Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi w nocy zle sie czułam dostałam jakis dziwnych skurczy spac nie moglam poszlam z rana ne HCG z krwi zobaczymy jutro jak bedzie.Wczesniej tez tak mialam ze wydawalo mi sie ze okres nie przyjdzie robilam test i za godzine badz wieczorem @
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:katsuyoshi w nocy zle sie czułam dostałam jakis dziwnych skurczy spac nie moglam poszlam z rana ne HCG z krwi zobaczymy jutro jak bedzie.Wczesniej tez tak mialam ze wydawalo mi sie ze okres nie przyjdzie robilam test i za godzine badz wieczorem @
Chociaz bedzie wiadomo na czym stoisz bo takie czekanie po terminie to juz lekka przesada
Te skurcze moga byc spowodowane ciąza wiec lepiej abys wiedziała czy w niej jestes czy tez nie dla bezpieczenstwa swojego jak i fasolki...
Nie wiadomo na ile one grozne mogą byc -
nick nieaktualnyOla_85 wrote:wiem wiem ....zobaczymy jutro od 9 moge odebrac wynik chociaz z mojego wykresu raczej nie wynika aby byla fasolka
Tempki nie mierzysz , wykres malo uzupelniony wiec nie ma co na niego w ogóle patrzec a po za tym są ważniejsze sprawy niz jakis tam wykres...
Brak @ to jest najważniejsze -
Hej dziewczyny mi dzis wyznaczylo owu i sama tez tak wyliczylam bo wszystko na to wskazuje ze w tym dniu rzeczywiscie byla Detektor pokazuje czas wspolzycia jako bardzo dobry wiec pozostaje czekac co dalej..
Ev, maluutka90, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
Hej, byłam dziś u ginki.
Mam leki na lekką infekcję i skierowanie do endo, dorzuciłam sobie nową porcję ziół
Jest dominujący pęcherzyk na lewym jajniku.
No, zobaczymy, co z tym dalej
Kciukam za Was wszystkieEv, maluutka90 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
maluutka90 wrote:Vesper zatem pozostaje nie czekać i działać
Ev a teraz bierzesz wieksza dawke CLO??
U mnie dziś bol prawego jajnika, taki podobny na ovu, ale raczej to nie mozliwe 23d.c do 18d.c nic sie nie dzialo, a poza tym jestem na dupku.. -
maluutka90 wrote:
malutka, a może ovu Ci się zbliża?
edit:
kurde, jak jesteś na dupku, to masz wywołanie, tak...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:59
staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:Hej malutka, no właśnie nie wiem, co z tym działaniem, bo na ulotce mojego leku : jest nie współżyć podczas zażywania, a ginka dała mi zielone światło. Całkiem zbiło mnie to z tropu i teraz trochę się dygam
malutka, a może ovu Ci się zbliża?
edit:
kurde, jak jesteś na dupku, to masz wywołanie, tak...?
Do 18dc chodzilam na monitoring i nic nie bylo, wiec dostalam dupka aby szybciej @ przyszla.. Ale slyszalam, ze on podobno blokuje owu wiec nawet na pozna owu nie ma szans.. E tam, nie ten to kolejny cyjkl juz musi sie udac!!!
Od nastepnego biore podwojka dawke CLO wiec licze ze sie udaVesper lubi tę wiadomość
-
maluutka90 wrote:Do 18dc chodzilam na monitoring i nic nie bylo, wiec dostalam dupka aby szybciej @ przyszla.. Ale slyszalam, ze on podobno blokuje owu wiec nawet na pozna owu nie ma szans.. E tam, nie ten to kolejny cyjkl juz musi sie udac!!!
Od nastepnego biore podwojka dawke CLO wiec licze ze sie uda
głowa do góry! ))staramy się od września 2015
-
Wiedzę, że nie tylko ja i Kat odpuściłyśmy forum , bo ze "starych" znaczy sie tych co kojarzyłam na forum, coraz mniej się udziela.
Ja przeżywam najdziwniejszy cykl w swoim życiu.
Mam regularne 26 dniowe cykle (oprócz ostatniego, który przedłużył się do 28). Owulację najwcześniej miałam 11dc. najpóźniej 14dc. (czyli ten okres, uważam za najbardziej płodny). Z racji tego, że mąż stwierdził złe oddziaływanie forum i tej strony na mnie, ustaliliśmy pewne ograniczenia co do prowadzenia kalendarzyka. Miałam mierzyć temperaturę tylko od 7-17dc (czyli 3 dni przed moim okresem mega płodności i 3 dni po)
Popatrzcie sobie na mój wykres ... to same zdębiejecie - ja już po prost nie kminie cha-chaBobitta