Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto pierwsze zdanie dzisiejszej porady dnia, cytuję:
''Postaraj się nie być zbyt niecierpliwa w stosunku do terminu zajścia w ciążę.''
No to faktycznie mega optymistyczna porada na ovu, niech ich gęś kopnie.
A tak to dzień dobry moje kochane, mam nadzieję że u was miło płynie czas, bo u mnie do bani.Ev, słońce82 lubią tę wiadomość
Demeter -
Demeter wrote:Oto pierwsze zdanie dzisiejszej porady dnia, cytuję:
''Postaraj się nie być zbyt niecierpliwa w stosunku do terminu zajścia w ciążę.''
No to faktycznie mega optymistyczna porada na ovu, niech ich gęś kopnie.
A tak to dzień dobry moje kochane, mam nadzieję że u was miło płynie czas, bo u mnie do bani.
taaa ... .
Ja staram sie jakos nie myslec co z ta moja @ ... tak ze rewelacyjnie ^^ .Demeter lubi tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Ja dziś albo jutro powinnam dostać @, narazie pms a okresu brak, ale czuje, ze juz niebawem moze nadejsc. W nastepnym miesiacu musze kupic testy owu.
Mnie dzis strasznie rwą jajniki i plecy - mam wrażenie jak by @ byla tuz za rogiem ;/
i brzuch mnie rozbolał na dodatek .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:55
-
Mam doła,dużego doła, niedawno dzwoniła kuzynka, która jest w 20 tc, była u lekarza dowiedziała się, że będzie mieć dziewczynke, a mnie zaczyna boleć głowa przed @, przed chwilą z ciekawości zmierzyłam sobie temp. i spadła gwałtownie 36.3, jutro bądź pojutrze okres:( Nie mam już złudzeń. Dolina...
-
słońce82 wrote:Mam doła,dużego doła, niedawno dzwoniła kuzynka, która jest w 20 tc, była u lekarza dowiedziała się, że będzie mieć dziewczynke, a mnie zaczyna boleć głowa przed @, przed chwilą z ciekawości zmierzyłam sobie temp. i spadła gwałtownie 36.3, jutro bądź pojutrze okres:( Nie mam już złudzeń. Dolina...
Głowa do góry ! Nowy cykl = nowa szansa