Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev, spadek nie fajny... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Ja dziś na monitoring znów. 18,30 mam wizytę. Ale wiem, że nic z tego nie będzie, bo nie mam żadnych objawów na owu - no może ból głowy i nerwowość, ale to chyba raczej leki... ehh ciężka droga przed nami..
BTW, dziś o 2,30 dostałam zdjęcie od koleżanki z pracy, która urodziła córunię. Starali się od sierpnia zeszłego roku, zaszła w grudniu.. -
Hej laski.
trochę mnie tu nie było ... jak tak dalej pójdzie to zapomnę loginu na ovu ...
chyba z 10 stron musiałam przeczytać.
Ev - zobaczymy jak to będzie, jeśli dzidzi, to wiem, że matka chrzestna juz się znalazła, ja mogę ze swojej strony zaproponować OVUnianię.
Kat - przykro mi z Twojej @ (wiem co czujesz, bo mnie też temperatura oszukiwała po raz drugi ;/)
Vesper - dziękuję za wsparcie, niby to tylko komentarze pod wykresem a jakoś tak mnie podniosły na duchu
widzę, że do forum dołączyły jakieś dziewoje, których linki pierwszy raz widzę - także witam wszystkich.
Tyśka/Paulette/Klaudyssa/Sejla/Agape/Demeter czemu się tak rzadko udzielacie ? Brakuje mi Was tu
Natalii - jeli chodzi o test owulacyjny to u mnie wygląda to tak- dzień przed owulacją widać kontrolną i lekką testową, w dniu owulacji dwie jednakowe, dzień po kontrolna i lekką testową.
Ola_85 - jak chcesz żeby bez mierzenia temperatury OVU wyznaczyło Ci owulację ? ciężko ...
Ja dziewczyny nie wiem co będzie w tym cyklu. Jetem zmęczona rozczarowaniami. Na ten moment mam plan że tempkę zacznę mierzyć w 7dc do ovulacji a potem nie wiem.
Te które pamietają moje plany na weekend wiedzą, że sprzątałam hehe na sprzątaniu się nie skończyło, zrobiłam przemeblowanie a porządki takie, że znalazłam jeszcze dwa testy ovu i wyrzuciłam chyba z tonę babmbetli.
Dziś 30 września-DZIEŃ CHŁOPAKA - niby mąż to mężczyzna, dnia męża nie ma, ale czy Wy kminicie coś dla swoich ukochanych ?
Bobitta
-
Bobitta wrote:Hej laski.
trochę mnie tu nie było ... jak tak dalej pójdzie to zapomnę loginu na ovu ...
chyba z 10 stron musiałam przeczytać.
Ev - zobaczymy jak to będzie, jeśli dzidzi, to wiem, że matka chrzestna juz się znalazła, ja mogę ze swojej strony zaproponować OVUnianię.
Kat - przykro mi z Twojej @ (wiem co czujesz, bo mnie też temperatura oszukiwała po raz drugi ;/)
Vesper - dziękuję za wsparcie, niby to tylko komentarze pod wykresem a jakoś tak mnie podniosły na duchu
widzę, że do forum dołączyły jakieś dziewoje, których linki pierwszy raz widzę - także witam wszystkich.
Tyśka/Paulette/Klaudyssa/Sejla/Agape/Demeter czemu się tak rzadko udzielacie ? Brakuje mi Was tu
Natalii - jeli chodzi o test owulacyjny to u mnie wygląda to tak- dzień przed owulacją widać kontrolną i lekką testową, w dniu owulacji dwie jednakowe, dzień po kontrolna i lekką testową.
Ola_85 - jak chcesz żeby bez mierzenia temperatury OVU wyznaczyło Ci owulację ? ciężko ...
Ja dziewczyny nie wiem co będzie w tym cyklu. Jetem zmęczona rozczarowaniami. Na ten moment mam plan że tempkę zacznę mierzyć w 7dc do ovulacji a potem nie wiem.
Te które pamietają moje plany na weekend wiedzą, że sprzątałam hehe na sprzątaniu się nie skończyło, zrobiłam przemeblowanie a porządki takie, że znalazłam jeszcze dwa testy ovu i wyrzuciłam chyba z tonę babmbetli.
Dziś 30 września-DZIEŃ CHŁOPAKA - niby mąż to mężczyzna, dnia męża nie ma, ale czy Wy kminicie coś dla swoich ukochanych ?Bobitta lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki. Wczoraj bylam u doktorka. Nastepnym etapewm ma być test po stosunku PCT- miała go któras z was. Lekarz podejrzewa albo wrogi sluz bądź zbyt mala ruchliwość i zywotnosc plemnikow- choć badania nasienia wyszlo idealnie. Ewentualnie będę mieć robione przeciwciała z krwi gdyby test nic nie wykazal. Maktoras z was doświadczenie w tym temacie?ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:Witam dziewczynki. Wczoraj bylam u doktorka. Nastepnym etapewm ma być test po stosunku PCT- miała go któras z was. Lekarz podejrzewa albo wrogi sluz bądź zbyt mala ruchliwość i zywotnosc plemnikow- choć badania nasienia wyszlo idealnie. Ewentualnie będę mieć robione przeciwciała z krwi gdyby test nic nie wykazal. Maktoras z was doświadczenie w tym temacie?
-
słońce82 wrote:Ja miałam badanie na wrogość śluzu, z tym, że nie po stosunku, gin. pobrał ode mnie śluz, mąż oddał nasienei do kubeczka i w laboratorium to połączyli i tak sprawdzali.ponad 3 lata starań...
-
Bobitta wrote:a jak maż oddawał nasienie to mogłaś być z nim ?
Bobitta lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
Mój chciał żebym była ale jak zwykle praca mnie zatrzymała
Nie odzywałam się często no musze ogarnąć kwestie mieszkania. Wybaczcie mi proszę jeszcze potrzebuje kilkunastu dni a potem przez pół roku będzie spokój .
Tak dziś stwierdzilam, ze przez to całe zamieszanie przestałam swirowac w kwestii dzuecka. Może to sposób na mnie
Bobitta lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Witajcie kochane.
Ja nie śpie praktycznie całą noc
Po wczorajszych gosciach synek poszedł spac o 18 i wstał juz o 24... siedzialam z nim az do 3 potem tylko drzemka gdzinna i znowu nie spi....
Także można wyobrazic sobie moje zmeczenie .
Czekam tylko jak zachce mu sie spac i od razu się kłade odsypiac.
Ev miejmy nadzieje że się to w końcu wyjasni bo ile można
Miłego dnia życze wszystkim.
Oj biedulku
No dokładnie ;// -
maluutka90 wrote:Ev, spadek nie fajny... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Ja dziś na monitoring znów. 18,30 mam wizytę. Ale wiem, że nic z tego nie będzie, bo nie mam żadnych objawów na owu - no może ból głowy i nerwowość, ale to chyba raczej leki... ehh ciężka droga przed nami..
BTW, dziś o 2,30 dostałam zdjęcie od koleżanki z pracy, która urodziła córunię. Starali się od sierpnia zeszłego roku, zaszła w grudniu..
No niby tak ale @ dalej nie ma (