Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypalma wrote:hej kobitki :* zauwazylam własnie ze mam duzo sluzu o kolorze kremowym i jego konsystencja jest równiez taka kremowa, miejscami z grudkami i srednio gęsta(nie jakos bardzo) szyjke mam twardą srednio wysoko(rano byla wyzej) a czy otwarta nie moge stwierdzic. czy to oznacza ze juz mam okres nieplodny?
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zuzanna wrote:Ja nie wiem ile trwa druga faza
Zuzanna, to przyznaję, że mało wiesz o swoim cyklu po dwóch latach starań...(nie miej mi za złe). Myślę, że warto, żebyś się zaczęła obserwować.
Bo może jeśli masz późne ovu, to faza lutealna jest przykrótka?
Zacznij obserwować, kiedy masz ovu, ile u Ciebie średnio trwa FL (może jest ok, ale tak czy inaczej warto wiedzieć), jakie masz wahania długości faz w cyklu...
poza tym z tego, co wiem stan endometrium najlepiej ocenić zaraz po @
Ja faktycznie nawet przed mierzeniem tempki miałam łatwiej, bo organizm daje mi sygnały, że coś się dzieje w jajnikach w czasie przypuszczalnej ovu i jestem w stanie oszacować, ile u mnie średnio coś trwa.
Ale jak pisałam wcześniej, monitoring jest najlepszy do oceny ovu.
film był fajny
edit:
Demeter, ale Ty już masz jedno dziecko, nie? więc to trochę insza inszość
Selja, damy radęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:57
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Dzieńdoberek drogie Panie
Wstałam, tempke wpisałam i chyba wracam jeszcze na godzinkę lub dwie do lozka bo nie czuje jeszcze sie do konca wypoczęta ;| . A mam na takie leniuchowanie jeszcze kilka dni wiec skorzystam , a co !
maluutka90, zuzanna, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Dzieńdoberek drogie Panie
Wstałam, tempke wpisałam i chyba wracam jeszcze na godzinkę lub dwie do lozka bo nie czuje jeszcze sie do konca wypoczęta ;| . A mam na takie leniuchowanie jeszcze kilka dni wiec skorzystam , a co !
Korztaj póki możesz... Ja niestety musze iść do pracy a tak mi się spać chce