Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nitka88 wrote:Czytalam teraz troszke o oleju z wiesiolka i mam do Was pytanie lepszy jest olej czy tabletki? Podobno poprawia ilosc i jakoś sluzu a u mnie z tym ciężko jestponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane.
Wybaczcie że się cały dzien od wczoraj nie odzywałam ale jakoś tak nie mam nastroju no i mam ogromne bóle miesiączkowe przez to jednodniowe opóźnienie @
Gdyby przyszła na czas nie miałabym wcale bóli...
A tak to krzyż i ogólnie mnie wszystko boli...
Nie mam na nic ochoty....
Miałam dziś gosci i pokazałam koleżance te forum gdyż ona z mężem także stara o dzidzie już bardzo długo , może tez założy sobie tutaj konto.
Ev serduszkuje za twoją zielonośćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:33
Ev lubi tę wiadomość
-
zuzanna wrote:Stosowalam olej z wiesiolka w tabletkach przez jakies 2 miesiące ale poprawy nie zauwazylam wogole- na mnie nie zadzialalo . No chyba ze za krotko stosowałam.
Ja stosuję olej z wiesiołka- tabletki i mam mnóstwo śluzu. Jestem pod wrażeniem! Kiedyś stosowałam siemie lniane ale na mnie wiesiołek zadziałał błyskawicznie i przede wszystkim ilościowo ze śluzem.Nitka88 lubi tę wiadomość
Demeter -
Demeter wrote:Ja stosuję olej z wiesiołka- tabletki i mam mnóstwo śluzu. Jestem pod wrażeniem! Kiedyś stosowałam siemie lniane ale na mnie wiesiołek zadziałał błyskawicznie i przede wszystkim ilościowo ze śluzem.
A z jakiej firmy masz? Bo moze to tez ma znaczenie Na pewno sprobuje bo nie zaszkodzi a moze pomoze
-
palma wrote:ja już się melduję :* na wstępnie życzę miłego rozpoczęcia tygodnia może jakieś nowe ciężarówki są już wśród nasponad 3 lata starań...
-
ja jeszcze 7-8 dni do @, też nie liczę udany cykl, nie mam żadnych objawów a wydaje mi się szyjka powinna być już rozpulchniona czy cuś, a tu nic. Brzuch mnie bolał do 2 dni po prawdopodobnej owu i tyle. Od tamtej pory spokójaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:ja jeszcze 7-8 dni do @, też nie liczę udany cykl, nie mam żadnych objawów a wydaje mi się szyjka powinna być już rozpulchniona czy cuś, a tu nic. Brzuch mnie bolał do 2 dni po prawdopodobnej owu i tyle. Od tamtej pory spokójponad 3 lata starań...
-
Hej , hej
Ja czekam na @ ... dalej nic .
Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )
A czułość 10 mlu/ml .
Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:20
-
Ev wrote:Hej , hej
Ja czekam na @ ... dalej nic .
Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )
A czułość 10 mlu/ml .
Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści !Ev lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...