Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przepraszam, że dopiero piszę... ale tak do d.. dnia już dawno nie miałam ale od początku...
Pecherzyka brak, nic totaltnie nie ma ale nie wiem czy to oznacza, że nadal jestem przed owu, czy poprostu tej owu nie będzie. W środę idę znów na monitoring. Pani dr powiedziała, że jeśli się nic nie zadzieje, to zwiększy dawkę leków od następnego cyklu także ten już raczej nic nie przyniesie... ale nie kazała mi tracić nadziei... Wyszłam tak zdołowana z tego gabinetu i tak zła że kosmos. Pojechałam do ikei na zakupy i wysiadając z auta zbiłam szybkę w telefonie i byłam bez telefonu. Nowa 500zł. Więc mówie super! Na szczęście mogłam przedłużyć 7mc wcześniej umowę i już mam nowy telefon, ale musiałam jechać go odebrać z salonu aż na promienistej więc całe popołudnie w biegu, w nerwach i smutku
Odpowiadajając na wcześniejsze pytania - jestem pierwsz raz na wspomagaczu. Biorę Clostilbegyt 1tabl przez 5 dni od 3-8d,c.
Ponadto Pani doktor sama zaproponowała monitoring aby zobaczyć czy jest reakcja na leki.. I wykonuje je u mojej ginekolog
Także taka ot moja historia,
to sobie ponarzekłam.
Mąż nie traci nadziei i jest ze mną, i to jest najważniejsze
-
maluutka90 wrote:Dziewczyny przepraszam, że dopiero piszę... ale tak do d.. dnia już dawno nie miałam ale od początku...
Pecherzyka brak, nic totaltnie nie ma ale nie wiem czy to oznacza, że nadal jestem przed owu, czy poprostu tej owu nie będzie. W środę idę znów na monitoring. Pani dr powiedziała, że jeśli się nic nie zadzieje, to zwiększy dawkę leków od następnego cyklu także ten już raczej nic nie przyniesie... ale nie kazała mi tracić nadziei... Wyszłam tak zdołowana z tego gabinetu i tak zła że kosmos. Pojechałam do ikei na zakupy i wysiadając z auta zbiłam szybkę w telefonie i byłam bez telefonu. Nowa 500zł. Więc mówie super! Na szczęście mogłam przedłużyć 7mc wcześniej umowę i już mam nowy telefon, ale musiałam jechać go odebrać z salonu aż na promienistej więc całe popołudnie w biegu, w nerwach i smutku
Odpowiadajając na wcześniejsze pytania - jestem pierwsz raz na wspomagaczu. Biorę Clostilbegyt 1tabl przez 5 dni od 3-8d,c.
Ponadto Pani doktor sama zaproponowała monitoring aby zobaczyć czy jest reakcja na leki.. I wykonuje je u mojej ginekolog
Także taka ot moja historia,
to sobie ponarzekłam.
Mąż nie traci nadziei i jest ze mną, i to jest najważniejsze
Wspolczuje fatalnego dnia
Ale powiem ci jedno , ja bylam w tym cyklu u gin. w 12 d.c i stwierdzil tez ze nic nie ma i raczej nie ma juz szans na ovu ... a tu owulka chyba jednak byla (? ) w 20 dc tak ze spokojnie nie zawsze to wszystko jest jak w ksiazce aaa no i to tez jest cykl po CLO .
Nie trac nadzieji -
Ev wrote:Wspolczuje fatalnego dnia
Ale powiem ci jedno , ja bylam w tym cyklu u gin. w 12 d.c i stwierdzil tez ze nic nie ma i raczej nie ma juz szans na ovu ... a tu owulka chyba jednak byla (? ) w 20 dc tak ze spokojnie nie zawsze to wszystko jest jak w ksiazce aaa no i to tez jest cykl po CLO .
Nie trac nadzieji
Ale byłaś poźniej też czy nie? Pocieszam się fakt ze macica jest ok -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ev bardzo możliwe że przez te nowe leki i ilosc twój cykl zmienil stan rzeczy i wygląda to jak wygląda...
Taka ilosc leków mogła różne rzeczy zmienic
No własnie tez tak myślę ... i jestem wściekła bo miało być lepiej a nie ... eh ;///
-
cześć dziewczyny,
Ja mam ostatnio dużo pracy, więc mam mało czasu na pisanie, ale czytuję Was, więc jestem na bieżąco. przykro mi z powodu wszystkich @, które nadeszły i owulacji, które nie nadchodzą albo się spóźniają... mimo wszystko jestem dobrej myśli i życzę nam doczekania się zdrowego potomstwa w niedługim czasie.
Mój aktualny cykl może się okazać przekreślony. wydaje mi się, że mam infekcję (niestety, ginka to zbagatelizowała mówiąc, że spada mi PH podczas @ i stąd objawy). chyba muszę pójść do innego lekarza, pewnie dostanę leki i będzie po zawodach...
inna sprawa, że zioła unormowały mi długość cyklu i zmniejszyły krwawienie. tyle dobrze
bądźcie dzielne i niech moc będzie z Wami !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:40
Ev, maluutka90 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witam. A ja w tym cyklu się nie staram !
Musimy zadbać o nasze komórki rozrodcze. Ja porobię badania... a tak dla treningu pomierzę temperaturę... poobserwuję swój wykres..
Za to trzymam kciuki za Wasze starankaVesper lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyMalutka90 - ja też jestem 1 cykl na clo, miałam monitoring w piątek (14 dc) i usłyszałam, że mam mnóstwo pęcherzyków, ale malutkich i doktor zaprasza za tydzień (21 dc).. Mówiła, że potrzeba czasu, ale ja również sceptycznie do tego podchodzę, że niby owulacja na clo w okolicy 20 dc?
-
Dabtka wrote:Malutka90 - ja też jestem 1 cykl na clo, miałam monitoring w piątek (14 dc) i usłyszałam, że mam mnóstwo pęcherzyków, ale malutkich i doktor zaprasza za tydzień (21 dc).. Mówiła, że potrzeba czasu, ale ja również sceptycznie do tego podchodzę, że niby owulacja na clo w okolicy 20 dc?
Nie mam pojęcia, ale z tego co zrozumiałam, to u mnie ten lek nie podziałał, w sensie, że miałam obraz typowo policystycznych jajników, i żadnego dominującego. Idę jutro znów (16d.c) i zobaczymy... ale nie nastawiam się już.
W nocy wogóle mi się śniły takie bzdury, że szkoda gadać. -
Dzien dobry dziewczynki- jesteście? Dzis tempkka u mnie troszkę wyżej ale wydaje mi się ze mój termometr to cos fiksuje i nie wierze tak do końca. Jeszcze jakiś tydzień do @ wiec nie nastawiam się bo zadnych dolegliwości nie mam itd. Dzis wizyta u lekarza.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
palma wrote:Dzień doberek staraczki
u mnie z rana humor ekstra, oby tak było jak najdłużej ;p
śluz się zmienił na wodnisty, nie wiem już o co chodzi, mój organizm się ze mną bawi
jakie macie plany na dziś ?ponad 3 lata starań...
-
palma wrote:Zuzanna trzymam kciuki daj znac jak poszło
ja właśnie nie mam pomysłu na obiadek, chyba muszę coś pysznego na necie poszukaćponad 3 lata starań...