję Cię do obserwacji i trzymam kciuki za pomyślność Twoich starań.
Dzień dobry dziewczyny, u mnie @ jak w zegarku
buziaki!Bobitta, Ev lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Zuzanna dopinguję Cię do obserwacji i trzymam kciuki za pomyślność Twoich starań.
buziaki!Vesper lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
Vesper wrote:Zuzanna dopinguję Cię do obserwacji i trzymam kciuki za pomyślność Twoich starań.
buziaki!ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Ja tez już 30 skończone
Słonce82 to 83 to Twój rocznik:-)? no spoko - ja też czuję się bardzo młodo, emocjonalnie :-DDD
Witam Was,
a ja się dziś "truję" chipsami tortilla cheese, mega słonymi, wiem,że szkodzę "przed staraniami". Jednak chyba przyszła do mnie lekka załamka, że w ostatnim cyklu się nie udało.
W poniedziałek wizyta u innego lekarza (ostatnio u gin byłam w lipcu)
Miłego dnia, Kobietki:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:33
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
zuzanna wrote:Vesper może udostępnisz swój wykres?
a co do nowego, nie wiem jeszcze jak się to robi
muszę lecieć do pracy, ale jeszcze się odezwę, pa!
edit: nowy jest, stary gdzieś też.. jakby co wlepię go tu wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:29
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Selja wrote:To ja jestem tu babcią !!!
Pewnie wyglądasz na Dwudziestoparolatkę , bo taką się czujesz:-)
Pamiętajmy, im bardziej młodo czująca się psychika, to dłużej tą młodość zewnętrznie widac!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:33
słońce82, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:A mi tak tu głupio było,bo myślałam,że ja jedna z najstarszych w tym wątku
Słonce82 to 83 to Twój rocznik:-)? no spoko - ja też czuję się bardzo młodo, emocjonalnie :-DDD
Witam Was,
a ja się dziś "truję" chipsami tortilla cheese, mega słonymi, wiem,że szkodzę "przed staraniami". Jednak chyba przyszła do mnie lekka załamka, że w ostatnim cyklu się nie udało.
W poniedziałek wizyta u innego lekarza (ostatnio u gin byłam w lipcu)
Miłego dnia, Kobietki:-*zuzanna, missy83 lubią tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Dziewczyny mierzycie temperaturę zawsze o tej samej godzienie i po minimum 5 godzinach snu?ponad 3 lata starań...
-
Demeter wrote:Tak czasami się zastanawiam, czy w moim wieku zachodzenie w ciążę jest jeszcze bezpieczne.
missy83, Vesper lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Przeczytałam o czym pisałyscie.
Vesper przykro mi że @ przyszłajeza wredna !
Ev widziałam że tempka nadal sie u Ciebie trzyma
Bobitta a twoja tempka piękna ! Niech się trzyma a nawet rosnie !
Ja własnie zrobiłam sobie kawke a pogoda za oknem do dupy
Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
-
zuzanna wrote:Demeter jeszcze jesteś mloda. Wszystko przed Toba. Znajoma moja ma 38 skończone i teraz zaszla i wszystko w jak najlepszym porządku. A przecież i po 40- tce zachodza
Tak wiem zdarzają się takie przypadki, ale jestem świadoma, że moja rezerwa jajnikowa drastycznie spada, po 35 roku życia jest to nieuniknione. Czuję się młodo ale natura sama rządzi się własnymi prawami. Poza tym mój mąż jest starszy ode mnie o 6 lat więc trudno powiedzieć, czy nam się uda. Bardzo żałuję, że nie zdecydowałam się na dzieci dużo wcześniej, no cóż pozostaje mi próbować dalej i modlić się.Demeter