Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja musze wytrzymać do czwartku, bo ide na uczelnie a w week wesle więc jakoś zleci ten tydzien. Wesele mam 2-3 dni przed okresem i wiecie jak to jest, ta niepewnosc jak z alkoholem, bo co jesli zaciążyłam...tez nie wiem jak to zrobic. Ale w wziązku z tym że nie mam zadnych objawow bede sie bawic do upadlegoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyEv ja wiem ze to nie łatwe ale musisz byc cierpliwa.
Test piszesz ze - ale to może być za wczesnie na testowanie masz dopiero 11dpo także nic jeszcze nie wiadomo.
Wiem ze irytujące i męczące jest te czekanie na @ tym bardziej że nie ma a test pokazuje -...
coś o tym niestety wiem, łatwiej byłoby jakby przyszła lub test od razu wykazał ciaze byłoby lżej...
Widzę tempka poszła ci w góre
-
palma, jak nie masz objawow to chyba dobrze, na ciazowe za wczesnie a okres niech nie przychodzi, mnie denerwuje to, ze czuje @ w kosciach, wiec to pewnie kwestia dni lub godzin, ale nie bede testowac, wytrzymam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:04
-
katsuyoshi wrote:Ev ja wiem ze to nie łatwe ale musisz byc cierpliwa.
Test piszesz ze - ale to może być za wczesnie na testowanie masz dopiero 11dpo także nic jeszcze nie wiadomo.
Wiem ze irytujące i męczące jest te czekanie na @ tym bardziej że nie ma a test pokazuje -...
coś o tym niestety wiem, łatwiej byłoby jakby przyszła lub test od razu wykazał ciaze byłoby lżej...
Widzę tempka poszła ci w góre
Niestety ... jeszcze wczoraj bylam spokojna - mysle sobie dobra jeden dzien w ta czy w ta ... ale dzis juz nie jest tak latwo ;|.
Możliwe ze za wcześnie i te testy tez takie nie najlepsze jakosciowo sa.
Hah Dokładnie !
Poszła , ale ostatnio w dniu @ tez byla wysoka - wiec juz nic z tego nie rozumiem -
Karolla. wrote:palma, jak nie masz objawow to chyba dobrze, na ciazowe za wczesnie a okres niech nie przychodzi, mnie denerwuje to, ze czuje @ w kosciach, wiec to pewnie kwestia dni lub godzin, ale nie bede testowac, wytrzymam.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Karolla. wrote:palma, no chyba, ze pms Cie nie dotyczy, ja przed kazdym okresem mam wiekse piersi itd, wiec mialabym nadzieje gdybm nie czula zadnych objawow zblizajacej sie @.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
ja sie zastanawiam czy na jeden cykl nie wypisac sie ovufriend, nic nie notowac nie przygladac sie, tylko kochac jak najczesciej i czerpac z tego przyjemnosci
słońce82, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:ja sie zastanawiam czy na jeden cykl nie wypisac sie ovufriend, nic nie notowac nie przygladac sie, tylko kochac jak najczesciej i czerpac z tego przyjemnosci
Jest mysl Jesli czula bys sie przez to spokojniejsza i wolna to warto spróbowaćVesper lubi tę wiadomość
-
Ja nie mierze temp, zaczelam wpisywac inne objawy tylko tak dla zabawy, a loguje sie glownie, zeby z Wami popisac Troche w tym miesiacu badalam śluz, ale teraz juz postaram sie nawet na niego nie zwracac uwagi.
Jednak, zamierzam zrobic badania, kupic testy owu i moze ten zel conecive.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:43
-
nick nieaktualnyEv wrote:palma , Karola - ja czulam objawy zblizajacej sie @ jeszcze 2 dni temu a teraz juz nic ... jedynie co to oslabienie , bol glowy- ale tego nie podciagam pod objawy @ .
Znow mi sie widocznie cos pokaszanilo z cyklem ;/ -
katsuyoshi wrote:Ja własnie miałam identycznie 2 dni przed dostaniem @ wszystkie dolegliwosci minely, trzymal tylko sie ból głowy i zmeczenie
No to wszystko jasne ) ... chociaż mi te objawy ustąpiły tak w zasadzie dopiero wczoraj po południu czyli w dzień spodziewanej @ . Na 2 dni przed to mialam bole itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:09
-
Nitka88 wrote:Hek Ja dzis zakupulam sobie ten wiesiolek i wzielam juz bo mam jeszcze kilka dni do owu a moze cosik juz pomoze na sluzponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI