Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolla. wrote:Zaspamuje Was dzisiaj z pytaniami, ale nie mam z kim o tym porozmawiać.
Można brać coś na uspokojenie w drugiej połowie cyklu? Bierzecie coś czy mimo wszystko radzicie sobie z tym napięciem? Dobrze zasypiam po neopersenie, ale tam na ulotce jest wzmianka, że nie bardzo w czasie starań, melisa niby też ma jakies działanie, które nie wpływa do konca dobrze, co jeszcze?Ev lubi tę wiadomość
-
Dziewczny od którego dnia cyklu się staracie na wspomagaczach??
Ja mam 25 lat skonczone - ale mozecie sie tego domyslic po nicku.
Co do tematu w/w panikowania, zgadzam się z dziewczynami... Panikowanie na zapas, i sianie paniki to jest lekka przesada... Wiadomo, ze kazdej jest przykro, i ze kazda z nas ma jeden cel - być w ciązy, ale jesli staranie wywoluje u Ciebie taki stres to co zrobisz, jak bedziesz miala rodzić, kiedy bedzie cie bolalo? To co? Albo jak dziecko bedzie bardzo chore i nie bedziesz mu w stanie pomoc? Sorki, ale zbierz kobieto cycki, z podlogi i do dziela ))Vesper, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Haha, słońce ja jestem najmłodsza z rodzeństwa, ale dzieci mojego rodzeństwa pewnie za chwilę będą już miały dzieci, więc jestem w rodzinie trochę jak półpiętro w domu
wszystkie role mi pasują
wiadomo, żeby być babcią trzeba być mamąsłońce82, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"