Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:Teraz juz sie nie mam czym zasugerować nawet ... ehhhh !
A @ dalej nie mai temp. poszla w gore ;/
Mam juz tego dosc ...
super ze temp poszla w góre trzymam mocno kciuki :* planujesz testowac?aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:super ze temp poszla w góre trzymam mocno kciuki :* planujesz testowac?
JUZ TERAZ SAMA NIE WIEM BO MI owf PRZESUNOL TE DATE OWULACJI CO JEST NIEMOZLIWE I BYLA BYM TERAZ W 18 DPO a wtedy to wczorajszy test by tez wyszedl ... i nie wiem co mam robic , czy sugerowaac sie pierwotna wersja czyli ze owulacje mialam okolo 20 dc ? ;/ -
nick nieaktualnyEv widzisz te owf jest dziwny mi tez wtedy przestawil
Ale fajnie ze tempka w góre a nie w dół chociaż u mnie tez wysoko ciagle się trzymała fakt @ opozniona tylko 1 dzien a u ciebie juz dluzej chyba tak?
Może spróbuj testować albo bete zrób
Musi się w końcu to wyjasnic
A co do dnia ... mam piekna cieplą pogode, kolo 14-15 bede miala gosci z polski
A obiadek mam od wczoraj czyli gołąbki :p
Teraz chwilowo odpoczywam i piję herbatke bo synek spi.
Potem za jakieś 20-30 min bede jadła obiadek z moim ukochanym bo ziemniaczki juz wstawione. -
katsuyoshi wrote:Ev widzisz te owf jest dziwny mi tez wtedy przestawil
Ale fajnie ze tempka w góre a nie w dół chociaż u mnie tez wysoko ciagle się trzymała fakt @ opozniona tylko 1 dzien a u ciebie juz dluzej chyba tak?
Może spróbuj testować albo bete zrób
Musi się w końcu to wyjasnic
A co do dnia ... mam piekna cieplą pogode, kolo 14-15 bede miala gosci z polski
A obiadek mam od wczoraj czyli gołąbki :p
Teraz chwilowo odpoczywam i piję herbatke bo synek spi.
Potem za jakieś 20-30 min bede jadła obiadek z moim ukochanym bo ziemniaczki juz wstawione.
No ześwirował i jeszcze bardziej mnie to wkurzyło ;/ , z 2 strony to tylko jakis program wiec nie ma sie co nim sugerować.
No podniosła sie temka, ale ja juz i tak na to nie patrze ... nie wiem co jest i co mam robić wczoraj to mi tak bylo niedobrze w nocy ze masakra ;/... okres w zasadzie spoznia sie 3 dni.
Jestem strasznie wsciekla bo nie wiem co sie dzieje i o co chodzi ... wczoraj robilam test to byl - .
Sugeruje sie jeszcze ta druga data wyznaczona przez owf za pierwszym razem i czekam do czwartku na @ a pozniej to nie wiem ... ;|| -
Hej dziewczyny
Ja też czekam na @, już dziś albo jutro powinnam dostać (nie powinnam? ;P)
ale zbiera mnie, także...chyba to juz w tym miesiacu nieuniknione...
Ev, spokojnie, moze to przez stres? Wiem, ze czekanie najgorsze bo albo by przyszla, albo nie i test +, życzę Ci tego drugiego -
Karolla. wrote:Hej dziewczyny
Ja też czekam na @, już dziś albo jutro powinnam dostać (nie powinnam? ;P)
ale zbiera mnie, także...chyba to juz w tym miesiacu nieuniknione...
Ev, spokojnie, moze to przez stres? Wiem, ze czekanie najgorsze bo albo by przyszla, albo nie i test +, życzę Ci tego drugiego
Stresować to ja sie tak na prawde zaczelam dzis wiec raczej nie ;/ . Dziwi mnie strasznie ten moj brak @ bo bralam luttagen od 20 dc przez 10 dni ( to jest jak luteina) i po luteinie albo dostawalam @ juz w trakcie jej brania albo dosłownie 1 - 2 dni po odstawieniu ...a tutaj nic .
Mam juz serdecznie dosc . -
Karolla. wrote:Ev, poczekaj do tygodnia albo dwoch, zrob test jak bedzie - to idz do lekarza, ale mysle, ze to tygodnia sie juz cos wyjasni, mysl pozytywnie, bo stres Ci nie pomoze.
Jak do piątku nie dostane @ to nie bede miala innego wyjscia tylko w sobote zrobic test. Jak wyjdzie - to bede chyba musiała isc do lekarza. -
sylwiak wrote:tak. pierwszy po tabletkach anty... i innych lekach...
metformina euthyrox inofem castagnusponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
sylwiak wrote:dziwnie sie czulam. bylam senna. brzuch mialam jak po grochowie. kregoslup mnie bolal. ogolnie tak inaczej niz zwykle bo to tez pierwsza ciaza...ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI